range rover velar

KAIKKEIN JALOSTETUIN JA SUORITUSKYKYISIN KESKIKOKOINEN SUV-MALLIMME

Tutustu 360
mzsZcGPCoiI
range rover velar

INNOVATIIVISTA TEKNOLOGIAA

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
RANGE ROVER VELAR

VAKUUTTAVAA, VARMAA JA VIIMEISTELTYÄ AJOA

KATSO VIDEO
TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
MUOTOILU
Range Rover Velarin muotoilufilosofia on mullistava. Niin huomiota herättävät mittasuhteet, upotetut ovenkahvat kuin integroitu takaspoilerikin osaltaan parantavat aerodynamiikkaa. Tietyt ominaisuudet, kuten omaleimainen etusäleikkö, antavat auton etuprofiilille erottuvaa arvokkuutta.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:UvAr7hkO-UM
TEKNOLOGIAT
Touch Pro Duo -multimediajärjestelmään kuuluu kaksi 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä. Touch Pro Duoa voi käyttää yhdessä valinnaisena saatavan värillisen tuulilasinäytön ja valinnaisena saatavan Interactive Driver Display -näytön kanssa. Näin voit samanaikaisesti sekä katsella että käyttää useampia ominaisuuksia kerrallaan.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:kcURfxm_hJ0
SUORITUSKYKY
Ajatpa sitten suoralla moottoritiellä tai mutkikkaalla pikkutiellä, Range Rover Velar pärjää varmasti. Neliveto (AWD) Intelligent Driveline Dynamics (IDD) ja Torque Vectoring by Braking -ominaisuuksilla tekevät ajamisesta intensiivisen, kiehtovan kokemuksen.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:-mJI0iRlkHk
ULKOPUOLI
TUTUSTU MUOTOILUUN

Itsevarmuutta ja persoonallisuutta uhkuvaa vaatimattomuutta. Range Rover Velar on edistyksellisen muotoilun edelläkävijä. Puhtaalla, tyylikkäällä ja erottuvalla mallilla on huomiota herättävä, nykyaikainen ilme. Minne Range Rover Velar sinut kuljettaakaan, katseet seuraavat kulkua.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
E X T E R IOR : 3 6 0 °
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/velar/05.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/velar/**.jpg
napsauta vuorovaikutuksessa
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/velar/05_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/velar/**_m.jpg
napsauta vuorovaikutuksessa
velar models
VELAR MALLIT

Esittelyssä Land Roverin nykyaikaisin ja mullistavin keskikokoinen SUV. Range Rover Velarin (oikealla) muotokielen yksityiskohtia ovat mm. kelluvan vaikutelman antava katto ja selväpiirteinen vyötärölinja, kun taas Range Rover Velar R-Dynamic (vasemmalla) koettelee rajoja ainutlaatuisilla muotoiluelementeillä, jotka korostavat sen väkevää ulkoasua.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

UPOTETUT OVENKAHVAT

Edistyksellisellä muotoilullaan tietä viitoittavan Range Rover Velar on ulkoasultaan puhdas, tyylikäs ja erottuva. Ovenkahvat sulautuvat ympäristöönsä, kun niitä ei käytetä. Lähes näkymättömät kahvat loihtivat poikkeuksellisen selväpiirteiset linjat parantaen aerodynaamisuutta ja vähentäen tuulen aiheuttamaa melua.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

TUTUSTU MUOTOILUUN
VELAR MALLIT
UPOTETUT OVENKAHVAT
TUTUSTU SISÄTILOIHIN

Range Rover Velarin matkustamossa hehkuu tyylikäs yksinkertaisuus. Kaikki aina säädeltävästä tunnelmavalaistuksesta jakautuviin, liukuviin kyynärnojiin saakka on suunniteltu ja toteutettu siten, että kuljettaja matkustajineen pääsee rentoutuneina määränpäähänsä.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

ENSILUOKKAISET SISÄTILAT

Range Rover Velarin sisätiloissa ajomatka on silkkaa nautintoa. Maineikkaan Sports Command Driving Position -ajoasennon ansiosta näet selkeämmin sekä edessäsi olevan tien että auton ympäristön, joten tilanne pysyy hallinnassasi olosuhteista tai muusta liikenteestä riippumatta.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

VALMISTETTU AMMATTITAIDOLLA

Erikoistunut työryhmä on suunnitellut pikkutarkasti auton jokaisen näkemäsi ja koskettamasi komponentin, jotta kokemus autosta olisi viimeistelty ja kosketuksentäyteinen. Istuimiin on valittavissa pehmeää nahkaa, ensiluokkaista tekstiiliä tai mokkakangasta, ja niitä käytetään myös matkustamon monissa yksityiskohdissa.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

