RANGE ROVER EVOQUE LADATTAVA HYBRIDI

Sähköllä jopa 55km

TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
HILJAINEN, MUTTEI HUOMAAMATON - JOPA 55KM SÄHKÖLLÄ

Uusi ladattava hybridi Range Rover Evoque P300e tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän sähköistä liikkumista ja nelivetoista suorituskykyä. Voit ajaa jopa 55 kilometriä pelkällä sähköllä, ladata akun 80 % täyteen vain 30 minuuutissa (DC) ja nauttia Range Roverin jäljittelemättömästä tyylistä tien kunnosta riippumatta.

P300e TEKNOLOGIA

Uusi 200 hevosvoimainen Ingenium-bensiinimoottori ja tasaisesti vaihtava uusi 8-nopeuksinen automaattivaihteisto yhdistettynä 109 hv:n sähkömoottoriin taka-akselilla tuottavat alhaisen polttoaineenkulutuksen, erinomaisen suorituskyvyn ja Land Roverille ominaisen nelivedon.


Bensiinimoottorin yhteyteen integroitu 11kW käynnistinmoottorilaturi tuottaa nopeasti sähkötehoa vaikka ajoakku olisi tyhjänä.

SÄHKÖLLÄ JOPA 55 KM

15 kWh litium-ioniakustolla sähköllä ajettava matka on jopa 55km WLTP-mittausnormilla. Riittävästi päivän keskimääräiseen ajoon ilman ylimääräistä latausta. Pikalatauksella (DC) 32kW lataus 0-80% onnistuu jopa 30 minuutissa.


Vetokyky ladattavalla P300e hybridillä on 1600kg.

SÄHKÖINEN VOIMALINJA

Taka-akselille sijoitettu sähkömoottori (ERAD) reagoi viiveettömästi. Sähkötilassa (EV) ajettaessa huippunopeus on jopa 135km/h. Sähkömoottori ottaa talteen hidastuksesta syntyvää energiaa akustoon.

AJOTILA TARPEEN MUKAAN

Valittavanasi on suorituskykyä eri ajotilanteisiin:

1. HYBRID - yhdistää automaattisesti sähkömoottorin ja bensiinimoottorin tehon. Käyttöstrategia mukautuu ajo-olosuhteisiin ja akun jäljellä olevaan varaukseen. Kohteen syöttäminen navigointijärjestelmään antaa ennakoivan energian optimoinnin (PEO) -toiminnon integroida älykkäästi reitti- ja GPS-tiedot optimoidaksesi valitun matkan tehokkuuden ja mukavuuden.

2. EV (sähköauto) - mahdollistaa ajoneuvon ajamisen yksinomaan sähkömoottorilla akkuun varastoituneella energialla.

3. SAVE - priorisoi polttomoottorin voimanlähteenä pitäen akun varaustilan valitulla tasolla.

<div id=key>TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET</div>
DESIGN
Range Rover loi luksus-SUV segmentin ja jatkaa sen suunnannäyttäjänä edelleen. Uuden Evoquen muotoilu jatkaa perinteitä, modernilla twistillä.
TUTUSTU OMINAISUUKSIIN
yt:JRMDq52kgvY
TEKNOLOGIA
Range Rover Evoquen intuitiiviset ja innovatiiviset lisävarusteena saatavat teknologiat sisältävät Touch Pro Duo1 - 12,3" interaktiivisen kuljettajannäytön, tuulilasinäytön ja Meridian Audion™.
TUTUSTU OMINAISUUKSIIN
yt:qZjDNVo_Rok
KYVYKKYYS
Ajoneuvon käsittely maastossa ja teillä yhdistettynä suorituskykyyn säässä kuin säässä takaa, että tällä kompaktilla katumaasturilla ajo on luotettavaa ja varmaa kaikissa olosuhteissa.
TUTUSTU OMINAISUUKSIIN
yt:ZjwZiq4xijc
<div id="360">MUOTOILU</div>
TUTUSTU ULKOPUOLEEN

Juuri oikeat mittasuhteet luovat dramaattisen siluetin ja asenteen, jotka korostavat Range Rover Evoquen erottuvaa ulkonäköä.

RAKENNA OMASI

Katso galleria

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l551/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l551/**.jpg
napsauta vuorovaikutuksessa
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l551/m01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l551/m**.jpg
napsauta vuorovaikutuksessa
EVOQUE-MALLIT

Range Rover Evoque (oikealle) on minimalistisen hienostunut. Range Rover Evoque R-Dynamic (vasemmalla) lisää muotoiluun rohkean urheilullisia elementtejä.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

UPOTETUT OVENKAHVAT

Ovenkahvat sulautuvat ympäristöönsä, kun niitä ei käytetä. Lähes näkymättömät kahvat loihtivat poikkeuksellisen selväpiirteiset linjat parantaen aerodynaamisuutta ja vähentäen tuulen aiheuttamaa melua.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

TUTUSTU ULKOPUOLEEN
EVOQUE-MALLIT
UPOTETUT OVENKAHVAT
TUTUSTU SISÄTILOIHIN

Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin on ollut aina lähtökohtana ajoneuvojemme sisätiloissa. Selkeät pinnat ja huolella valitut ensiluokkaiset materiaalit luovat yhdessä hienostuneen, toiveiden matkustamon.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

