OTA KÄYTTÖÖN INCONTROL PRO SERVICES

OTA KÄYTTÖÖN INCONTROL PRO SERVICES

PARANNETUT OMINAISUUDET

InControl Connect Pro -pakettiin kuuluva InControl Pro Services sisältää useita parannettuja navigointi-, infotainment- ja yhteysominaisuuksia InControl Touch Pro:hon.


Voit ottaa Pro Services -palvelut käyttöön ohjeita noudattamalla.

OTA YHTEYDET KÄYTTÖÖN

Jotta saat kaikki palvelut käyttöösi, sinun tarvitsee vain ottaa käyttöön yhteys InConctrol Pro Services -järjestelmän sisältäviin autoihin. Estä auton virtaa sammumasta varmistamalla, että moottori on käynnistetty ja auto on käynnissä.

VAIHE 1

VAIHE 1

Sinun on ensin asennettava mikro-SIM-kortti SIM-kortin asennussivun ohjeiden mukaan.
VAIHE 2

VAIHE 2

Mene autosi yhteysasetuksiin auton yleisten asetusten valikosta ja ota mobiilidata käyttöön. Valitse asetuskuvake missä tahansa näytössä > Kaikki asetukset > Ominaisuudet > Yhteys > Mobiilidata käyttöön.
VAIHE 3

VAIHE 3

Kun yhteys on muodostettu, kosketusnäytön yläkulmassa näkyy joko 3G- tai Wi-Fi-kuvake. Huomaa, että internetiin yhdistäminen voi kestää jopa 2 minuuttia verkkosignaalin voimakkuudesta riippuen.

LUO PROFIILI

VAIHE 1

VAIHE 1

Kun käytät InControl Touch Pro Navigation -järjestelmää ensimmäistä kertaa, se kehottaa sinua luomaan profiilin ja antamaan sille nimen. Tämä mahdollistaa lempikohteiden, aiempien matkojen ja navigointiasetusten tallentamisen.
VAIHE 2

VAIHE 2

Kun järjestelmä niin kehottaa, selaa sivun alaosaan ja ota kaikki navigointiominaisuudet käyttöön valitsemalla Ota kaikki käyttöön / Ota käyttöön. Navigointitietoihin kuuluvat aiemmat liikennevirrat ja reaaliaikaiset liikennetiedot. Valitsemalla Jatka/Peruuta voit poistaa kaikki navigointiominaisuudet käytöstä.

NAVIGATION-TILISI

LUO TILI

LUO TILI

Kun olet luonut profiilin, voit luoda InControl Touch Pro Navigation -tilin valitsemalla Kirjaudu sisään päänavigointinäytössä.

Järjestelmä saattaa kehottaa sinua tekemään näin myös, kun olet aikeissa käyttää tiettyjä ominaisuuksia, jotka edellyttävät sisään kirjautumista, esimerkiksi arvioidun saapumisajan jakotoimintoa, pilvisynkronointia tai ovelta ovelle -navigointia.
HYVÄKSY KÄYTTÖEHDOT

HYVÄKSY KÄYTTÖEHDOT

Rekisteröi uusi tili noudattamalla näytön ohjeita.

Järjestelmä kehottaa sinua hyväksymään Navigation-järjestelmän käyttöehdot, joihin pääset kirjoittamalla annetun URL-osoitteen selaimeesi.

OTA LIVE APPS KÄYTTÖÖN

Land Roverin InControl Touch Pro -infotainment-järjestelmään on mahdollista ladata useita LIVE Apps -sovelluksia, joiden avulla pääset käsiksi erilaisiin reaaliaikaisiin tietoihin, kuten sää-, lento- ja uutistietoihin.

VAIHE 1

VAIHE 1

Valitse LIVE Apps ja avaa se. Valitse Land Roverin kosketusnäytössä Lisäominaisuudet-valikko.
VAIHE 2

VAIHE 2

Kirjaudu sisään InControl Protect Account -sähköpostiosoitteella ja -salasanalla. Voit myös valita lempinimen ja määrittää PIN-koodin, joiden avulla voit kirjautua sisään ilman, että sinun tarvitsee antaa tunnuksesi joka kerta. Jos et ole kirjautunut sisään, asetuksesi eivät tallennu.
VAIHE 3

VAIHE 3

Jos Päivitä-ruutuun tulee näkyviin vihreä alas-nuoli, tämä tarkoittaa, että päivityksiä on saatavilla. Valitse Päivitä, jos tarpeen. *

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Land Rover InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
LAND ROVER INCONTROL - TUKI

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Land Rover InControlista.
INCONTROL - DOKUMENTIT

INCONTROL - DOKUMENTIT

Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.

*You might need to switch off the engine, wait for a few minutes, and then start the engine again, in order to see the completed updates.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.