DISCOVERY

MAAILMAN MONIKÄYTTÖISIN SUV

Tutustu 360
9w89xwdyG-w
DISCOVERY

MAAILMAN MONIKÄYTTÖISIN SUV

KATSO VIDEO
TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
MUOTOILU
VOIMAKAS ULKOMUOTO

Tämä vetokykyinen neliveto vakuuttaa voimakkaan atleettisella ulkomuodolla.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
E X T E R IOR : 3 6 0 °
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_**.jpg
napsauta vuorovaikutuksessa
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_00_m.jpg
Desktop Background Image URL https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_00.jpg https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_00.jpg Desktop Mask https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_**.jpg Desktop start index 0 Desktop Quantity 35 Mobile Background Image URL https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_00_m.jpg https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_00_m.jpg Mobile Mask https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco/disco_**_m.jpg
napsauta vuorovaikutuksessa
CONTEMPORARY DESIGN
MODERNI DESIGN

Porrastettu kattolinja ja taaksepäin nousevat kylkilinjat luovat Land Roverille tunnusomaisen ilmeen. Hienostunut ja kyvykäs, Discovery on brittiläistä designia parhaimmillaan.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

KAUNIIT MITTASUHTEET
KAUNIIT MITTASUHTEET

Voimakas keulailme lyhyellä etuylityksellä, jyrkkä tuulilasin kulma ja nouseva vyötärölinja luovat kauniin ja kyvykkään tarkoituksenmukaisen kokonaisuuden.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

VOIMAKAS ULKOMUOTO
MODERNI DESIGN
KAUNIIT MITTASUHTEET
SISÄMUOTOILU

Sisätilojen selkeät linjat ja kauniisti toteutetut detaljit korostavat auton käytännöllisen ylellistä luonnetta.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

ÄLYKKÄÄT SÄILYTYSTILAT

Tutustu Discoveryn sisätiloihin ja ylläty älykkäistä, katseilta piilotetuista säilytystilaratkaisuista arjen ja juhlan tarpeisiin.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

AUTENTTISET MATERIAALIT

Laadukkaat nahka- ja kangasmateriaalit ovat viimeistelty tuplatikkauksin, korostettuina sisätilojen aidoilla metalli- ja puupinnotteilla.


RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

SISÄMUOTOILU
ÄLYKKÄÄT SÄILYTYSTILAT
AUTENTTISET MATERIAALIT
MUUNTUVAT TILARATKAISUT
7 ISTUINTA
7 ISTUINTA

258 litraaDiscoveryn tilaratkaisut mukautuvat tarpeisiisi. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat käytettävissä itsenäisesti mahdollistaen monipuolisen tilojen muokkauksen.

6 ISTUINTA
6 ISTUINTA

698litraaTämän nelivetoisen SUV:n tilaratkaisut mukautuvat tarpeisiisi. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat käytettävissä itsenäisesti mahdollistaen monipuolisen tilojen muokkauksen.

5 ISTUINTA
5 ISTUINTA

1231 litraaTämän SUV:n tilaratkaisut mukautuvat tarpeisiisi. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat käytettävissä itsenäisesti mahdollistaen monipuolisen tilojen muokkauksen.

4 ISTUINTA
4 ISTUINTA

1739 litraaDiscoveryn tilaratkaisut mukautuvat tarpeisiisi. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat käytettävissä itsenäisesti mahdollistaen monipuolisen tilojen muokkauksen.

3 ISTUINTA
3 ISTUINTA

1992 litraaDiscoveryn tilaratkaisut mukautuvat tarpeisiisi. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat käytettävissä itsenäisesti mahdollistaen monipuolisen tilojen muokkauksen.

2 ISTUINTA
2 ISTUINTA

2068 litraaDiscoveryn tilaratkaisut mukautuvat tarpeisiisi. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat käytettävissä itsenäisesti mahdollistaen monipuolisen tilojen muokkauksen.