VIIMEISTELY

Yksinkertaiset elegantit sisätilojen linjat ja pinnat toimivat sopusoinnussa nykyaikaisten materiaalien kanssa varmistaen räätälöidyn ja vakuuttavan lopputuloksen.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

AMMATTITAITO

Range Rover Evoque itsevarma ulkomuoto jatkuu sisätilojen viimeistelyssä, jossa on käytetty Windsor-nahkaa, Kvadrat premium -villasekoitetta ja eukalyptuskuitutekstiiliä. Etsimme hienoimmat materiaalit, joilla luodaan aito Range Rover kokemus.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

TUTUSTU SISÄTILOIHIN
VIIMEISTELY
AMMATTITAITO
TEKNOLOGIA
TIETO- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ
TIETO- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ

Touch Pro Duon intuitiivinen ja kehittynyt, integroitu teknologia saa jokaisesta matkastasi irti enemmän tuottamalla riittävästi tietoa ja runsaasti viihdettä.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
LIITETTÄVYYS
LIITETTÄVYYS

Älypuhelinpaketin hankittuasi voit ohjata ajoneuvon optimoituja sovelluksia suoraan Range Rover Evoquen kosketusnäytöllä. Kun käytät Connect Pron Online Media -ominaisuutta, voit kirjautua kosketusnäytön kautta Deezer tai TuneIn -sovelluksiin ja pääset kuuntelemaan yli 40 miljoonaa musiikkikappaletta ja neljä miljoonaa podcastiä.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

Kuljettajan aputoimintojen vakiovarusteisiin kuuluvat muunmuassa kaistallapitoavustin ja peruutuskamera. Hyödynnä pakettivaihtoehtoja, kuten Driver Assist -pakettia, joka sisältää mukautuvan vakionopeudensäätimen ja ohjausavustimen lisäämään Range Rover Evoquen toimivuutta.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
KYVYKKYYS
AITO NELIVETO VAKIONA
AITO NELIVETO VAKIONA

Kyvykkyydestä tinkimättä. Range Rover Evoque Hybrid on aina nelivetoinen varmistaen luotettavan etenemisen kelillä kuin kelillä.

yt:3hdqIY51uKQ
CLEARSIGHT GROUND VIEW
CLEARSIGHT GROUND VIEW

Uusi Range Rover Evoque on maailman ensimmäinen ajoneuvo, joka sisältää Ground View3 -tekniikkaa. Se tekee konepellistä näkymättömän heijastamalla kamerakuvan yläkosketusnäyttöön ja näyttämällä kuljettajalle 180 asteen näkymän ajoneuvon etuosan alta. Tästä on hyötyä hankaliin parkkipaikkoihin pysäköitäessä, kaupungin korkeiden reunakiveysten kanssa tai kuoppaisessa maastossa.

LATAA ESITE
yt:ScgtUC2hr9g
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Kuljettajan tukijärjestelmän perusvalikoimaamme kuuluvat kaistallapitoavustin ja peruutuskamera. Hyödynnä pakettivaihtoehtoja, kuten Driver Assist -pakettia, joka sisältää mukautuvan vakionopeudensäätimen ja ohjausavustimen lisäämään Range Rover Evoquen toimivuutta.

yt:5eo7o8Dx4wM
CLEARSIGHT-SISÄTAUSTAPEILI

Range Roverin maineikas Command Driving Position on siirtynyt digiaikaan HD-videonäytöksi muuntuvan ClearSight-taustapeilin myötä. Jos takanäkyvyys on heikentynyt matkustajien tai suurten tavaroiden vuoksi, kuljettaja voi yksinkertaisesti napsauttaa peilin alapuolella olevaa kytkintä, jolloin auton päällä oleva kamera näyttää auton takana olevan näkymän tarkkana teräväpiirtokuvana. Näyttö tarjoaa laajemman (50 asteen) näkökentän ja erinomaisen näkyvyyden hämärässä.

TUTUSTU OMINAISUUKSIIN
yt:nwoQr49L0J0
SUORITUSKYKY
MOOTTORIT
MOOTTORIT

Ingenium-bensiini- ja -dieselmoottorien3 yhteydessä on aina tehokas itselataava hybridijärjestelmä - 48-volttinen MHEV. Järjestelmä kerää ja tallentaa jarrutuksen aikana normaalisti karkaavan energian ottaen sen hyötykäyttöön.

yt:zv1dZ7V31og
ACTIVE DRIVELINE
ACTIVE DRIVELINE

Haastavissa olosuhteissa saavutetaan entistä paremmat pito- ja vakaustasot. Tarvittaessa Active Driveline6 ohjaa väännön jakautumista itsenäisesti jokaiselle pyörälle, hyödyntämällä tehokkaasti käytettävää pitoa ja minimoiden pyörien luistoa.

CONFIGURABLE DYNAMICS
CONFIGURABLE DYNAMICS

Valinnainen Configurable Dynamics7 -toiminto mahdollistaa Range Rover Evoquen kaasuvasteen, vaihteiston reagoinnin, ohjaustunnon ja jousituksen jäykkyyden määrittämisen ajotarpeisiisi sopiviksi.

yt:WbgZkK9Z7J0
JÄKIASENTEISET LISÄVARUSTEET

Tyylikäs, voimakas ja käytännöllinen. Tee Range Rover Evoquestasi omasi kattavalla valikoimalla jälkiasenteisia lisävarusteita.

JÄLKIASENTEISET LISÄVARUSTEET