AKTIVOI INCONTROL PROTECT

SINUN ON AKTIVOITAVA JO OSTAMASI INCONTROL-PALVELUT, JOTTA VOIT HYÖDYNTÄÄ NIITÄ.

PALAA LAND ROVER INCONTROL -KÄYTTÖOPPAASEEN
JÄLLEENMYYJÄN TEKEMÄ LAND ROVER INCONTROL -PALVELUIDEN ENNAKKOREKISTERÖINTI

Napsauta jälleenmyyjäsi lähettämässä InControl-sähköpostissa olevaa linkkiä, joka vie sinut InControl-verkkosivulle, ja noudata näytön yksinkertaisia ohjeita.

Jos et ole saanut jälleenmyyjältäsi aktivointisähköpostia, tarkista roskapostikansiosi tai ota yhteyttä jälleenmyyjään.

LAND ROVER INCONTROL -PALVELUIDEN ITSE TEHTÄVÄ REKISTERÖINTI

Jos jälleenmyyjäsi ei ole rekisteröinyt sinulle tiliä, rekisteröi, yhdistä ja aktivoi InControl-ominaisuutesi noudattamalla yksinkertaisia ohjeita. Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on pääsy autoon, että se on pysäköity ulos paikkaan, jossa on hyvä verkkoyhteys, ja että rekisteröintinumero on saatavillasi. Tarvitset myös ajoneuvon valmistenumeron (VIN), joka löytyy tuulilasin vasemmasta reunasta tai auton opaskirjasta.

VAIHE 1
Mene My Land Rover InControl -verkkosivulle ja luo tili. Anna sähköpostiosoite, johon rekisteröintisähköposti lähetetään. Napsauta sähköpostin turvallista linkkiä ja noudata näytön ohjeita.
VIERAILE MY LAND ROVER INCONTROL -VERKKOSIVULLA
VAIHE 2
Sinua kehotetaan yhdistämään Land Rover -autosi tiliisi vahvistaaksesi, että olet auton omistaja tai valtuutettu käyttäjä. Tehdäksesi tämän sinun pitää päästä autoosi 60 minuutin sisällä viimeistelemään käyttöönotto, jotta prosessia ei tarvitse aloittaa alusta.
VAIHE 3
Sinua kehotetaan täyttämään auton tiedot ja hyväksymään laillisesti sitovat ehdot. Voit myös ottaa käyttöön matkatoiminnon.
INCONTROL REMOTE -ÄLYPUHELINSOVELLUS

Kun aktivointiprosessi on valmis, voit ladata Remote-älypuhelinsovelluksen ja kirjautua sisään tilitunnuksillasi. Sovellus on ilmainen ja sisältää demotilan.

LATAA APPLE IOS -PUHELIMEEN
LATAA ANDROID-PUHELIMEEN

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

Voit kirjautua My Land Rover InControl -sivulle samoilla tunnuksilla ja muuttaa tietojasi, lisätä tai poistaa autoja, hallita tilauksiasi ja matkojasi ja muuta.

MY LAND ROVER INCONTROL
LISÄÄ AUTO TILILLESI
Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on pääsy autoon, että se on pysäköity ulos paikkaan, jossa on hyvä verkkoyhteys, ja että rekisteröintinumero on saatavillasi. Tarvitset myös ajoneuvon valmistenumeron (VIN), joka on tuulilasin vasemmassa reunassa ja auton opaskirjassa.

Lisää auto tilillesi kirjautumalla sisään ja mene ajoneuvon lisäysvälilehteen. Yhdistä auto tiliisi noudattamalla näytön ohjeita.
POISTA AUTO TILILTÄSI
Kun olet aikeissa myydä, vaihtaa tai siirtää Land Roverisi omistajuuden yksityisesti, sinun on poistettava autosi InControl-tililtäsi. Voit tehdä sen kirjautumalla My Land Rover InControl -sivulle, menemällä ajoneuvon asetusvälilehteen ja painamalla ajoneuvon poistopainiketta. Jos sinulla on voimassa olevia InControl-tilauksia, ne siirtyvät auton uudelle omistajalle tilausjakson jäljellä olevaksi ajaksi, jonka uusi omistaja voi päivittää InControl-tilin asetuksissa.
LAND ROVER INCONTROL - TUKI
MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU
Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Land Rover InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
VIERAILE MY LAND ROVER INCONTROL -VERKKOSIVULLA
LAND ROVER INCONTROL - TUKI
Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Land Rover InControlista.
OTA YHTEYTTÄ
INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.