InControl Touch Pro sisältää yhdessä Pro Services -palveluiden kanssa erilaisia edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pääsemään kohteeseesi helposti:- Vältä liikenneruuhkat reaaliaikaisten liikennetietojen avulla
- Navigoi ensimmäisestä askeleesta aina lopulliseen kohteeseesi asti ovelta ovelle -opastuksen avulla.
- Löydä kiinnostavia paikkoja nopeasti ja helposti Lonely Planetin ja muiden suosittujen matkaoppaiden online-haulla
- Katso, mihin olet menossa, satelliitti- ja katunäkymäkuvien avulla
- Pidä yhteyshenkilösi ajan tasalla arvioidusta saapumisajastasi arvioidun saapumisajan jakotoiminnolla.PRO SERVICES


Pro Services tarjoaa kaikkea reaaliaikaiseen liikennetilanteeseen perustuvista tiedoista ovelta ovelle -navigointiin – voit koordinoida kaikkea älypuhelimesi avulla.

REAL-TIME TRAFFIC FLOW
Real-Time Traffic Flow käyttää miljoonia reaaliaikaisia liikennetietoja kertoakseen sinulle mahdollisimman tarkat liikennetiedot suunnitellun reittisi varrelta. Parempien liikennetietojen ansiosta matkasi suunnittelu, reitin muuttaminen ja matkan päättäminen on tehokkaampaa kuin koskaan.

OVELTA OVELLE - OPASTUS
Route Planner -sovelluksen avulla voit navigoida ovelta ovelle. Aseta kohteesi älypuhelimen avulla, niin saat ohjeet autollesi, joka jatkaa navigointia. Kun olet pysäköinyt, navigointi siirtyy takaisin älypuhelimeesi, joka antaa viimeiset julkisia liikennevälineitä ja kävelymatkoja koskevat ohjeet lopulliseen kohteeseesi.**


PRO SERVICES


PILVISYNKRONOINTI
Kaikki reittisi synkronoituvat automaattisesti auton Touch Pro -navigointijärjestelmän, älypuhelimen Route Planner -sovelluksen ja Route Planner -verkkosivun välillä.**

ONLINE-HAKU
Olit missä tahansa, voit hakea ympäristöstäsi kiinnostavia paikkoja. Järjestelmä käyttää Trip Advisoria, Lonely Planetia, Qypea ja muita resursseja tarjotakseen tietoa, kuvia ja arvioita. Navigoi suoraan niihin tai jaa ne muiden kanssa suoraan konsolista.

SATELLIITTINÄKYMÄ
Toisinaan saatat haluta tietoa ympäristöstäsi ylhäältä katsottuna. Connect Pro -järjestelmän avulla voit vaihtaa satelliittinäkymään yhdellä napautuksella.

KATUNÄKYMÄKUVA
Voit nähdä näytöstä 360 asteen panoraamakatunäkymän, joka auttaa sinua tunnistamaan kohteesi sitä lähestyessäsi. * +


PRO SERVICES


ONLINE-OPASTUS
Kun olet matkalla kohteeseesi, järjestelmä seuraa liikennetilannetta reaaliaikaisesti ja ottaa huomioon vuorokaudenajan tyypillisen liikenteen pitääkseen sinut optimaalisella reitillä.

JAA ARVIOITU SAAPUMISAIKASI
Jaa liikkeesi ja arvioitu saapumisaikasi ystävien ja perheen kanssa. Jos olet myöhässä aikataulustasi, InControl Touch Pro voi pitää heidät ajan tasalla automaattisesti lähettämällä puolestasi päivityksiä tekstiviestinä tai sähköpostitse.**

PYSÄKÖINTIPALVELU
Kun lähestyt kohdettasi, Connect Pro voi näyttää sinulle, missä on vapaita
pysäköintipaikkoja*+. Napauta haluamaasi pysäköintipaikkaa, niin navigointijärjestelmä päivittyy ja ohjaa sinut siihen.

POLTTOAINEEN HINTAPALVELU
Kun haluat tankata, Connect Pro ei vain etsi matkasi varrella olevia huoltoasemia, vaan voit myös vertailla sen avulla polttoaineen hintoja, jotta kulusi pysyvät pieninä.


PRO SERVICES*Edellyttää mikro-SIM-korttia, jossa on soveltuva datapalvelu.
+Kun sitä tuetaan ja se on saatavilla.
**Edellyttää InControl Navigation -tilin rekisteröimistä.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.