SECURE TRACKER
PALAA INCONTROL-YHTEYDET-SIVULLE

InControl Secure on sujuva ja turvallinen varastetun ajoneuvon seurantapalvelu, joka suojaa autoasi entistä paremmin ja antaa mielenrauhaa.- Secure auttaa paikantamaan autosi, jos se varastetaan


Jos joku murtautuu Land Roveriisi tai siirtää sitä laittomasti, Secure Trackerin ansiosta olet askeleen edellä. Saat ilmoituksen, ja varastettujen autojen seurantakeskus auttaa palauttamaan autosi sinulle mahdollisimman nopeasti.

Vaikka avaimesi olisivat auton sisällä, kun se varastetaan, voit aktivoida auton seurantajärjestelmän ottamalla yhteyttä varastettujen autojen seurantakeskukseen Remote-älypuhelinsovelluksen avulla.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.