RANGE ROVER EVOQUE

HILJAINEN MUTTEI HUOMAAMATON.
NYT SAATAVANA LADATTAVA HYBRIDINÄ.

RANGE ROVER EVOQUE
LADATTAVA HYBRIDI

Uusi Range Rover Evoque P300e ladattava hybridi tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän sähköistä liikkumista ja nelivetoista suorituskykyä.

Voit ajaa jopa 55 kilometriä pelkällä sähköllä, ladata akun 80 % täyteen vain 30 minuuutissa (DC) ja nauttia Range Roverin jäljittelemättömästä tyylistä tien kunnosta riippumatta.

TYYLIÄ JA SUORITYSKYKYÄ

TYYLIÄ JA SUORITYSKYKYÄ

Tehoa ja ajamisen nautintoa tai hienostunutta polttoainetaloudellisuutta – Range Rover Evoquen moottorivalikoimassa on valinnanvaraa, mukaan lukien lataushybridivaihtoehto.
LAADUKKAAT MATERIAALIT

LAADUKKAAT MATERIAALIT

Range Rover Evoquen sisätilat on viimeistelty kaikkein laadukkaimmilla materiaaleilla. Matkustusukavuus ja tyylikkät sisätilojen ratkaisut luovat nautittavan ajokokemuksen.
TEKNOLOGIAT

TEKNOLOGIAT

Range Rover Evoque on täysin varusteltu 21. vuosisadan urbaaneihin seikkailuihin. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten Pivi, Apple Carplay ja Android Auto mahdollistavat parannetun liitettävyyden, ja intuitiivinen kosketusnäyttö tekee tekniikasta helppokäyttöistä.

VARAA KOEAJOSI

Jätä yhteystietosi niin jälleenmyyjämme on sinuun pian yhdeyssä.

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape Motors Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)