HIENOSTUNUTTA YLELLISYYTTÄ

HIENOSTUNUTTA YLELLISYYTTÄ

Range Roverin pidemmän toimintamatkan lataushybridit (PHEV) vievät suorituskyvyn, tehokkuuden ja hienostuneisuuden aivan uudelle tasolle. Täysin sähköinen toimintamatka on nyt jopa 121 km (WLTP).

Saat nyt oman yksilöllisen Range Roverin nopealla 6 kk:n toimitusajalla
sekä tuntuvan 10 000 € asiakasedun vaihtoautosi ollessa Jaguar tai Land Rover.
   

IKONINEN RANGE ROVER

Se aito ja alkuperäinen ylellinen SUV. Jatkuvan kehityksen tuloksena uusin Range Rover asettaa jälleen standardin ylelliselle matkustamiselle ja teknisille innovaatioille.
Range Rover

HIENOSTUNUTTA HILJAISUUTTA

Uusi pidennetyn toimintamatkan lataushybridi tarjoaa jopa 121 km sähköisen toimintamatkan (WLTP). Kuusisylinterisen bensiinimoottorin kanssa moottorien tarjoama jopa 550 hv yhteisteho huolehtii siitä että matkantekosi sujuu aina vaivattomasti.
Range Rover HIENOSTUNUTTA HILJAISUUTTA

TYYLIÄ JA TILAA JOPA SEITSEMÄLLE MATKUSTAJALLE

Range Roverin matkustamo on suunniteltu tarjoamaan äärimmäista mukavuutta. Korkeimpien laatustandardien mukaan päällystetyt lämmitettävät nahkaistuimet ovat sähkösäätöiset ja USB -portit sekä tunnelmavalaistus huolehtivat täydellisestä matkustuskokemuksesta.
Range Rover TYYLIÄ JA TILAA JOPA SEITSEMÄLLE MATKUSTAJALLE

KAIKKI ON MAHDOLLISTA

Range Rover on luokassaan täysin ainutlaatuinen uskomattomien maasto-ominaisuuksiensa ansiosta. Sähköisesti säädettävä ilmajousitus tarjoaa tarvittaessa lisää maavaraa ja jopa 900 mm kahluusyvyyden.
Range Rover KAIKKI ON MAHDOLLISTA

AJA MAASTOSSA VAIVATTA

Älykkäät maastoajon avustinjärjestelmät siirtävät tarvittaessa vedon jopa 100% eteen tai taakse ja aktiivinen tasayspyörästön lukko huolehtii Terrain Response -järjestelmän kautta etenemisestä haastavimmissakin maastoissa.
Range Rover AJA MAASTOSSA VAIVATTA

KETTERYYTTÄ JA VAKAUTTA NELIPYÖRÄOHJAUKSEN AVULLA

Range Roverin älykäs nelipyöräohjaus kääntää hitaassa vauhdissa takapyöriä vastakkaiseen suuntaan kuin etupyörät pienentäen näin auton kääntösädettä. Suurissa nopeuksissa takapyörät kääntyvät samansuuntaisesti etupyörien kanssa tuoden ajoon entistä enemmän vakautta ja varmuutta.
Range Rover KETTEYYTTÄ JA VAKAUTTA NELIPYÖRÄOHJAUKSEN AVULLA

NAUTINTOA KAIKILLE AISTEILLESI

Jokainen Range Roverin yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan sinulle ylellinen ja hienostunut ajokokemus, jotta voit nauttia ja rentoutua matkallasi. Aktiivinen taustamelun vaimennus sekä valittavissasi olevat motorisoidut ovet sekä hierovat istuimet takaavat aina mukavimman mahdollisen ajokokemuksen.
Range Rover NAUTINTOA KAIKILLE AISTEILLESI

INTUITIIVINEN TEKNOLOGIA KÄTESI ULOTTUVILLA

Voit ohjata uusinta PiviPro -tietoviihdejärjestelmää helposti suuren kaarevan kosketusnäytön kautta. Tämä intuitiivinen järjestelmä auttaa sinua hallinnoimaan kätevästi mm. ilmastointia ja istuinasetuksia. Lisävarusteensa saatavan HUD -näytön avulla voit lisäksi heijastaa tuulilasiin ajonopeuden sekä navigoinnin tietoja.
Range Rover INTUITIIVINEN TEKNOLOGIA KÄTESI ULOTTUVILLA

PYSÄHDY NAUTTIMAAN YMPÄRÖIVÄSTÄ KAUNEUDESTA

Range Roverille tunnusomainen kahdessa osassa avautuva takaluukku sekä valinnaisena varusteena saatavat tavaratilan istuimet tarjoavat upean mahdollisuuden idyllisiin hetkiin. Ota hetki aikaa ja nauti yksin tai yhdessä ystävien kanssa ympäröivästä maailmasta.
Range Rover PYSÄHDY NAUTTIMAAN YMPÄRÖIVÄSTÄ KAUNEUDESTA

NAUTI YLELLISESTÄ AJOSTA ILMAN HUOLIA

Nauti uuden Range Roverin kanssa valmistajan takuun tuomasta turvallisuudesta viiden vuoden tai 150 000 kilometrin ajan (ensiksi toteutuvan mukaisesti). Voit luottaa siihen, että huolehdimme ylellisestä kokemuksestasi yksityiskohtia myöten.
Range Rover 5 Year Warranty

PYYDÄ HENKILÖKOHTAINEN TARJOUS

Ostaessasi uuden Range Roverin saat nyt erittäin tuntuvan jopa 10 000 € asiakasedun vaihtoautosi merkin ollessa Jaguar tai Land Rover.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai soita suoraan lähimmälle jälleenmyyjällellesi:

INCHCAPE HELSINKI:
0207704301

TAMPERE AUTOCENTER:
0207571112

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape JLR Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)

Range Rover
STANDARD WHEELBASE HSE | 17377552 P460e AWD AUTOMATIC PHEV 3000cc 2024
2024 new  Range Rover Santorini Black P460e AWD AUTOMATIC PHEV  STANDARD WHEELBASE HSE | 17377552
Mittarilukema
km
Moottori
petrol phev
Teho
460 kw
Hinta
€ 174,580