<h1>DISCOVERY SPORT LADATTAVA HYBRIDI</h1>

Sähköllä jopa 55km

<h1>UUDISTUNUT DISCOVERY SPORT </h1>

MONIPUOLINEN KAUPUNKIMAASTURI

Tutustu 360
<h1>UUDISTUNUT DISCOVERY SPORT</h1>

SUUNNITELTU PERHEITÄ VARTEN

TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
VIRTAA SUUREMPAAN SEIKKAILUUN - JOPA 55 KM SÄHKÖLLÄ

Uusi Land Rover Discovery Sport P300e on ladattava hybridi, joka kulkee puhtaasti pelkällä sähköllä jopa 55 kilometriä. Käytössäsi on yhteensä 309 seikkailuhenkistä hevosvoimaa, ainutlaatuinen nelivetojärjestelmä ja vaikuttavasti viimeistellyt, monikäyttöiset sisätilat koko perheelle.

PYYDÄ TARJOUS
P300e TEKNOLOGIA

Uusi 200 hevosvoimainen Ingenium-bensiinimoottori ja tasaisesti vaihtava uusi 8-nopeuksinen automaattivaihteisto yhdistettynä 109 hv:n sähkömoottoriin taka-akselilla tuottavat alhaisen polttoaineenkulutuksen, erinomaisen suorituskyvyn ja Land Roverille ominaisen nelivedon.

SÄHKÖLLÄ JOPA 55 KM

15 kWh litium-ioniakustolla sähköllä ajettava matka on jopa 55 km WLTP-mittausnormilla. Riittävästi päivän keskimääräiseen ajoon ilman ylimääräistä latausta. Pikalatauksella (DC) 32kW lataus 0-80% onnistuu jopa 30 minuutissa.


Vetokyky ladattavalla P300e hybridillä on 1600kg.

SÄHKÖINEN VOIMALINJA

Taka-akselille sijoitettu sähkömoottori (ERAD) reagoi viiveettömästi. Sähkötilassa (EV) ajettaessa huippunopeus on jopa 135km/h. Sähkömoottori ottaa talteen hidastuksesta syntyvää energiaa akustoon.

AJOTILA TARPEEN MUKAAN

Valittavanasi on suorituskykyä eri ajotilanteisiin:

1. HYBRID - yhdistää automaattisesti sähkömoottorin ja bensiinimoottorin tehon. Käyttöstrategia mukautuu ajo-olosuhteisiin ja akun jäljellä olevaan varaukseen. Kohteen syöttäminen navigointijärjestelmään antaa ennakoivan energian optimoinnin (PEO) -toiminnon integroida älykkäästi reitti- ja GPS-tiedot optimoidaksesi valitun matkan tehokkuuden ja mukavuuden.

2. EV (sähköauto) - mahdollistaa ajoneuvon ajamisen yksinomaan sähkömoottorilla akkuun varastoituneella energialla.

3. SAVE - priorisoi polttomoottorin voimanlähteenä pitäen akun varaustilan valitulla tasolla.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
MUOTOILU
Selkeät muodot, täydellisen tasapainoiset mittasuhteet ja luonteenomainen muotokieli erottavat Discovery Sportin joukosta.
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
MONIPUOLISUUS
Discovery Sport on suunniteltu monipuoliseksi. Se tarjoaa 5+2 istuinpaikkaa, käteviä säilytysratkaisuja ja riittävästi tilaa kaikille.
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
KYVYKKYYS
Kyvykkyyttä ja asennetta sopivassa suhteessa. Discovery Sportilla kaikki seikkailut ovat saavutettavissa.
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
MUOTOILU
ULKONÄKÖ

Discovery Sport on rohkea tulkinta Discoveryn DNA:sta.

RAKENNA OMASI
Katso galleria
E X T E R IOR : 3 6 0 °
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_**.jpg
napsauta vuorovaikutuksessa
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00_m.jpg
Desktop Background Image URL https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00.jpg https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00.jpg Desktop Mask https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_**.jpg Desktop start index 0 Desktop Quantity 35 Mobile Background Image URL https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00_m.jpg https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00_m.jpg Mobile Mask https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_**_m.jpg
napsauta vuorovaikutuksessa
KAKSI SELKEÄÄ TYYLIÄ

Löydä vapautesi ja valitse oma korityylisi. Discovery Sport R-Dynamic on uskalias ja urheilullinen. Discovery Sport puolestaan edustaa puhdasta tulkintaa ja korostaa ajoneuvon ikonista muotoilua.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

Tutustu auton muotoiluun
Tutustu auton muotoiluun
NEW FRONT BUMPER AND GRILL
UUSI LÄHESTYMISTAPA

Ajoitpa halki urbaanin viidakon tai vehreän laakson, Discovery Sport vie sinut seuraavaan seikkailuusi tyylillä.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

yt:IW6wVwsy3j8
ULKONÄKÖ
KAKSI SELKEÄÄ TYYLIÄ
UUSI LÄHESTYMISTAPA
UUSI LÄHESTYMISTAPA

Personoi sisätilat premium-luokan pintaratkaisuilla ja nykyaikaisilla materiaaleilla.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

