RANGE ROVER VELAR
TEKNISET TIEDOT

VELAR
P400e AWD AUTOMATIC PHEV
S

S

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

SUORITUSKYKY
POLTTOAINETALOUS
VOIMANSIIRTO
PAINOT
VETOKYKY
KATTOKUORMA
MITAT
PÄÄTILA
JALKATILA
TAVARATILAN KAPASITEETTI
MAAVARA (NORMAALI AJO)
MAAVARA (MAASTOAJO)
KÄÄNTÖSÄDE
KAHLUUKYVYKKYYS

TAVARATILA (ENINTÄÄN)

1 811 L✦


Range Rover Velarilla.  

VANTEET

Enintään 22"


Ei saatavana P400e-moottorilla varustettuihin malleihin.

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (EV)

53 KM††


Range Rover Velar -lataushybridillä.

KOSKETUSNÄYTTÖ

10"


Vakiovarusteena kaikissa Range Rover Velar -malleissa.

LÖYTÖRETKI JATKUU

RANGE ROVER VELAR -MALLIT

RANGE ROVER VELAR -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TUTUSTU MALLEIHIN
LATAUSHYBRIDI

LATAUSHYBRIDI

Tutustu sähköautomalleihin.
TUTUSTU TARKEMMIN
YLEISNÄKYMÄ

YLEISNÄKYMÄ

Avantgardistinen Range Rover.
TUTUSTU YLEISKUVAAN

Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista virallisista WLTP-testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.
††Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

±Annetut arvot on laskettu NEDC-menetelmää käyttäen valmistajan ilmoittamista testituloksista. Lukemat voivat vaihdella ympäristöstä ja ajotyylistä johtuen. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat vaihdella
Huippunopeus venttiilien kierrejousituksella varustetuilla moottoreilla on 210 km/h.
‡‡Kun käytetään yhdessä sähkömoottorin kanssa.
Sisältää 75 kg:n painoisen kuljettajan, kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
Sisältää kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
Kuivatilavuus: Tilavuus mitataan VDA:n vaatimusten mukaisilla kiinteillä mittauskappaleilla (200 mm x 50 mm x 100 mm). Tilavuus on mitattu mittaamalla tila kattolistaan asti. Tavaratilan varustelu ja kokonaistilavuus vaihtelevat ajoneuvon varustelusta (malli ja voimalaite) ja markkina-alueesta riippuen.
Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä. Tilavuus on mitattu mittaamalla tila kattolistaan asti. Tavaratilan varustelu ja kokonaistilavuus vaihtelevat ajoneuvon varustelusta (malli ja voimalaite) ja markkina-alueesta riippuen.
Kun varustettu sähköisesti ohjatulla ilmajousituksella. Painot viittaavat vakiovarusteltuihin ajoneuvoihin. Valinnaiset lisävarusteet lisäävät ajoneuvon painoa.