INCONTROL-INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ

VIIHDE JA TIEDOT SORMIESI ULOTTUVILLA
KATSO VIDEO

TOP
INCONTROL-INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ
TOUCH PRO DUO
Viimeisin infotainment-järjestelmämme, Touch Pro Duo*, sisältää kaksi saumattomasti integroitua 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä, joiden avulla voit käyttää useita ominaisuuksia helposti ja kätevästi samaan aikaan.
TOUCH PRO
Tämä innovatiivinen multimediajärjestelmä sisältää herkän 10-tuumaisen kosketusnäytön, jonka kosketus-, pyyhkäisy- ja nipistystoiminnoilla voit hallita karttoja, mediaa ja asetuksia.Se sisältää myös älykkään puheentunnistustoiminnon.
TOUCH
Touch on multimedia- ja navigointijärjestelmämme, joka sisältää 8-tuumaisen kosketusnäytön intuitiivisilla kosketus- ja pyyhkäisytoiminnoilla.
TOUCH PRO DUO

INFOTAINMENT

TOUCH PRO DUOUusi Touch Pro Duo on ulkonäöltään ja suorituskyvyltään ainutlaatuinen infotainment-järjestelmä.Se tarjoaa runsaasti tietoa ja viihdetoimintoja ja sisältää intuitiivisimmat ja edistyneimmät integroidut teknologiat.Uuden kaksoiskosketusnäyttöjärjestelmän ansiosta voit katsella ja käyttää samanaikaisesti useita ominaisuuksia.Voit käyttää esimerkiksi navigointijärjestelmää ylänäytössä samalla kun toistat mediaa alanäytössä.

KATSO VIDEO
TOUCH PRO

INFOTAINMENT

TOUCH PROTouch Pro -multimediajärjestelmä on suunniteltu tekemään ajamisesta turvallisempaa, sujuvampaa ja nautinnollisempaa.Sen entistä herkemmän 10-tuumaisen teräväpiirtokosketusnäytön avulla karttojen, median ja asetusten käyttö on vaivatonta.Lisäksi se sisältää älykkään puheentunnistustoiminnon, joten voit hoitaa asioita helposti nostamatta katsettasi tiestä.

KATSO VIDEO
TOUCH

INFOTAINMENT

TOUCHTouch antaa sinulle täydet ohjat auton sisätiloihin mahdollistamalla saumattoman ja turvallisen yhteyden autoon myös silloin, kun et ole sen lähettyvillä.Multimediakeskus sisältää ominaisuudet ja sovellukset, jotka tarvitset nautinnollisempaan ajokokemukseen.

INFOTAINMENT SYSTEM FEATURES
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO
TOUCH
KAKSOISKOSKETUSNÄYTTÖTEKNOLOGIA
10-tuumaisen korkearesoluutioisen kaksoiskosketusnäytön avulla voit katsella tarvitsemiasi tietoja ja käyttää samanaikaisesti muita ominaisuuksia.Sen avulla voit esimerkiksi käyttää edistynyttä navigointijärjestelmäämme ylänäytössä ja hallita samalla puheluitasi alemmassa näytössä.
UUSI TUULILASINÄYTTÖ
Tämä juuri päivitetty tuulilasinäyttö on nelivärinen ja sisältää teräväpiirtografiikat, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen.Se heijastaa tuulilasiin auton tärkeimmät tiedot, joihin kuuluvat ajonopeus, vaihde ja navigointiohjeet.
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY -NÄYTTÖ
Valinnainen 12,3-tuumainen Interactive Driver Display -teräväpiirtonäyttö näyttää runsaasti erilaista ajotietoa ja turvallisuusdataa.Sen avulla voit katsella kokonäyttökarttaa, käyttää puhelintasi ja hallita muuta mediaa.
DIGITAL TV
The Digital TV feature allows you to enjoy your favourite TV shows; these can be watched on the Touchscreen in the front cabin and the Rear Seat Entertainment screens.
OHJAUSPYÖRÄN KAPASITIIVISET KYTKIMET
Ohjauspyörän kosketusherkkien kytkinten avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, tehdä hakuja ja käyttää valikkoa.Mukautettavan painikkeen voi määrittää tietyn toiminnon, kuten Koti-kohteen tai puhelimen lempiyhteystiedon, käyttämiseen.
DYNAAMISET VALITSIMET
Kaksi uutta monipuolista dynaamista valitsinta mukautuvat käytettävän ominaisuuden mukaan ja tekevät erilaisten ominaisuuksien, kuten matkustamon lämpötilasäätöjen ja Terrain Response -järjestelmän, käytöstä yhtä helppoa ja kätevää kuin kiertosäätimellä.
10 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ
Touch Pron erittäin herkän monikosketusnäytön avulla voit hallita karttoja, mediaa ja asetuksia koskettamalla, pyyhkäisemällä ja nipistämällä.
NAVIGATION PRO
Navigation Pro, joka sisältää Connect Pron parannukset, oppii tavalliset reittisi ja pitää sinut ajan tasalla ajotietojen, liikennetietojen ja arvioituun saapumisaikaan liittyvien tietojen avulla.
KATSO VIDEO
yt:4FJ6RpNgwP4
MERIDIAN™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT
Meridianin luokkansa johtava autojen äänentoistojärjestelmä tarjoaa jatkuvasti poikkeuksellisen laadukkaan äänentoistokokemuksen kaikille matkustajille.
HEAD-UP DISPLAY
Pidä katseesi tiessä hyödyntämällä tuulilasinäyttöä, joka heijastaa oleelliset ajotiedot läpikuultavina suoraan tuulilasiin.
VIRTUAALINEN MITTARISTONÄYTTÖ
Täysin uusi graafinen käyttöliittymä, joka sisältää edistyneitä toimintoja ja neljä esimääritettyä näyttöteemaa tai koko näytön 3D-karttanäkymän, henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.*

*Only available for Range Rover and Range Rover Sport.
KATSO VIDEO
yt:xfpGO5FlVOk
TAKAMATKUSTAJIEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ
Integroitu takamatkustajien viihdejärjestelmä sisältää kaksi itsenäistä 8- tai 10-tuumaista näyttöä etuistuinten päätuissa, langattomat kaukosäätimet ja kuulokkeet.
KAKSOISNÄKYMÄNÄYTTÖ
Kaksoisnäkymänäytön avulla kuljettaja ja matkustaja voivat katsella täysin erillistä sisältöä samalta kosketusnäytöltä.
8 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ
Kojelaudan keskiöstä löydät selkeän ja herkän graafisen kosketusnäytön, joka vastaa suoraan kosketus- ja pyyhkäisyeleisiin.
NAVIGOINTI
Etsi kohteita helposti ja tallenna lempipaikkasi nopeaa hakua varten.2D- ja 3D-kartat ja äänikomennot tekevät kokemuksesta intuitiivisen.
ENSILUOKKAINEN ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ
Digitaalisesti korjatun äänen ansiosta sinä ja matkustajasi voitte nauttia erinomaisesta äänentoistosta mistä tahansa lähteestä ja missä tahansa istuttekin autossa.
TUULILASINÄYTTÖ
Pidä katseesi tiessä hyödyntämällä tuulilasinäyttöä, joka heijastaa oleelliset ajotiedot läpikuultavina suoraan tuulilasiin.

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

As we roll out InControl, specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Land Rover retailer for availability and full terms in your country. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.

All in-car features should be used by drivers only when safe for them to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.

INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.