ILMAINEN INCONTROL-PÄIVITYS


LISÄÄ UUSIA OMINAISUUKSIA, LANGATTOMIA OHJELMISTOPÄIVITYKSIÄ JA ÄLYPUHELINPAKETTI

InControl Touch Pro -järjestelmän uusin päivitys tarjoaa käyttöösi lisäominaisuuksia ja uuden Kosketusnäytön käyttöliittymän. Päivitys on maksuton soveltuvilla ajoneuvoilla, ja se sisältää älypuhelinpaketin ja langattomia ohjelmistopäivityksiä. (Älypuhelinpaketti on saatavana vain malleihin, joissa on keskikonsoliin asennettu SIM-korttipaikka. )

ÄLYPUHELINPAKETTI

ÄLYPUHELINPAKETTI

Älypuhelinpaketin avulla voit jakaa älypuhelimesi näytön ajoneuvon tietoviihdejärjestelmän kanssa. Älypuhelinpakettiin sisältyvät:

- Apple CarPlay®- ja
- Android AutoTM -sovellukset.

Apple CarPlay-® ja Android Auto™ -sovellusten tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja: Apple CarPlay® ja Android Auto™.
LANGATON OHJELMISTOPÄIVITYS

LANGATON OHJELMISTOPÄIVITYS

Uusin päivitys on helposti asennettavissa, ja se tapahtuu paikallisella jälleenmyyjälläsi. Kun päivitys on asennettu, voit parantaa autosi järjestelmiä entisestään langattomilla ohjelmistopäivityksillä Wi-Fi-yhteyden tai SIM-kortin välityksellä ilman käyntiä jälleenmyyjälläsi. Ohjelmistopäivitykset ylläpitävät ajoneuvosi tärkeimpiä järjestelmiä, kuten InControl Touch Pro -järjestelmää, jotta saat kaiken irti Land Rover -ajoneuvostasi.

PÄIVITYKSESTÄ HYÖTYMINEN

Kysy jälleenmyyjältäsi, onko päivitys saatavilla Land Rover -ajoneuvoosi. Jälleenmyyjäsi tarkistaa autosi vuosimallin, tietoviihdejärjestelmän ja käyttöliittymäpaneelin ja voi kertoa sinulle, voiko Land Rover -ajoneuvosi hyötyä tästä päivityksestä.

AJONEUVON VUOSIMALLI
TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
KÄYTTÖLIITTYMÄPANEELI

OTA YHTEYTTÄ JÄLLEENMYYJÄÄSI

Ota yhteys jälleenmyyjääsi ja varmista, voiko Land Roverisi hyötyä uusimmasta ohjelmistopäivityksestä.