land rover discovery

LAND ROVER DISCOVERY

MONIPUOLISIN SEITSEMÄNPAIKKAINEN SUV.
HINNAT JA ESITTEET
RAKENNA OMASI

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

discovery

MUOTOILU

Discoveryn uudistunut muotoilu uhkuu päättäväisyyttä.
discovery multimedia

MONIPUOLISUUS

Uusi Discovery vie monikäyttöisyyden uudelle tasolle.
discovery

SUORITUSKYKY

Uusi Discovery on seikkailuhenkisen perheen valinta.
pivi pro

MULTIMEDIA

Pivi Pro on uusin ja kehittynein infotainment-järjestelmämme.

MUOTOILU

NAPSAUTA VUOROVAIKUTUKSESSA

TUTUSTU ULKOASUUN

Ulkonäköpäivitykset madaltavat ja leventävät Discoveryn asentoa. Muotoilua on viimeistelty uusista etuvaloista takavaloihin ja hienostuneesta etusäleiköstä uusiin puskureihin. Uusitun takaosan parannettu visuaalinen harmonia ja uusien 20-22” vanteiden muotoilu kohentavat ajoneuvon vetovoimaa entisestään.
RAKENNA OMASI
MATRIX LED -AJOVALOT

MATRIX LED -AJOVALOT

Veistokselliset uudet valot tyylikkäällä grafiikalla sekä Matrix-LED-ajovalotekniikka maksimoivat näkyvyyden.
RAKENNA OMASI
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Kiistaton kyvykkyys ja päättäväinen ulkomuoto. Valikoima hienostuneita ja arvokkaita yksityiskohtia tekee äärimmäisen monipuolisesta Land Rover Discoverysta entistäkin näyttävämmän.
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

Land Rover Discovery R-Dynamic tarjoaa vastustamattoman yhdistelmän urheilullista luonnetta ja monipuolisuutta. Ainutlaatuiset puskurit, vanteet ja takavalojen muotoilu.
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Metropolitan Edition -mallissa yhdistyvät ainutlaatuinen tyyli ja käytännöllisyys, joiden tuloksena on kaikkien aikojen korkealuokkaisin Discovery. 22 tuuman Diamond Turned -vanteet ja vain mallin mukana tulevat mustat Land Rover -jarrusatulat korostavat sen kaupunkimaisen katuauton olemusta yhdessä Bright Atlas -etusäleikön ja Discovery-merkinnän kanssa.

MONIPUOLISUUS

7 seats

7 ISTUINTA

258 litraa


Valinnaisen kolmannen istuinrivin ansiosta ajoneuvossa on runsaasti tilaa seitsemälle aikuiselle. Yllä esitetty nestemäinen tilavuus vastaa 172 litran käytettävissä olevaa kuivatilavuutta.

Nestemäinen tilavuus tarkoittaa alan standardia, jossa tilavuus mitataan täyttämällä tila nesteellä. Kuivatilavuudella tarkoitetaan käytettävissä olevan säilytystilan mittaamista täyttämällä se kiinteillä mittauskappaleilla (200 x 50 x 100 cm).

discovery interior

SEITSEMÄN TÄYSIKOKOISTA ISTUINTA

Jos suunnittelet kuljettavasi autossasi jopa seitsemää ihmistä, olivatpa kyseessä parhaat ystäväsi tai katras lapsia, seitsemänpaikkainen Land Rover Discovery tarjoaa täydellisen ratkaisun päivittäisiin ajoihisi. Stadion-istuinratkaisu ja koko matkustamon lämmitetyt istuimet varmistavat paitsi kaikkien mukavuuden, myös sen, että kaikilla on erinomainen näkymä tiehen.
discovery interior

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Ovikoteloista kätkettyihin lokeroihin, Land Rover Discoveryssa kaikki tavarat löytävät paikkansa. Käytännölliset ominaisuudet, kuten useat USB-C-latauspisteet ja napin painalluksella tapahtuvat toisen ja kolmannen istuinrivin mukauttaminen, takaavat verrattoman joustavuuden.
discovery

SÄHKÖKÄYTTÖISTÄ MUKAVUUTTA

Land Rover Discovery tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät elämästäsi vaivattomampaa. Voit avata ja sulkea takaluukun eleohjauksella, vaikka kätesi olisivatkin täynnä. Sähkökäyttöinen takaluukku tarjoaa istuimen sekä ulkoilmatapahtumiin että lapsen mutaisten saappaiden vaihtamiseen.
discovery interior

TURVALLISUUS

Land Rover Discoverylla on viiden tähden Euro NCAP -turvallisuusluokitus. Viisi ISOFIX-kiinnityspistettä, valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia kuljettajan avustinjärjestelmiä sekä jopa kahdeksan kuljettajan ja matkustajien turvatyynyä huolehtivat osaltaan perheesi turvallisuudesta.