TUTUSTU SISÄTILOIHIN
ENSILUOKKAISET SISÄTILAT
VALMISTETTU AMMATTITAIDOLLA
TEKNOLOGIAT
INNOVAATIOT

Sulautetut, kyvykkäät ohjauspyörän kytkimet, kaksi 10-tuumaista kosketusnäyttöä, tuulilasinäyttö ja Matrix-laser-LED-ajovalot Signature-huomiovaloilla ovat Range Rover Velarin tuoreimpia tuulia muotoilun, innovaatioiden ja teknologian saralla.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
yt:sYGwptNiRyo
SUORITUSKYKY
MOOTTORIT

Range Rover Velarin jokainen voimakas moottori on optimoitu sujuvasta ja ripeästä kiihtyvyydestä, entistä paremmasta tehokkuudesta aina pienempiin CO2-päästöihin saakka. Uusi, kevyt, alumiininen nelisylinterinen ja tehokas V6-moottori tekevät autosta herkästi reagoivan, ja yhdessä nopeasti vaihtavan automaattivaihteiston kanssa ne tarjoavat ilahduttavaa kiihtyvyyttä ja suorituskykyä.

AJODYNAMIIKKA

Ainutlaatuinen Intelligent Driveline Dynamics (IDD) -teknologia seuraa jatkuvasti olosuhteita ja huolehtii, että pyöriin suuntautuu juuri oikea määrä vääntöä maaston mukaan. Ennakoiva ja reaktiivinen järjestelmä auttaa säilyttämään pidon ja tarvittaessa auttaa sen palauttamisessa.

VARAA KOEAJO
CONFIGURABLE DYNAMICS

Valinnaisena saatavan Configurable Dynamics -toiminnon ansiosta voit tietyt koriasetukset valitsemalla optimoida mielesi mukaan joko auton ajomukavuuden tai suorituskyvyn. Se vaikuttaa vaihteiston, ohjauksen, kaasun ja jousituksen määrityksiin.

VARAA KOEAJO
MOOTTORIT
AJODYNAMIIKKA
configurable dynamics
KYVYKKYYS
NELIVETO

Neliveto-järjestelmä (AWD) tarjoaa upean suorituskyvyn niin maantiellä kuin maastossakin. Jotta optimaalinen pito säilyisi kaikissa olosuhteissa, Range Rover Velarin voimansiirto on huolellisesti suunniteltujen tekniikoiden ansiosta yhteydessä auton muihin järjestelmiin.

VARAA KOEAJO
yt:vJe6TYg2EHk
TERRAIN RESPONSE

Ainutlaatuisen Terrain Response -järjestelmän ansiosta kuljettaja voi optimoida auton moottorin, vaihteiston, keskitasauspyörästön ja alustajärjestelmien toiminnan maastovaatimusten mukaisesti valitsemalla jonkin helposti tunnistettavista ajotiloista. Valinnaisena saatava, kehittyneempi Terrain Response 2 valvoo ajo-olosuhteita ja valitsee automaattisesti maastoon parhaiten sopivan ajotilan.

LATAA ESITE
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) on valinnaisena saatava huipputekninen järjestelmä, jonka ansiosta voit määrittää ja ylläpitää tasaisen ajonopeuden haastavissakin olosuhteissa, kuten mudassa, märällä ruohikolla, jäällä, lumella ja hiekkateillä.

VARAA KOEAJO
NELIVETO
terrain response
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
MONIPUOLISUUS
5 ISTUINTA
5 ISTUINTA

834 litraaTällä järjestelyllä tavaratilaa on 673 litraa.

4 ISTUINTA
4 ISTUINTA

1182 litraaMukaan mahtuu helposti niin märkäpuvut, surffilaudat kuin matkalaukutkin. Tällä järjestelyllä saat lisätilaa 1 202 litraan saakka.

3 ISTUINTA
3 ISTUINTA

1357 litraaKun tilaa on 1 385 litraa, tällä istuinjärjestelyllä mukaan mahtuu paljon matkatavaraa, ja silti kahdelle matkustajalle kuskin lisäksi on hyvin tilaa.

2 ISTUINTA
2 ISTUINTA

1705 litraaIstuimet voidaan taittaa tasaisiksi, jolloin tilaa on vaikuttavat 1 731 litraa. Taittaminen onnistuu kätevästi takaistuinten vapautusvivuista, jotka sijaitsevat tavaratilassa.

ACTIVITY KEY

Valinnaisena saatava Activity Key helpottaa aktiivista elämääsi. Vahva ja vedenkestävä ranneke mahdollistaa monenlaiset aktiviteetit aina pyöräilystä melontaan, eikä avainnipusta tarvitse kantaa huolta.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:21tLiVSENJ8