INCONTROL REMOTE ESSENTIALS JA REMOTE PREMIUM

incontrol

Remote Essentials ja Remote Premium -palvelut ovat yhteensopivia useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Niiden avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi mistä päin maailmaa tahansa datayhteyden avulla.- Tarkista auton tiedot polttoainetasosta aina mahdollisesti auki jääneisiin oviin ja ikkunoihin auton tilatietojen avulla
- Pidä kirjaa kuluistasi matkahistoriatoiminnon avulla
- Aseta matkustamoon täydellinen lämpötila etukäteen ilmastoinnin etäkäyttötoiminnolla
- Paikanna autosi nopeasti täydeltä parkkipaikalta ääni- ja valomerkkitoiminnolla
- Lukitse autosi matkan päästä etälukitus- ja -avaustoiminnolla
Jos valitset Remote Essentials- tai Remote Premium -palvelun, saat myös tietoa Land Roverisi kunnosta ja tilasta älypuhelimesi kautta, kun olet siihen yhteydessä etäältä.

Valitsemasi palvelun mukaan voit lukita ovet ja avata niiden lukituksen, lämmittää tai jäähdyttää auton etukäteen etäältä käyttämällä ilmastointitoimintoa* , paikantaa autosi nopeammin ääni- ja valomerkkitoiminnolla ja paljon muuta.

Remote Essentials kuuluu autoon vakiona lähes aina, mutta tarkista asia jälleenmyyjältä. Remote Premium kuuluu Connect- tai Connect Pro -vaihtoehtoon. Sinun on valittava, haluatko ostaa Remote Premium -palvelun osana yhteyspakettia.

Sekä Remote Essentials että Remote Premium sisältävät seuraavat ominaisuudet:

incontrol


AUTON TILATIEDOT
Tarkista ajankohtainen polttoainetaso ja toimintamatka sekä ovien, ikkunoiden ja lukituksen tila. Katso auton viimeisin pysäköintipaikka ja löydä sen luokse kävelyohjeiden avulla.


AUTON KUNNOSSAPITOHÄLYTYKSET
Voit nähdä kunnossapito-ongelmat – esimerkiksi matalan nestetason – ja saada toimintaohjeita.


incontrol


MATKAHISTORIA
Tällä valinnaisella ominaisuudella voit tallentaa automaattisesti matkahistoriasi, mukaan lukien reittisi ja ajokilometritilastot. Nämä tiedot voidaan viedä sähköpostitse Excel-muodossa kulujen raportointia varten.

Lisäksi Remote Premium sisältää seuraavat ominaisuudet:

ILMASTOINNIN ETÄKÄYTTÖ
Säädä Land Roverisi lämpötila etukäteen, jotta se olisi mukavalla tasolla itsellesi ja matkustajillesi jo astuessanne sisään autoon. Toimintoa varten moottori pitää etäkäynnistää.*

ISTUINTEN TAITTOTOIMINNON ETÄKÄYTTÖ
Räätälöi autosi sisätilat haluamallasi tavalla etukäteen valitsemalla, mitkä istuimet taitetaan, jos esimerkiksi aiot kuljettaa suurikokoisia matkatavaroita.**

ÄÄNI- JA VALOMERKKITOIMINNON ETÄKÄYTTÖ
Tämä ominaisuus käyttää Land Roverisi hätävilkkuja, lähivaloja ja äänimerkkiä auttaakseen sinua paikantamaan sen ruuhkaiselta parkkipaikalta.

ETÄLUKITUS JA -AVAUS
Voit etälukita ja -avata ovet painiketta painamalla. Lukitse ovet, kytke hälytin käyttöön, taita sivupeilit sisään ja sulje ikkunat painamalla Remote-älypuhelinsovelluksen Auton turvatila -näyttöä. Avaa sivupeilit, ota lähivalot käyttöön ja vilkuta hätävilkkuja kahdesti painamalla lukituspainiketta.

HÄLYTYKSEN ETÄNOLLAUS
Saat älypuhelimeesi ilmoituksen, jos autosi hälytin laukeaa, jolloin voit tarvittaessa nollata sen.

HERÄTYSTOIMINTO
Akun säästämiseksi jotkin Remote-sovelluksen vähemmän tärkeistä ominaisuuksista kytkeytyvät pois käytöstä, jos et aja Land Roverillasi neljään päivään.

Jos kuitenkin haluat käyttää näitä palveluita, kuten ilmastoinnin etäkäyttöä ja lukitus- ja avaustoimintoa, myös tämän ajan jälkeen, voit ajastaa herätyksen ottamaan toiminnot uudelleen käyttöön.

Remote-älypuhelinsovelluksen ominaisuudet ovat taas automaattisesti käytössä seuraavalla kerralla, kun ajat autolla.

*Jos moottoria ei voi etäkäynnistää auto- tai markkina-aluekohtaisten rajoitusten vuoksi, lämmityksen ja viilennyksen etäkäyttö on silti mahdollista, jos auto sisältää Timed Climate- tai Remote Park Heat -toiminnon. Jos kumpikaan ei ole mahdollinen, InControl Remote -älypuhelinsovelluksessa ei näy ilmastoinnin etäkäyttötoimintoa.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.