AKTIVOI INCONTROL PROTECT

SINUN ON AKTIVOITAVA JO OSTAMASI INCONTROL-PALVELUT, JOTTA VOIT HYÖDYNTÄÄ NIITÄ.
AKTIVOI INCONTROL PROTECT
VAIHE 1

VAIHE 1

Mene My Land Rover InControl -verkkosivulle ja luo tili. Anna sähköpostiosoite, johon rekisteröintisähköposti lähetetään. Napsauta sähköpostin turvallista linkkiä ja noudata näytön ohjeita.
VAIHE 2

VAIHE 2

Sinua kehotetaan yhdistämään Land Rover -autosi tiliisi vahvistaaksesi, että olet auton omistaja tai valtuutettu käyttäjä. Tehdäksesi tämän sinun pitää päästä autoosi 60 minuutin sisällä viimeistelemään käyttöönotto, jotta prosessia ei tarvitse aloittaa alusta.
VAIHE 3

VAIHE 3

Sinua kehotetaan täyttämään auton tiedot ja hyväksymään laillisesti sitovat ehdot. Voit myös ottaa käyttöön matkatoiminnon.

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

Voit kirjautua My Land Rover InControl -sivulle samoilla tunnuksilla ja muuttaa tietojasi, lisätä tai poistaa autoja, hallita tilauksiasi ja matkojasi ja muuta.

LISÄÄ AUTO TILILLESI

LISÄÄ AUTO TILILLESI

Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on pääsy autoon, että se on pysäköity ulos paikkaan, jossa on hyvä verkkoyhteys, ja että rekisteröintinumero on saatavillasi. Tarvitset myös ajoneuvon valmistenumeron (VIN), joka on tuulilasin vasemmassa reunassa ja auton opaskirjassa.

Lisää auto tilillesi kirjautumalla sisään ja mene ajoneuvon lisäysvälilehteen. Yhdistä auto tiliisi noudattamalla näytön ohjeita.
POISTA AUTO TILILTÄSI

POISTA AUTO TILILTÄSI

Kun olet aikeissa myydä, vaihtaa tai siirtää Land Roverisi omistajuuden yksityisesti, sinun on poistettava autosi InControl-tililtäsi. Voit tehdä sen kirjautumalla My Land Rover InControl -sivulle, menemällä ajoneuvon asetusvälilehteen ja painamalla ajoneuvon poistopainiketta. Jos sinulla on voimassa olevia InControl-tilauksia, ne siirtyvät auton uudelle omistajalle tilausjakson jäljellä olevaksi ajaksi, jonka uusi omistaja voi päivittää InControl-tilin asetuksissa.

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Land Rover InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
LAND ROVER INCONTROL - TUKI

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Land Rover InControlista.
INCONTROL - DOKUMENTIT

INCONTROL - DOKUMENTIT

Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.