EDISTYKSELLISTÄ TILANKÄYTTÖÄ

Discovery Sportin sisätilat on suunniteltu ja varusteltu palvelemaan niin kuljettajaa kuin matkustajiakin. Niiden suunnittelua leimaavat sulavuus, tilavuus ja ensiluokkaiset yksityiskohdat, kuten upeat kromiupotukset.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

yt:-RoePpKes3I
ENSILUOKKAISET MATERIAALIT

Discovery Sportin täysin uusitun sisustuksen ensiluokkaisiin materiaaleihin kuuluvat muiden muassa uudet puiset pintaverhoilut. Voit valita neljästä eri vaihtoehdosta.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

TUTUSTU SISÄTILOIHIN
EDISTYKSELLISTÄ TILANKÄYTTÖÄ
ENSILUOKKAISET MATERIAALIT
CLEARSIGHT- DIGITAALINEN TAUSTAPEILI

Takaikkunan peittävä säilytystila on ihanteellinen paikka useille perheen välttämättömille tavaroille, mutta kuinka voit nähdä auton taakse, kun välissä on sekä matkustajia että matkatavaroita? ClearSight-taustapeilillä voit nauttia esteettömästä näkymästä takapenkillä olevista esteistä riippumatta.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
yt:ekTZu2pQNCc
KYVYKKYYS
NELIVETO
NELIVETO

Takaa varman ajon niin tiellä kuin maastossakin. Liukkailla alustoilla, kuten ruoholla tai lumessa ajettaessa, vääntöä voidaan tasapainottaa etu- ja takarenkaiden välillä maksimaalisen pidon saavuttamiseksi.

VARAA KOEAJO
CLEARSIGHT- VIRTUAALI NÄKYMÄ KEULAN ALLE
CLEARSIGHT- VIRTUAALI NÄKYMÄ KEULAN ALLE

Ihanteellinen maastossa ja epätasaisilla ajoalustoilla. ClearSight Ground View³ -näkymän avulla voit ”nähdä läpi” Discovery Sportin konepellistä ja seurata ajaessasi useita ulkonäkymiä, kuten näkymiä ajoneuvon alle ja renkaisiin.

LATAA ESITE
yt:g1_naKnySQU
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Vastaa maaston esittämiin haasteisiin ja ota kaikki irti Discovery Sportista valitsemalla jokin sen neljästä ajo-ohjelmasta. Terrain Response 2 tarkkailee ajo-olosuhteita ja vie palkitun erikoisohjelman uudelle tasolle valitsemalla sinulle halutessasi automaattisesti kaikkein sopivimman ajotilan.

LATAA ESITE
yt:Qy2NrTzOd20
TEKNOLOGIAT
INFOTAINMENT
INFOTAINMENT

Matkustajasi voivat huoleti suoratoistaa suosikkiohjelmiaan, videoita ja musiikkia samalla, kun InControlin intuitiivinen käyttöliittymä pitää sinut tilanteen tasalla ja auttaa sinua keskittymään ajamiseen.

TIETOLIIKENNEVALMIUDET
TIETOLIIKENNEVALMIUDET

Pysy yhteyksissä missä ikinä kuljetkin. Online Pack -verkkopaketin avulla voit olla varma, että matkustajasi viihtyvät. Samalla pysyt itse tilanteen tasalla Smartphone Pack -älypuhelinpaketin avulla, joka yhdistää laitteesi saumattomasti Discovery Sportiin.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

Discovery Sport Hybridin vakiovarusteina saatavat kuljettajaa avustavat tekniikat kuten kaistallapitoavustin ja takakamera tekevät ajamisesta entistä turvallisempaa. Voit lisätä toimintoja valitsemalla haluamasi neljästä lisävarusteena saatavilla olevasta pakettivaihtoehdoistamme.

SUORITUSKYKY
MOOTTORIT
MOOTTORIT

Uudet bensiini- ja dieselmoottorimme on suunniteltu puhdasta ja tehokasta palamista silmällä pitäen. Mild Hybrid (MHEV) -järjestelmä auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta ja CO2 -päästöjä keräämällä ja varastoimalla jarrutusenergiaa uudelleen käytettäväksi.

ACTIVE DRIVELINE
ACTIVE DRIVELINE

Maastossa ajettaessa Active Driveline -järjestelmä tuo ajoon entistä enemmän pitoa, vakautta ja varmuutta. Tiellä kuljettaessa järjestelmä tarjoaa parannetut kaarreajo-ominaisuudet ja maksimoi polttoainetehokkuuden.

VARAA KOEAJO
CONFIGURABLE DYNAMICS
CONFIGURABLE DYNAMICS

Tietyt ominaisuudet, kuten jousitus ja ohjaus, voidaan konfiguroida yksilöllisesti omiin tarpeisiisi Discovery Sportin kosketusnäytöllä.

VARAA KOEAJO