Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

Pysäköintiavustinjärjestelmä on suunniteltu tekemään kaupungissa pysäköinnistä helpompaa. Se hoitaa osan ohjausliikkeistä automaattisesti, jotta pääset paikkoihin ja niistä pois turvallisesti. 

Pysäköintiavustin auttaa sinua tasku- ja rinnakkaispysäköintipaikkoihin pääsyssä ja niistä poistumisessa. 

Kun olet kytkenyt pysäköintiavustimen käyttöön, se käyttää Land Roverisi eri puolilla olevia antureita ja mittaa potentiaaliset pysäköintipaikat ajaessasi niiden ohitse. Kun se havaitsee paikan, joka on vähintään 20 cm autoasi suurempi, se kehottaa kosketusnäytön kautta sinua pysähtymään, päästämään irti ohjauspyörästä ja valitsemaan peruutusvaihteen. Sitten se hoitaa ohjauksen, kun sinä peruutat. Jos yrität ohjata itse, järjestelmä poistuu käytöstä. 

Se välttää automaattisesti esteitä ja muita ajoneuvoja, mutta sinun on aina oltava valppaana ja tarkkailtava, onko lähiympäristössä lapsia tai eläimiä. Koska hallitset itse kaasua ja jarruja, voit aina liikkua niin hitaasti kuin haluat ja tarvittaessa pysähtyä. 

Jos sinun on esimerkiksi muutettava suuntaa, se kehottaa sinua pysähtymään ja valitsemaan tarpeen mukaan joko ajo- tai peruutusvaihteen. Se hallitsee edelleen ohjausta ja pysäköi Land Roverisi sujuvasti pysäköintipaikkaan. 

Toiminto sisältää kolme tilaa: Taskupysäköintitila auttaa sinua peruuttamaan autosi kanssa samansuuntaiseen paikkaan, rinnakkaispysäköintitilan avulla pääset 90 asteen kulmassa autoosi nähden olevaan paikkaan ja poistumistila auttaa poistumaan paikasta. 

Voit ottaa pysäköintiavustimen automaattisen hakuominaisuuden käyttöön laskemalla ajo-nopeudeksi alle 30 km/h. Voit ottaa pysäköintiavustimen käyttöön myös kosketusnäytön kautta. Voit lisäksi käyttää painiketta tarvitsemasi tilan (tasku-, rinnakkais- tai poistumistilan) valitsemiseen ja järjestelmän käytöstä poistamiseen. 

Se on erityisen hyödyllinen kaupungeissa, joissa pysäköintipaikan löytäminen on haastavaa. Se ilmoittaa paikoista, jotka olisit ehkä itse arvioinut liian ahtaiksi. Koska se pysäköi puolestasi, vältät kolhut ja naarmut, jotka tavallisesti liittyvät kaupunkipysäköintiin. 

Se ei sovellu erityisen hyvin kurveihin tai kapeille, pysäköityjen autojen reunustamille teille pysäköintiin, sillä se ei välttämättä ole kovin turvallista. Pysäköityjen autojen välissä on oltava vähintään 4,5 metriä tilaa. 

Pysäköintiavustinjärjestelmä havaitsee suurikokoiset kohteet, kuten muut ajoneuvot, mutta ei välttämättä muita vaaroja, kuten lapsia tai eläimiä, verkkoaitoja, polkupyöriä tai moottoripyöriä tien reunan lähettyvillä. Sinun tulee aina pysäköintiavustinta käyttäessäsi tarkkailla ympäristöäsi, kuten normaalistikin. Jos vedät perävaunua, pysäköintiavustin on pois käytöstä. 

MUITA PYSÄKÖINTIAVUSTIMIA 

ETU- JA TAKAPYSÄKÖINTIAVUSTIN 

Kamerat auttava sinua pysäköimään turvallisesti ahtaaseen paikkaan näyttämällä auton edessä ja takana olevan näkymän kosketusnäytössä sekä äänimerkkien ja visuaalisten varoitusten avulla. 

360°-PYSÄKÖINTIAVUSTIN 

Auton taka- ja etuosassa sekä sivuilla olevat anturit antavat tosiaikaista äänipalautetta ja visuaalista palautetta siitä, miten lähellä esteitä olet. 

SELVÄN POISTUMISREITIN TUNNISTUS 

Takaovissa vilkkuu varoitusvalo, joka auttaa kaikkia poistumaan autosta turvallisesti, jos ympäristössä on lähestyvää liikennettä tai muita vaaroja. 

PALAA INCONTROL KULJETTAJAN APUTOIMINNOT -SIVULLE
TUTUSTU KÄYTTÖOPPAASEEN

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi