TILAA
LAND ROVER UUTISKIRJE

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi 10% alennuskoodin Land Rover auton vuokraukseen Rukalla.
TILAA <br>LAND ROVER UUTISKIRJE

OLETKO VALMIINA SEIKKAILUUN?

Land Roverin ja Rukan yhteisenä tavoitteena on tuottaa laadukkaita kokemuksia. Modernia luksusta mitataan yhä enemmän vastuullisuuden kautta.
Ruka on vastuullisen matkailun edelläkävijä ja Land Rover edustaa sitä samaa matkalla kohteeseen.

Varsinainen seikkailu odottaa perillä. Kun auto on töpselissä, kuljettajan akut latautuvat Rukan upeassa luonnossa. Tuntuu siltä kuin olisi tullut kotiin.

Tilaamalla Land Rover uutiskirjeen saat nyt 10% alennuksen autonvuokraukseen Rukalla.

Alennuskoodi lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

TILAA UUTISKIRJE

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape JLR Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)

DEFENDER

DEFENDER

Defender on maastoautojen ikoni, joka on ihastuttanut ominaisuuksillaan jo 75 vuotta. Defender tarjoaa poikkeukselliset maasto-ominaisuudet, erinomaisen suorituskyvyn ja 51 kilometrin kantaman päivittäiseen sähköiseen ajoon. Defenderin Terrain Response -järjestelmä vastaa kaikkiin maaston asettamiin haasteisiin. Autossa on eri ajo-ohjelmat erilaisille alustoille ja pidolle, joista se valitsee automaattisesti sopivimman kelin ja olosuhteiden mukaan. Monikäyttöiset sisätilat, monipuonen kyvykkyys ja ajo-ominaisuudet kaikissa olosuhteissa tekevät Defenderistä lyömättömän kumppanin seikkailuihin
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Discovery Sport on koko perheen auto, jossa virtaa riittää suurempiinkin seikkailuihin. Se tarjoaa mainion suorituskyvyn ja 55 kilometrin kantaman päivittäiseen sähköiseen ajoon. Discovery Sportun Terrain Response -järjestelmä vastaa kaikkiin maaston asettamiin haasteisiin. Autossa on neljä valmista ajo-ohjelmaa, joista se valitsee automaattisesti sopivimman kelin ja olosuhteiden mukaan. Monikäyttöiset sisätilat, monipuonen kyvykkyys ja ajo-ominaisuudet kaikissa olosuhteissa tekevät Discovery Sportista ihanteellisen auton aktiiviseen elämään.