INCONTROL-JÄRJESTELMÄN KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

VALITSE ERILAISISTA OMINAISUUKSISTA, JOTKA ON SUUNNITELTU TEKEMÄÄN AJAMISESTA JA PYSÄKÖINNISTÄ YKSINKERTAISEMPAA JA TURVALLISEMPAA
KATSO VIDEO

TOP
AJAMINEN

NAUTI VAROITUSTEN JA HÄLYTYSTEN ANTAMASTA VARMUUDESTA

AJO-OMINAISUUDET

InControl sisältää vakiona ja valinnaisena ajamista tukevia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saamaan Land Roveristasi kaiken irti. Ne tekevät ajamisesta mahdollisimman turvallista minne sitten päätätkin mennä.Kysy jälleenmyyjältä sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista.

KAISTALLAPITOAVUSTIN
Jos ajaudut tahattomasti pois kaistalta moottoritiellä, Land Rover ei vain varoita sinua ongelmasta, vaan myös ohjaa sinut turvallisesti takaisin omalle kaistallesi.
KATSO VIDEO
yt:CvVHbeEO0-I
KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA
Kuljettajan vireystilan valvonta havaitsee, jos alat tuntea olosi väsyneeksi, ja varoittaa hyvissä ajoin, jos tarvitset tauon.
KATSO VIDEO
yt:RMjQuvCG1-8
ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH QUEUE ASSIST
Määritä ajonopeutesi ja edessä olevaan autoon pidettävä turvaväli, niin autosi mukautuu hidastuvaan liikenteeseen automaattisesti.
KATSO VIDEO
yt:5UJjk4qY0Ms
ÄLYKÄS HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Kun kamerat havaitsevat vaaran tietyllä etäisyydellä, kuulet törmäysvaarasta varoittavan äänimerkin, ja järjestelmä jarruttaa automaattisesti.
TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA
Järjestelmä varoittaa ajoneuvoista, jalankulkijoista ja muista vaaroista, jotka lähestyvät autoasi kummalta tahansa puolelta.Se antaa äänihälytyksen ja visuaalisen varoituksen, jotta tiedät, mitä takanasi on, vaikka näkyvyys olisi estynyt.
KATSO VIDEO
yt:EE-1c2cKbII
PYSÄKÖINTI

LÖYDÄ PARKKIPAIKKA JA PYSÄKÖI HELPOSTI

PYSÄKÖINTIOMINAISUUDET

Auttavat sinua ohjaamaan Land Roverisi ahtaimpiinkin pysäköintipaikkoihin kaupunkiympäristössä.Kysy jälleenmyyjältä sinulle parhaiten sopivista vaihtoehdoista.

360°-PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Auton taka- ja etuosassa sekä sivuilla olevat anturit antavat tosiaikaista äänipalautetta ja visuaalista palautetta siitä, miten lähellä esteitä olet.
PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Auto etsii sekä rinnakkais- että taskupysäköintipaikat ja ohjaa sinut niihin. Voit itse hallita nopeutta ja suuntaa.
LUE LISÄÄ
yt:XzeMsQXWBgE
360°:N SURROUND-KAMERA
Näyttää kosketusnäytössä 360 asteen näkymän auton ulkopuolelta ja auttaa erilaisissa tilanteissa, muun muassa katukiveyksen viereen pysäköinnissä, ahtaisiin tiloihin ajamisessa ja niistä poistumisessa sekä liittymiin ajamisessa.
KATSO VIDEO
yt:9nq4wzbMTE0
SELVÄN POISTUMISREITIN TUNNISTUS
Takaovissa vilkkuu varoitusvalo, joka auttaa kaikkia poistumaan autosta turvallisesti, jos ympäristössä on lähestyvää liikennettä tai muita vaaroja.
KATSO VIDEO
yt:hElNWi3fhvw
TAKAKAMERA

Valittavissa on erilaisia kameravaihtoehtoja, jotka mahdollistavat InControl Driving Assistance -järjestelmän ajo- ja pysäköintiominaisuuksien käytön.

Takakamera auttaa peruuttamisessa ja havaitsee auton takana olevat vaarat.Kosketusnäytössä näkyy liikerataviivoja ja pysäköintiohjeita, jotka opastavat sinut turvallisesti valitsemaasi paikkaan.Siitä on apua myös perävaunun vetämisessä.

SURROUND-KAMERA

360°:n kamerajärjestelmä näyttää selkeän kuvan ympäristöstä ja helpottaa auton ohjaamista ahtaisiin paikkoihin ja niistä pois.Voit katsella kaikkien kameroiden näyttämää live-kamerakuvaa kosketusnäytöstä.Jos haluat selvemmän näkymän, keskitä yhteen kuvaan, lähennä tai panoroi.

*Älykäs hätäjarrutusjärjestelmä on toimintavalmiudessa nopeuden ollessa 10–160 km/h.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.