TAKUU

Turvaa Land Roverisi

Land Roverin ostettuasi voit nauttia kaikista valmistajan kattavan takuun eduista ensimmäisen viiden vuoden (tai 150 000 ajokilometrin) ajan ensin täyttyvän mukaisesti.  Jos jokin osa on korjattava tai vaihdettava valmistusviasta johtuen, tarvittavat työt suoritetaan täysin maksutta Land Roverin alkuperäisiä osia käyttäen Land Roverin valtuuttamalla jälleenmyyjällä. Kysy lisätietoja takuusta paikalliselta jälleenmyyjältäsi. *Sovelletaan ajoneuvoihin, jotka on luovutettu tai ensirekisteröity (ensin suoritetun mukaisesti) 1.7.2023 alkaen.


Osat ja lisävarusteet

Takuu Jos jokin osa on korjattava tai vaihdettava, Land Rover -jälleenmyyjä hoitaa kaikki siihen liittyvät työt maksutta tämän takuun päättymisen jälkeen. Tämä takuu kattaa kaikki Land Rover jälleenmyyjältä ostetut aidot varaosat tai lisävarusteet.


Uuteen ajoneuvoon asennetut lisävarusteet

Jos Land Rover -jälleenmyyjä on asentanut ajoneuvoosi aitoja Land Rover -lisävarusteita, osat kuuluvat samojen valmistajan takuun takuuehtojen ja -aikojen piiriin. Ajoneuvo katsotaan ”uudeksi”, jos sen ostopäivästä on kulunut alle kuukausi tai jos sillä on ajettu enintään sata mailia (n. 1,6 km), ensiksi toteutuvan mukaisesti.


Käyttöehdot

Kaikki ajoneuvojemme osat ja lisävarusteet täyttävät Land Roverin korkeat turvallisuus- ja luotettavuusstandardit. Suosittelemme siksi, että käytät ajoneuvossasi vain aitoja Land Roverin osia ja lisävarusteita. Land Rover ei ole testannut ja hyväksynyt muita osia ja lisävarusteita. Emme siksi voi taata niiden laatua. Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat muista kuin aidoista Land Rover -osista tai lisävarusteista.


Maalipinnan takuu

Jos maalipintaa on korjattava, Land Rover -jälleenmyyjä hoitaa kaikki siihen liittyvät työt maksutta tämän takuun päättymisen jälkeen. Tämän takuun kesto on kolme vuotta ja se lasketaan uuden Land Roverisi toimituspäivästä lukien kilometrimäärästä riippumatta.


Korroosiotakuu

Jos jokin Land Roverisi korin osista on syöpynyt tai ruostunut, Land Rover -jälleenmyyjä korjaa tai vaihtaa ne maksutta. Takuun kesto on kuusi vuotta ja se lasketaan uuden Land Roverisi toimituspäivästä lukien kilometrimäärästä ja jopa omistajan vaihtumisesta riippumatta.


Tiepalvelu

Land Rover -palvelu on kattava tiepalveluohjelma, joka on voimassa kolme vuotta ensirekisteröinnistä lukien. Ohjelma tarjoaa luotettavaa tukea ajossa tapahtuvissa hätätilanteissa, kuten tekniset viat, onnettomuudet tai vähäiset ongelmat kuten rengasrikot.  Olipa ongelmasi mikä tahansa, voit aina luottaa tiepalvelun apuun. Kaikissa tilanteissa, kaikkialla. Land Roverin valtuutettu teknikko voi yleensä korjata useimmat viat paikan päällä. Jos tämä ei ole mahdollista, viemme ajoneuvosi Land Roverin jälleenmyyjälle ja huolehdimme liikkuvuudestasi. Maksamme tietysti tarvittaessa myös hotellimajoituksesi.* Katso lisätietoja takuuoppaasta tai ota yhteyttä Land Rover jälleenmyyjään. *Sovelletaan tiepalvelun käyttöehtoja.