INCONTROL-JÄRJESTELMÄN KULJETTAJAN APUTOIMINNOT


VALITSE ERILAISISTA OMINAISUUKSISTA, JOTKA ON SUUNNITELTU TEKEMÄÄN AJAMISESTA JA PYSÄKÖINNISTÄ YKSINKERTAISEMPAA JA TURVALLISEMPAA

AJAMINEN

NAUTI VAROITUSTEN JA HÄLYTYSTEN ANTAMASTA VARMUUDESTA
AJAMINEN

AJO-OMINAISUUDET

InControl sisältää vakiona ja valinnaisena ajamista tukevia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saamaan Land Roveristasi kaiken irti. Ne tekevät ajamisesta mahdollisimman turvallista minne sitten päätätkin mennä.Kysy jälleenmyyjältä sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista.

KAISTALLAPITOAVUSTIN

KAISTALLAPITOAVUSTIN

Jos ajaudut tahattomasti pois kaistalta moottoritiellä, Land Rover ei vain varoita sinua ongelmasta, vaan myös ohjaa sinut turvallisesti takaisin omalle kaistallesi.
KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Kuljettajan vireystilan valvonta havaitsee, jos alat tuntea olosi väsyneeksi, ja varoittaa hyvissä ajoin, jos tarvitset tauon.
ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH QUEUE ASSIST

ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH QUEUE ASSIST

Määritä ajonopeutesi ja edessä olevaan autoon pidettävä turvaväli, niin autosi mukautuu hidastuvaan liikenteeseen automaattisesti.
ÄLYKÄS HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

ÄLYKÄS HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Kun kamerat havaitsevat vaaran tietyllä etäisyydellä, kuulet törmäysvaarasta varoittavan äänimerkin, ja järjestelmä jarruttaa automaattisesti.
TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA

TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA

Järjestelmä varoittaa ajoneuvoista, jalankulkijoista ja muista vaaroista, jotka lähestyvät autoasi kummalta tahansa puolelta.Se antaa äänihälytyksen ja visuaalisen varoituksen, jotta tiedät, mitä takanasi on, vaikka näkyvyys olisi estynyt.

PYSÄKÖINTI

LÖYDÄ PARKKIPAIKKA JA PYSÄKÖI HELPOSTI
PYSÄKÖINTI

PYSÄKÖINTIOMINAISUUDET

Auttavat sinua ohjaamaan Land Roverisi ahtaimpiinkin pysäköintipaikkoihin kaupunkiympäristössä.Kysy jälleenmyyjältä sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista.

360°-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

360°-PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Auton taka- ja etuosassa sekä sivuilla olevat anturit antavat tosiaikaista äänipalautetta ja visuaalista palautetta siitä, miten lähellä esteitä olet.
PYSÄKÖINTIAVUSTIN

PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Auto etsii sekä rinnakkais- että taskupysäköintipaikat ja ohjaa sinut niihin. Voit itse hallita nopeutta ja suuntaa.
360°:N SURROUND-KAMERA

360°:N SURROUND-KAMERA

Näyttää kosketusnäytössä 360 asteen näkymän auton ulkopuolelta ja auttaa erilaisissa tilanteissa, muun muassa katukiveyksen viereen pysäköinnissä, ahtaisiin tiloihin ajamisessa ja niistä poistumisessa sekä liittymiin ajamisessa.
SELVÄN POISTUMISREITIN TUNNISTUS

SELVÄN POISTUMISREITIN TUNNISTUS

Takaovissa vilkkuu varoitusvalo, joka auttaa kaikkia poistumaan autosta turvallisesti, jos ympäristössä on lähestyvää liikennettä tai muita vaaroja.

*Älykäs hätäjarrutusjärjestelmä on toimintavalmiudessa nopeuden ollessa 10–160 km/h.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.