INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE ILMOITTAA SINULLE JA SEURANTAKESKUKSELLE, JOS AUTOSI AUTOMAATTINEN VARASHÄLYTIN LAUKEAA
INCONTROL SECURE
VARASHÄLYTIN

VARASHÄLYTIN

Jos autosi automaattinen varashälytin laukeaa, näytössä näkyy varkaushälytys. Tämä hälytys näkyy sekä InControl Remote -sovelluksessa että InControl-verkkosivulla. Ota yhteyttä seurantakeskukseen hälytysnäytön ohjeiden mukaan. Turvallisuussyistä kaikki verkkosivun ja sovelluksen ominaisuudet ovat pois käytöstä.
KULJETUSTILA

KULJETUSTILA

Kuljetustilan* avulla voit kuljettaa autoasi peräkärryillä tai junassa tai hinata sitä ilman, että varkaushälytys laukeaa. Sen voi ottaa käyttöön Remote-älypuhelinsovelluksessa tai InControl-verkkosivulla. Kun se on käytössä, auto ei lähetä automaattisia varkaushälytysilmoituksia 10 tuntiin, vaikka sitä liikutettaisiin moottorin ollessa sammuksissa. Kaikki muut automaattiset varkausilmoitukset pysyvät aktiivisina, esimerkiksi irrotettu akku.
HUOLTOTILA

HUOLTOTILA

Huoltotila* on otettava käyttöön, kun viet autosi huoltoon, jotta varkaushälytin ei laukeaisi. Huoltotilan voi ottaa käyttöön Remote-älypuhelinsovelluksessa tai InControl-verkkosivulla. Kun se on käytössä, auto ei lähetä automaattisia varkaushälytysilmoituksia 10 tuntiin.

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Land Rover InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
LAND ROVER INCONTROL - TUKI

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Land Rover InControlista.
INCONTROL - DOKUMENTIT

INCONTROL - DOKUMENTIT

Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.

*Jos auto on asetettava kuljetus- tai huoltotilaan yli 10 tunniksi, pyydä apua seurantakeskuksesta.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.