RANGE ROVER SPORT

TUNNE URHEILULLISEN LUKSUKSEN JA SUORITUSKYVYN VALLOITTAVA YHDISTELMÄ

Uuden Range Rover Sport -lataushybridin sähköinen toimintamatka on jopa 123 kilometriä yhdellä latauksella. Koe ensiluokkainen ajomukavuus niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin.

Nyt tuntuva vaihtohyvitys autostasi ostaessasi uuden Range Rover Sportin.
Etusi jopa 10 000 €.

VALLOITTAVAA SUORITUSKYKYÄ JA RENTOUTTAVAA HILJAISUUTTA

Nauti huimasta suorituskyvystä sekä hiljaisesta ja päästöttömästä ajosta. Uusissa pikaladattavissa lataushybrideissä on kokoluokkansa tehokkain sähkömoottori 160 kW (218 hv), jonka ansiosta sähköinen toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 123 km.
Range Rover Sport

MUOTOILUA JOKA HERÄTTÄÄ AISTISI

Range Rover Sportin muotoilussa yhdistyvät urheilullisuus ja hillitty minimalismi. Valitsemalla jopa 15 premium värin valikoimasta ja 23” vanteista omasi, voit luoda autostasi juuri omaan tyyliisi sopivan.
RANGE ROVER SPORT

NAUTI JOKAISESTA AJOSTA

Range Rover Sportin sisätilat on suunniteltu kuljettajan ergonomia huomioiden. Keskikonsolin painikkeiden sekä korkearesoluutioisen näytön asettelu tekevät auton toimintojen hallinnasta vaivatonta. Mukavien ja tukevien istuisten avulla voit säätää juuri itsellesi sopivan ajoasennon ja nauttia matkastasi rentoutuen.
RANGE ROVER SPORT NAUTI JOKAISESTA AJOSTA

KATSO JA KOSKETA

Ylellisyys ei muodostu ainoastaan muotoilusta vaan myös materiaalien ja värien yhteisvaikutelmasta. Käytämme viimeistelyssä uusimpia teknisiä materiaaleja, kuten erittäin kevyttä Ultrafabrics™ kangasta, joka tarjoaa erittäin laadukkaan ja pehmeän tuntuman pitkällä kestävyydellä.
RANGE ROVER SPORT KATSO JA KOSKETA

SIIRRY KONSERTTISALIIN

Integroitu 13,1” kosketusnäyttö tekee Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmän käytöstä intuitiivista. Meridian Signature Sound -äänentoistojärjestelmä luo sinulle konserttitason elämyksen laadukkaiden kabiiniin sijoitettujen 34:n kaiuttimen sekä subwooferin välityksellä.
Range Rover Sport SIIRRY KONSERTTISALIIN

VIIHDETTÄ KOKO PERHEELLE

Matkustajat viihtyvät hyvin pelaamalla tai katsomalla elokuvia kahden 11,4” korkearesoluutioisen näytön kautta. Näytöt tukevat ruudunjakoa ja niissä on myös HDMI -liitäntä.
Range Rover Sport VIIHDETTÄ KOKO PERHEELLE

NÄE KAIKKIALLE

3D -kameran ja ClearSight Ground View -teknologian avulla on kuin näkisit konepellin läpi. Lisävalot valaisevat maastoa alhaisissa nopeuksissa ja auttavat sinut kätevästi tiukkoihinkin tiloihin sekä niistä turvallisesti ulos.
Range Rover Sport NÄE KAIKKIALLE

AJA ÄÄRIMMÄISELLÄ VARMUUDELLA

Jatkuva neliveto tuo ajamiseesi vakautta ja ketteryyttä. Terrain Response 2 -järjestelmän ansiosta ajat aina maastoon sekä säätilaan sopivilla alustan, vaihteiston ja moottorin säädöillä.
Range Rover Sport AJA ÄÄRIMMÄISELLÄ VARMUUDELLA

JUURI SINULLE RÄÄTÄLÖITY AJONAUTINTO

Hienosäädä oman Range Rover Sportisi ajonautinto äärimmilleen Dynamic Response Pro -ilmajousituksen avulla. Säädettävä ilmajousitus tajoaa lisää hallittavuutta ja mukavuutta tasoittaen ajoneuvon kallistusta tiukemmissakin mutkissa.
Range Rover Sport JUURI SINULLE RÄÄTÄLÖITY AJONAUTINTO

HALLITSE KAIKKI MAASTOT

Maailman ensimmäinen adaptiivinen maastoajoon suunniteltu vakinopeudensäädin pitää ajoneuvosi vauhdin vakaana tarkkaillen samalla maastoa ja huolehtien mukavuudestasi.
Range Rover Sport HALLITSE KAIKKI MAASTOT

NAUTINTOA ILMAN HUOLIA

Uuden Range Rover Sportin kanssa nautit valmistajan takuun tuomasta turvallisuudesta viiden vuoden tai 150 000 kilometrin ajan (ensiksi toteutuvan mukaisesti). Nautiskele ajosta luottaen siihen, että me huolehdimme ylellisestä kokemuksestasi yksityiskohtia myöten.
Range Rover Sport NAUTINTOA ILMAN HUOLIA

PYYDÄ HENKILÖKOHTAINEN TARJOUS

Saat nyt tuntuvan hyvityksen vaihtoautostasi ostaessasi uuden Range Rover Sportin.
Etusi jopa 10 000 €.


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan lähimmälle jälleenmyyjällellesi:

INCHCAPE HELSINKI:
0207704301

TAMPERE AUTOCENTER:
0207571112

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape JLR Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)