ESITTELYSSÄ UUSI RANGE ROVER VELAR

Range Rover Velar ennakkohinnat alkaen 76 980 € (diesel) ja 83 437 € (bensiini). Saatavilla kesällä 2017.

Jätä yhteystietosi niin olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tuoreimmat uutiset uudesta Range Rover Velar –mallista ja sen saapumisesta markkinoillemme.

HALUAN LISÄTIETOJA >

LATAA PDF -ENNAKKOHINNASTO >

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

MUOTOILU

Range Rover Velarin muotoilufilosofia on mullistava. Niin huomiota herättävät mittasuhteet, upotetut ovenkahvat kuin integroitu takaspoilerikin osaltaan parantavat aerodynamiikkaa. Tietyt ominaisuudet, kuten omaleimainen etusäleikkö, antavat auton etuprofiilille erottuvaa arvokkuutta.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN

TEKNOLOGIAT

Touch Pro Duo -multimediajärjestelmään kuuluu kaksi 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä. Touch Pro Duoa voi käyttää yhdessä valinnaisena saatavan värillisen tuulilasinäytön ja valinnaisena saatavan Interactive Driver Display -näytön kanssa. Näin voit samanaikaisesti sekä katsella että käyttää useampia ominaisuuksia kerrallaan.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN

SUORITUSKYKY

Ajatpa sitten suoralla moottoritiellä tai mutkikkaalla pikkutiellä, Range Rover Velar pärjää varmasti. Neliveto (AWD) Intelligent Driveline Dynamics (IDD) ja Torque Vectoring by Braking -ominaisuuksilla tekevät ajamisesta intensiivisen, kiehtovan kokemuksen.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN

© Inchcape Motors Finland Oy