SUORITUSKYKY

KEVYTHYBRIDIMOOTTORIT

KEVYTHYBRIDIMOOTTORIT

Puhtaampi. Tehokkaampi. Kevythybridimoottorit käyttävät akkua jarrutuksissa normaalisti menetetyn energian keräämiseen, varastoimiseen ja uudelleen käyttämiseen. Saatavana D250-, D300- ja P360-moottorien kanssa.

MULTIMEDIA

Aina valmiina ja aina käytössä: Pivi Pro on kaikkien aikojen intuitiivisin tietoviihdejärjestelmämme. Sen vakio-ominaisuuksiin kuuluvat: 
- 11,4 tuuman kosketusnäyttö
- Uusittu käyttöliittymä
- Digitaalinen DAB-radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3

Hyödyt myös seuraavista premium-ominaisuuksista:

- Nopea käynnistyminen
- Tekoäly
- Täysin uusi, älykäs navigointi4
- 2D- ja 3D-kartat automaattisilla päivityksillä
- Tosiaikaiset liikennetiedot
SOFTWARE UPDATES

OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Ajoneuvosi pysyy ajan tasalla ohjelmistopäivityksien avulla. Ajoneuvon tietoviihdejärjestelmä, telematiikka ja erilaiset ohjausmoduulit voidaan päivittää etäkäyttöisesti ihanteellisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvosi paranee jatkuvasti.
CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM WITH PM2.5 FILTER

OHJAAMON SISÄILMAN PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ PM2.5-SUODATTIMELLA

Valinnainen NanoeTM-ionisointi parantaa kuljettajan ja matkustajien hyvinvointia. PURIFY-painikkeen painaminen aktivoi erikoisvalmisteisen suodattimen, joka vangitsee tuloilmasta PM2.5-kokoiset hiukkaset ja allergeenit, kuten hienon pölyn ja siitepölyhiukkaset.
discovery

RAKENNA OMASI

Kaikkien aikojen monipuolisin SUV-ajoneuvomme. Luo täydellinen Land Rover Discovery konfiguraattorimme avulla.
RAKENNA OMASI

LÖYTÖRETKI JATKUU

discovery

VALITSE OMA MALLISI

Malli, koko ja varustetaso - uusi Discovery on räätälöitävissä juuri sinulle.
discovery

GALLERIA

Ajoneuvomme ovat aina puhutelleet kuljettajia, joilla on silmää yksityiskohdille.
discovery

TEKNISET TIEDOT

Tutustu hienoimpiin yksityiskohtiin. Lue lisää moottorin suorituskyvystä, mitoista ja polttoaineenkulutuksesta.
LAND ROVER -LISÄVARUSTEET

LAND ROVER -LISÄVARUSTEET

Tyylikäs, vankka ja käytännöllinen: personoi Discovery -autoasi entisestään sisä- ja ulkovarusteiden valikoiman avulla.
ETSI LISÄVARUSTE

NEDC2 -lukemat ova tuloksia valmistajan virallisista WLTP -testeistä EU -lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailukäyttöön. Varsinaisen käytön lukemat voivat vaihdella. CO₂ ja polttoainetehokkuuslukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristötekijöiden, kuorman, vanteiden ja lisävarusteiden mukaan. NEDC2 -lukemat on laskettu WLTP -lukuja hyväksikäyttäen sen mukaisesti mitä lukemat olisivat vanhan NEDC -testin mukaisesti.


Näytä WLTP-tiedot.
Lukemat ovat tuloksia valmistajan virallisista testeistä EU-lainsäädännön mukaisesti laskettuna. Vain vertailukäyttöön. Varsinasen käytön lukemat voivat vaihdella. CO₂ ja polttoainetehokkuuslukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristötekijöiden, kuorman, vanteiden ja lisävarusteiden mukaan.


1 Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.

3 Etäsovellus sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Land Roverin suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Land Rover -etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

4 Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

5 Edellyttää auringonsuojalasia joillakin markkina-alueilla. Navigoinnin ohjeet näkyvät tuulilasissa vain, jos ajoneuvoon on asennettu Pivi Pro -järjestelmä.

6 Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.


7 Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka.
Katso tähän ominaisuuteen liittyvän kohtuullisen käytön käytännön yksityiskohtaiset tiedot InControl Pivi Pron käyttöehdoista osoitteessa www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Toistoaika riippuu suoratoistopalvelun tarjoajasta ja videosisällön määrityksestä.
HD-videoformaatti lisää datankäyttöä huomattavasti.


Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai kokoa ajoneuvosi itse verkossa.


Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.


Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki.
Siihen voidaan soveltaa loppukäyttäjän käyttöehtoja.
Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.


Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifeld ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.

NanoeTM on Panasonic Corporation -yhtiön tavaramerkki.