ACTIVITY KEY
ACTIVITY KEY

Activity Keyn avulla avaat ja lukitset autosi turvallisesti ja ilman, että autonavaimet olisi tiellä harrastuksissasi. Vahva vedenkestävä ranneke kestää mukana aktiviisessakin elämänmenossa laskuvarjohypyistä uintiin - ja pitää autonavaimet turvallisesti mukanasi.

yt:mndNZsGjSK8
SÄHKÖTOIMINEN SISEMPI TAKALUUKKU
SÄHKÖTOIMINEN SISEMPI TAKALUUKKU

Discovery esittelee sähkötoimisen sisemmän takaluukun, joka tulee esiin uuden yksiosainen takaluukun avautumisen yhteydessä. Se on täydellinen paikka nauttia pienestä piknikistä tai vaihtaa likaiset kengät – ja kaikki tämä varsinaisen takaluukun suojassa. Paneeli voidaan jättää myös yläasentoon, jolloin se toimii kuormanpidikkeenä ja estää irrallisia tavaroita putoamasta tavaratilasta.

yt:X0uodhpjVvM
ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU
ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU

Eleohjattava takaluukku avautuu helposti ja vaivattomasti koskematta autoon tai avaimeen. Käytät vain jalkaa takapuskurin tuntumassa.

TEKNOLOGIAT
TOUCH PRO
TOUCH PRO

Lisävarusteinen InControl Touch Pro -järjestelmä tarjoaa erinomaisia yhteystoimintoja ja sovelluksia uusitun 10" HD kosketusnäytön välityksellä. Intuitiivinen tieto- ja viihdejärjestelmä vakuuttaa helppokäyttöisyydellään ja nopeudellaan. Järjestelmä sisältää kaksoisnäyttötekniikan ja digitelevisiomahdollisuuden muiden viihdetoimintojen ohella

yt:qMfFYvEgnsg
KYVYKKYYS
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Uuden sukupolven Terrain Response 2 -tekniikka valvoo automaattisesti ajo-olosuhteita ja varmistaa auton eleettömän etenemisen kaikilla tienpinnoilla (yleinen ajo, ruoho, sora ja lumi, muta, hiekka ja kivi).
Intuitiivinen järjestelmä optimoi auton asetuksia olosuhteiden mukaan kaasun käytöstä ja ohjauksesta jousitukseen sekä luistonestoon. Järjestelmä salli myös asetuksen manuaalisen muuttamisen.

LATAA ESITE
KAHLUUSYVYYDEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ
KAHLUUSYVYYDEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Wade Sensing™ (veden korkeustunnistin) helpottaa kuljettajaa ajettaessa syvässä vedessä. Oviin sijoitettujen taustapeilien anturit tuottavat reaaliaikaista tietoa veden syvyydestä ja informoivat käytettävissä olevasta kahluusyvyydestä.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
yt:F9GdEaN5JQg
3 500 KG VETOKYKY
3 500 KG VETOKYKY

Itsevarmuus näkyy myös vetokapasiteetissa, joka on luokkansa johtavat 3 500 kg.

VARAA KOEAJO
SUORITUSKYKY
MOOTTORIT
MOOTTORIT

Vaivatonta tehokkuutta. Discovery saa voimansa tehokkaista 2.0 ja 3.0 bensiini- ja dieselmoottoreista, joiden parina toimiii sulava ja reaktiivinen 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

JÄLKIASENTEISET LISÄVARUSTEET
JÄLKIASENTEISET LISÄVARUSTEET

Katso ohaiselta videolta Land Rover Discoveryn jälkiasenteisten lisävarusteiden monipuolista valikoimaa. Kaikki esiteltävät lisävarusteet ovat tilattavissa Land Rover jälleenmyyjältäsi tai Land Rover verkkokaupasta.

LUE LISÄÄ
yt:0jd2d2qCV7c