TUTUSTU UUSIIN RANGE ROVER VELAR -MALLEIHIN

PELKISTETTYÄ MUOTOILUA

Range Rover Velar Reductive Design
TARKAT YKSITYISKOHDAT

TARKAT YKSITYISKOHDAT

Range Rover Velarissa on valikoituja ja hienostuneita elementtejä, kuten uusi etusäleikön muotoilu erilaisilla ajoneuvon mittasuhteita optimoivilla teknisillä viimeistelyillä.

OPTIMOITUA AERODYNAMIIKKAA

Upotetut, käyttöä varten esiin tulevat ovenkahvat sulavoittavat ulkoasun muotoilua ja optimoivat aerodynaamista tehokkuutta.

VIRHEETÖN TOTEUTUS

Auton perä ja kätketyt pakoputket seuraavat korin pelkistettyä linjaa. Laserleikattu kuviointi ja ”superpunaiset” LED-takavalot luovat salaperäisen vaikutelman.
Range Rover Velar Reductive Design
PUHDASTA HIENOSTUNEISUUTTA

PUHDASTA HIENOSTUNEISUUTTA

Uuden keskikonsolin puhdas hienostuneisuus kätkee runsaat säilytystilat ja kätevän langattoman latauksen.

LUONNOLLISTA KAUNEUTTA

Nautiskele käsin kosketeltavien puun syiden luonnollisesta kauneudesta. Ylellisten viilujemme valikoima on esimerkillisen käsityötaidon tulosta.

VALOISAA TILAA

Anna matkustamon kylpeä valossa. Kiinteä ja liukuva panoraamakatto korostavat Velarin matkustamon avaraa tunnelmaa.

KEHITTYNEITÄ TEKNOLOGIOITA

UUDEN SUKUPOLVEN PIVI PRO

UUDEN SUKUPOLVEN PIVI PRO

Palkitun Pivi Pro1 -tietoviihdejärjestelmän kaikki ohjaimet löytyvät uudesta11,4 tuuman kaarevapintaisesta pääkosketusnäytöstä. Se muodostaa selkeän, elegantin kojelaudan intuitiivisilla äänenvoimakkuuden, ilmastoinnin ja istuimien säätöjen toiminnoilla.

UPOTTAVA ÄÄNIMAAILMA

Upottava äänielämys. Tehokas MeridianTM Signature Sound System -äänentoistojärjestelmä toistaa musiikin erittäin puhtaasti jopa 23 kaiuttimella ja 1 300 watin vahvistimen teholla.

MUKAVASTI VERKOSSA

Online-paketti2 tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja sovellusten, kuten Amazon Alexa ja Spotify, upotetun käytön. Software-over-the-air-päivitykset pitävät ajoneuvosi ohjelmiston ajan tasalla.

LANGATON LATAAMINEN

Langaton laitteiden lataaminen ja liittäminen mahdollistavat yhteensopivien älypuhelimien lataamisen ja vähentävät epäjärjestystä matkustamossa.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Tarjolla on lukuisia, ajokokemustasi parantavia, innovatiivisia teknologioita.

AJANTASAISTA YLELLISYYTTÄ

VIRKISTÄVÄÄ MUKAVUUTTA

VIRKISTÄVÄÄ MUKAVUUTTA

Vartaloasi paremmin tukevaa istuimen muotoilua ja profiloituja istuintyynyjä on parannettu entisestään 20-liikkeisillä, hierovilla ja kuljettajan muistitoiminnolla varustetuilla istuimilla ja sähköisesti kallistettavilla takaistuimilla. Saatavana myös etuistuimien lämmityksen ja jäähdytyksen lisämukavuuksilla.
SUUNNITTELE OMASI

SÄHKÖISTÄVÄÄ SUORITUSKYKYÄ

HYBRIDI

HYBRIDI

Range Rover Velar -lataushybridi tarjoaa eri vaihtoehtojen parhaat puolet: sen hybriditeknologiassa yhdistyvät 105 kW:n sähkömoottori ja Ingenium-bensiinimoottori. Nauti saumattomasta sähköisestä ajosta jopa 64 km:n sertifioidulla toimintamatkalla.**.

SÄHKÖISEN HYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

64 KM**

Odotettu todellinen toimintamatka (WLTP) jopa 51 km.

CO2 -PÄÄSTÖT (ALKAEN)

38 G/KM**

Täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ (ALKAEN)

30 MINUUTTIA

DC-pikalataus 0–80 prosentin varaustilaan 30 minuutissa

LATAUS KOTONA (ALKAEN)

2.5 TUNTIA

100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

Adaptive Dynamics -järjestelmä tarjoaa vakaan ajon ja ihanteellisen ohjattavuuden valvomalla korin ja ohjauksen liikkeitä jopa 500 kertaa sekunnissa. Valitse ajotyyliisi sopivat korin ja voimalaitteen asetukset Configurable Dynamics -järjestelmässä.

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

KUIN MITTATILAUKSENA RÄÄTÄLÖITY

YKSILÖLLINEN

YKSILÖLLINEN

Useita varustelupaketteja ja lisävarusteita. Valikoima värejä, vanteita ja kattovaihtoehtoja. Tämä on oma Range Rover Velarisi.
SUUNNITTELE OMASI

LÖYTÖRETKI JATKUU

RANGE ROVER VELAR -MALLIT

RANGE ROVER VELAR -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.

**Näytä WLTP-tiedot.

Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

2Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. 1-vuotinen vakiotilaus, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.

Apple CarPlay® on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Android AutoTM on Google LLC:n tavaramerkki.

App Store on Apple Inc.:in tavaramerkki.

Google Play -kauppa on Google LLC:n tavaramerkki.

MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. TrifieldTM ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.