RANGE ROVER VELAR

TYYLIKÄS KAUPUNKI SUV.
NYT MYÖS LADATTAVANA HYBRIDINÄ.

RANGE ROVER VELAR
LADATTAVA HYBRIDI

Lataushybridissä yhdistyvät nelisylinterinen 2,0 Si4 300 PS 4WD -bensiinimoottori ja 143 hevosvoiman (105 kW) sähkömoottori, jotka yhdessä tuottavat hiljaisen ja miellyttävän ajonautinnon suorituskyvystä tinkimättä.

SUORITUSKYKY

SUORITUSKYKY

Tehoa ja ajamisen nautintoa tai hienostunutta polttoainetaloudellisuutta – moottorivalikoimasta löydät omasi. Kaikki mallistomme ajoneuvot on varustettu moottorin pysäytys/käynnistys-ominaisuudella, ja valittavana on myös kevythybriditeknologialla (MHEV) varustettuja bensiini- ja dieselmoottoreita.
HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

Range Rover Velarissa yhdistyvät laadukkaat ylelliset materiaalit ja hienostunut design, joiden ansiosta tulet nauttimaan joka ikisestä matkasta.
MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

Löydä kaikki tarvitsemasi asetukset helposti ja nopeasti. Range Rover Velarin Pivi-tietoviihdejärjestelmää käytetään intuitiivisella kosketusnäytöllä, joka on sekä tehokas että nautittava käyttää.

VARAA KOEAJOSI

Jätä yhteystietosi niin jälleenmyyjämme on sinuun pian yhdeyssä.

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape Motors Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)