Range Rover Velar

Range Rover Velar

AVANTGARDISTINEN RANGE ROVER. SAATAVANA NYT MYÖS LATAUSHYBRIDINÄ.
VARAA KOEAJO HINNAT JA ESITTEET

ULKOASUN MUOTOILU

Hienostunut, vankka keula, kyljen jatkuva kaari ja perän kapenevat, tiukat linjat.

Käytä sisältöä napsauttamalla

SISÄTILOJEN SUUNNITTELU

Uppoudu Range Rover Velariin. Levollinen, ylellisen pelkistetty turvasatama.

HIENOSTUNEET SISÄTILAT

HIENOSTUNEET SISÄTILAT

Korosta Range Rover Velariasi kauniilla istuinmateriaaleilla, kuten perforoitu Windsor-nahka tai suedecloth- tai Premium-tekstiilit.
SISUSTUKSEN KÄSITYÖTAITOA

SISUSTUKSEN KÄSITYÖTAITOA

Käytettävissä on runsas valikoima ajantasaisia materiaaleja sisätilojen entistä loistokkaampaa viimeistelyä varten. Ne vastaavat kaikkein tarkimpiakin tyylivaatimuksia. Matkustajasi saapuvat perille mukavuuden ympäröiminä – tyylistään tunnistettavalla timanttileikkauskuviolla koristelluilla Windsor-nahkaisilla istuimilla.
JAETTU KÄSINOJA

JAETTU KÄSINOJA

Range Rover Velarin sisätilojen kätevät ja hienostuneet vivahteet ovat yksinkertaisesti järkeviä, kuten yksilöllisesti säädettävät erilliset käsinojat – säädä sopivaksi, tee olosi mukavaksi ja rentoudu.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

Range Rover Velarissa yhdistyvät ajantasainen ylellisyys ja merkkityypillinen hienostuneisuus, joiden ansiosta tulet nauttimaan joka ikisestä matkasta.
MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

Löydät etsimäsi nopeasti ilman harhailua valikkojen, näyttöjen ja piilotettujen ominaisuuksien viidakossa. Range Rover Velarin Pivi-tietoviihdejärjestelmää käytetään intuitiivisella kosketusnäytöllä, joka on sekä tehokas että nautittava käyttää.
SUORITUSKYKY

SUORITUSKYKY

Tehoa ja ajamisen nautintoa tai hienostunutta polttoainetaloudellisuutta – moottorivalikoimasta löydät omasi. Kaikki mallistomme ajoneuvot on varustettu moottorin pysäytys/käynnistys-ominaisuudella, ja valittavana on myös kevythybriditeknologialla (MHEV) varustettuja bensiini- ja dieselmoottoreita.

VALITSE OMA MALLI

Löydä juuri itsellesi ihanteellinen Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR 

RANGE ROVER VELAR 

Range Rover Velar on pelkistetyn muotoilun esikuva. Puhdas, elegantti ja erottuva ajoneuvo erottuu joukosta ajantasaisella olemuksellaan. Hienostunut voima ja vaivaton eleganssi yhdistyvät ihastuttavalla tavalla Range Roverin ajantasaisen muotoilun merkkiteoksessa.
RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

Range Rover Velar S -mallissa verraton hienostuneisuus yhdistyy modernistiseen muotoiluun. Sen ominaisuuksiin kuuluvat Premium LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla, perforoidut, grained-nahkaiset istuinpäälliset sekä Online-paketin ja datayhteyden tarjoama joustava monipuolisuus.
RANGE ROVER VELAR SE

RANGE ROVER VELAR SE

Ylivertainen design on ylittänyt itsensä. Äärimmäisen moderni Range Rover Velar SE -mallin ulkoasua on tehostettu 20” Style 7014, Gloss Sparkle Silver -vanteilla, ja sen varusteisiin sisältyvät katvealueen valvontapaketti ja mukautuva vakionopeudensäädin tarjoavat enemmän mielenrauhaa.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

Range Rover Velar R‑Dynamic -ajoneuvolla on päättäväinen ryhti. Burnished Copper -viimeistelyt puskureissa, konepellin ilmanotoissa ja sivujen ilmakanavissa kohentavat entisestään sen hienostunutta, ajantasaista muotoilua. Konepellin merkki, takaluukun teksti ja etusäleikkö on viimeistelty Shadow Atlas -erikoisvärityksellä.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

Range Rover Velar R-Dynamic SE huokuu voimaa ja tyylikkyyttä. Sen varustelu – 20” Style 1032 Satin Dark Grey -vanteet ja Matrix LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla – kääntää katseet. Ajoneuvo on myös varustettu älykkäillä ominaisuuksilla, kuten katvealueen valvontapaketilla.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Kohota tyyliä ja suorituskykyä: Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Houkuttelevat yksityiskohdat, kuten 21” Style 5109 Satin Dark Grey -vanteet ja perforoidut Windsor-nahkaiset istuimet yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi MeridianTM 3D Surround -äänentoistojärjestelmän ja kuljettajan avustinjärjestelmäpaketin ominaisuuksien kanssa.
RANGE ROVER VELAR EDITION

RANGE ROVER VELAR EDITION

Avantgarde-ulkonäöstään tunnettu Range Rover Velar Edition vie tyylinsä vielä pidemmälle. Liukuva panoraamakatto, musta kontrastikatto ja mustat yksityiskohdat tuovat esiin progressiivisen muotoilun uuden tason – jota voi täydentää erinomaisesti vielä 20 tuuman mustilla vanteilla. Saatavana useilla eri ulkopinnan värivaihtoehdoilla.

LATAUSHYBRIDI

Lataushybridissä yhdistyvät nelisylinterinen 2,0 Si4 300 PS 4WD -bensiinimoottori ja 143 hevosvoiman (105 kW) sähkömoottori. Sen taustalla vaikuttava teknologia muuttuu päivä päivältä älykkäämmäksi ja ilmaston kannalta kestävämmäksi.

LÖYTÖRETKI JATKUU

RANGE ROVER VELAR -MALLIT

RANGE ROVER VELAR -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TUTUSTU MALLEIHIN
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
NÄYTÄ TEKNISET TIEDOT
GALLERIA

GALLERIA

The art of Range Rover Velar.
NÄYTÄ GALLERIA

Näytä WLTP-tiedot
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.


*Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.