ASENNA INCONTROL APPS

VAIHE 1

VAIHE 1

InControl Apps on saatavilla useimpiin Android- ja Apple iOS -puhelimiin. Tarkista, ovatko laitteesi yhteensopivat.
VAIHE 2

VAIHE 2

Lataa ja asenna InControl Apps -käynnistysohjelma älypuhelimeesi. Kun se on tehty, avaa sovellus.
VAIHE 3

VAIHE 3

Saat kehotuksen viimeistellä asennuksen noudattamalla automaattisen pikaoppaan ohjeita. Nyt voit yhdistää älypuhelimesi autoosi InControl Appsin avulla.

YHDISTÄ ÄLYPUHELIMESI INCONTROL APPSIIN

VAIHE 1 - ANDROID DEVICES ONLY

VAIHE 1 - ANDROID DEVICES ONLY

Android-laitteet: yhdistä ensin älypuhelimesi autoon Land Rover Bluetoothin avulla (tarvitaan puheluiden soittamiseen ja äänen suoratoistoon). Tämä vaihe ei ole pakollinen iOS-laitteille.
VAIHE 2

VAIHE 2

Varmista, ettei laitteesi ole lukittu ja ettei sen suojus ole suljettuna (jotkin niistä voivat lukita puhelimen automaattisesti, kun ne suljetaan).
VAIHE 3

VAIHE 3

Yhdistä puhelimesi auton USB-liitäntään älypuhelimesi USB-johdolla.
VAIHE 4

VAIHE 4

Jos käytät iPhonea, eikä InControl Apps ole vielä käynnissä, järjestelmä kehottaa sinua avaamaan sovelluksen. Jos käytät Android-puhelinta, voit kehotuksen saadessasi valita ”Salli aina”, jolloin et saa kehotusta enää myöhemmin.
VAIHE 5

VAIHE 5

Valitse kosketusnäytössä InControl Apps. InControl Appsin kanssa voi käyttää vain Land Roverin hyväksyntäprosessin läpikäyneitä sovelluksia. Jotkin näistä sovelluksista voivat edellyttää tilausta.
VAIHE 6

VAIHE 6

Kosketusnäyttö kehottaa sinua valitsemaan joko pelkän katsomisen (käytä sovelluksia, joissa ei ole ääntä) tai katsomisen ja kuuntelun (käytä sovelluksia, joissa on ääni, esim. musiikkisoittimet ja puhelut).

APPLE IOS -TURVAPÄIVITYKSET

Osana iOS 9 -käyttöjärjestelmän ja uudempien turvallisuuspäivityksiä InControl Apps edellyttää nyt lyhyttä hyväksyntävaihetta aina, kun otat yhteensopivan sovelluksen käyttöön autossasi. Lisätietoa saat InControl Connectin usein kysyttyjen kysymysten turvapäivitysosiosta.

UUDET TURVAOMINAISUUDET

UUDET TURVAOMINAISUUDET

Kuten tulet huomaamaan, lupaa edellyttävät sovellukset näkyvät harmaina, eivätkä ne ole käytettävissä, ennen kuin tämä prosessi on viety loppuun.
LUPIEN MYÖNTÄMINEN

LUPIEN MYÖNTÄMINEN

Valitse Land Roverisi kosketusnäytössä harmaana näkyvä sovellus, jonka haluat avata, ja noudata vasemmalla olevia ohjeita. Prosessin aikana saat kaksi kertaa kehotuksen luvan myöntämiseen älypuhelimessasi. Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran kullekin sovellukselle.
LISÄTIETOA

LISÄTIETOA

Älypuhelimessasi ei välttämättä ole viimeisintä ohjelmistoa. Tarkista älypuhelimesi asetusvalikosta, onko päivityksiä saatavilla.

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

MY LAND ROVER INCONTROL - VERKKOSIVU

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Land Rover InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
LAND ROVER INCONTROL - TUKI

LAND ROVER INCONTROL - TUKI

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Land Rover InControlista.
INCONTROL - DOKUMENTIT

INCONTROL - DOKUMENTIT

Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.