Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

‘Erinomainen 10-tuumainen kosketusnäyttö, jonka grafiikat ovat veitsenterävät, joka ei sisällä lainkaan painikkeita ja toimii yhtä intuitiivisesti kuin iPad.’

TOPGEAR

TEHOKAS JA HERKKÄ KOSKETUSNÄYTTÖ

InControlin sydämessä on Intel-moniydinprosessori ja huippunopea Ether-verkko, ja sitä käytetään kosketusnäytön kautta kuin tablettia.

PÄÄSET KÄSIKSI AUTOOSI MISTÄ TAHANSA

Remote-sovelluksen avulla voit tarkistaa autosi älypuhelimen avulla mistä tahansa päin maailmaa – mietit sitten polttoainetasoa tai avoimia ikkunoita.

ALAN JOHTAVAA NAVIGOINTIA

InControl-navigointi auttaa sinut perille yksinkertaisesti ja tarkasti vaiheittaisen ääniohjauksen, risteysnäkymän ja 3D-karttojen avulla.

AJA JA PYSÄKÖI OMALLA TYYLILLÄSI

Land Rover InControlin erilaiset kuljettajan aputoiminnot vapauttavat sinut nauttimaan ajamisesta – oli kyse sitten kaupunkipysäköinnistä tai ajamisesta.

INCONTROL-INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ

Land Roverin InControl-infotainment-järjestelmien valikoima sisältää nyt Touch Pro Duo -järjestelmän, joka on niistä tähän mennessä edistynein.Se takaa, että kaikki voivat nauttia matkasta. Voit liittää siihen älypuhelimesi ja käyttää sovelluksia, nauttia musiikista ensiluokkaisen äänentoistojärjestelmän kautta ja navigoida ympäröivässä maailmassa.

MERIDIAN™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Meridianin innovatiiviset teknologiat tarjoavat live-esitysten täyteläisen ja kirkkaan äänen sinulle ja kaikille matkustajillesi.Paranna autosi musiikkisoitinkokemusta jollakin kolmesta* äänentoistojärjestelmästä:Meridian-äänentoistojärjestelmä (saatavilla Touch- tai Touch Pro -järjestelmän yhteydessä), Meridian Surround -äänentoistojärjestelmä ja Meridian Signature -äänentoistojärjestelmä. *Tarkista Land Rover -jälleenmyyjältä, mitkä Meridian-äänentoistojärjestelmistä ovat saatavilla valitsemaasi autoon.

INCONTROL-YHTEYDET

Land Roverin Connect- ja Connect Pro -järjestelmät varmistavat, että sinä ja matkustajasi nautitte sujuvista yhteyksistä niin auton sisä- kuin ulkopuolella.Nauti kätevistä Remote Essentials- tai Remote Premium -vaihtoehdoista, joiden avulla voit hallita autoasi etäältä.Protect- ja Secure Tracker -vaihtoehdot parantavat sinun ja autosi turvallisuutta.

INCONTROL-JÄRJESTELMÄN KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

Mielenrauhaa antavat kuljettajan aputoiminnot parantavat turvallisuutta niin tiellä kuin maastossa ajettaessa.Minimoi kolhujen ja naarmujen riski pysäköintiavustimen avulla, kun pysäköit ahtaissa paikoissa kaupunkiympäristössä.Tutustu intuitiivisiin ajo-ominaisuuksiin, jotka paitsi auttavat pitämään katseen tiessä, myös varoittavat vaaroista ja havaitsevat jopa kuljettajan keskittymiskyvyn herpaantumisen.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi