INCONTROL YHTEYDET

SAUMATON YHTEYS SINUN JA LAND ROVERIN, MATKAPUHELIMESI JA YMPÄRÖIVÄN MAAILMAN VÄLILLÄ

CONNECT PRO - OMINAISUUDET

CONNECT OMINAISUUDET

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot muodostaa autoosi 3G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.
REMOTE PREMIUM

REMOTE PREMIUM

Remote Premium on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi matkan päästä.
INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta.

PROTECT - OMINAISUUDET

REMOTE ESSENTIALS

REMOTE ESSENTIALS

Remote Essentials on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi mistä tahansa ja esimerkiksi tarkistaa ovi- tai polttoainetilanteen sekä lämmittää tai jäähdyttää auton.
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

If you break down you can make a direct call to the Land Rover Assistance team by pressing the button on the left hand side of the overhead console or from the Assistance screen within the Remote smartphone app.
SOS EMERGENCY CALL

SOS EMERGENCY CALL

Jos joudut onnettomuuteen ja turvatyynyt laukeavat, SOS Emergency Call voi lähettää tiedot, sijaintitiedot mukaan lukien, hätäkeskukseen ja muodostaa puhelinyhteyden.

*On New Range Rover Velar, InControl Apps is available only with Smartphone Pack, not Connect Pro.
**On New Range Rover Velar, Remote Premium is available only with the Remote Pack.

As we roll out InControl, specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Land Rover retailer for availability and full terms in your country. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.