INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE ILMOITTAA SINULLE JA SEURANTAKESKUKSELLE, JOS AUTOSI AUTOMAATTINEN VARASHÄLYTIN LAUKEAA
PALAA LAND ROVER INCONTROL -KÄYTTÖOPPAASEEN
VARASHÄLYTIN

VARASHÄLYTIN

Jos autosi automaattinen varashälytin laukeaa, näytössä näkyy varkaushälytys. Tämä hälytys näkyy sekä InControl Remote -sovelluksessa että InControl-verkkosivulla. Ota yhteyttä seurantakeskukseen hälytysnäytön ohjeiden mukaan. Turvallisuussyistä kaikki verkkosivun ja sovelluksen ominaisuudet ovat pois käytöstä.
KULJETUSTILA

KULJETUSTILA

Kuljetustilan* avulla voit kuljettaa autoasi peräkärryillä tai junassa tai hinata sitä ilman, että varkaushälytys laukeaa. Sen voi ottaa käyttöön Remote-älypuhelinsovelluksessa tai InControl-verkkosivulla. Kun se on käytössä, auto ei lähetä automaattisia varkaushälytysilmoituksia 10 tuntiin, vaikka sitä liikutettaisiin moottorin ollessa sammuksissa. Kaikki muut automaattiset varkausilmoitukset pysyvät aktiivisina, esimerkiksi irrotettu akku.
HUOLTOTILA

HUOLTOTILA

Huoltotila* on otettava käyttöön, kun viet autosi huoltoon, jotta varkaushälytin ei laukeaisi. Huoltotilan voi ottaa käyttöön Remote-älypuhelinsovelluksessa tai InControl-verkkosivulla. Kun se on käytössä, auto ei lähetä automaattisia varkaushälytysilmoituksia 10 tuntiin.

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Land Rover InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
VIERAILE MY LAND ROVER INCONTROL -VERKKOSIVULLA
LAND ROVER INCONTROL - TUKI

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Land Rover InControlista.
OTA YHTEYTTÄ
INCONTROL - DOKUMENTIT

INCONTROL - DOKUMENTIT

Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

*Jos auto on asetettava kuljetus- tai huoltotilaan yli 10 tunniksi, pyydä apua seurantakeskuksesta.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.