Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

ASENNA INCONTROL APPS

VAIHE 1

InControl Apps on saatavilla useimpiin Android- ja Apple iOS -puhelimiin. Tarkista, ovatko laitteesi yhteensopivat.

VAIHE 2

Lataa ja asenna InControl Apps -käynnistysohjelma älypuhelimeesi. Kun se on tehty, avaa sovellus.

VAIHE 3

Saat kehotuksen viimeistellä asennuksen noudattamalla automaattisen pikaoppaan ohjeita. Nyt voit yhdistää älypuhelimesi autoosi InControl Appsin avulla.

YHDISTÄ ÄLYPUHELIMESI INCONTROL APPSIIN

VAIHE 1

Android-laitteet: yhdistä ensin älypuhelimesi autoon Land Rover Bluetoothin avulla (tarvitaan puheluiden soittamiseen ja äänen suoratoistoon). Tämä vaihe ei ole pakollinen iOS-laitteille.

VAIHE 2

Varmista, ettei laitteesi ole lukittu ja ettei sen suojus ole suljettuna (jotkin niistä voivat lukita puhelimen automaattisesti, kun ne suljetaan).

VAIHE 3

Yhdistä puhelimesi auton USB-liitäntään älypuhelimesi USB-johdolla.

VAIHE 4

Jos käytät iPhonea, eikä InControl Apps ole vielä käynnissä, järjestelmä kehottaa sinua avaamaan sovelluksen. Jos käytät Android-puhelinta, voit  kehotuksen saadessasi valita ”Salli aina”, jolloin et saa kehotusta enää myöhemmin.

VAIHE 5

Valitse kosketusnäytössä InControl Apps. InControl Appsin kanssa voi käyttää vain Land Roverin hyväksyntäprosessin läpikäyneitä sovelluksia. Jotkin näistä sovelluksista voivat edellyttää tilausta.

VAIHE 6

Kosketusnäyttö kehottaa sinua valitsemaan joko pelkän katsomisen (käytä sovelluksia, joissa ei ole ääntä) tai katsomisen ja kuuntelun (käytä sovelluksia, joissa on ääni, esim. musiikkisoittimet ja puhelut).

APPLE IOS -TURVAPÄIVITYKSET

Osana iOS 9 -käyttöjärjestelmän ja uudempien turvallisuuspäivityksiä InControl Apps edellyttää nyt lyhyttä hyväksyntävaihetta aina, kun otat yhteensopivan sovelluksen käyttöön autossasi. Lisätietoa saat InControl Connectin usein kysyttyjen kysymysten turvapäivitysosiosta.

UUDET TURVAOMINAISUUDET

Kuten tulet huomaamaan, lupaa edellyttävät sovellukset näkyvät harmaina, eivätkä ne ole käytettävissä, ennen kuin tämä prosessi on viety loppuun.

LUPIEN MYÖNTÄMINEN

Valitse Land Roverisi kosketusnäytössä harmaana näkyvä sovellus, jonka haluat avata, ja noudata vasemmalla olevia ohjeita. Prosessin aikana saat kaksi kertaa kehotuksen luvan myöntämiseen älypuhelimessasi. Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran kullekin sovellukselle.

LISÄTIETOA

Älypuhelimessasi ei välttämättä ole viimeisintä ohjelmistoa. Tarkista älypuhelimesi asetusvalikosta, onko päivityksiä saatavilla.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

INCONTROL APPS

InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta.

LAND ROVER INCONTROL -TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Land Rover InControlista.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi