Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

TOUCH PRO DUO

Viimeisin infotainment-järjestelmämme, Touch Pro Duo*, sisältää kaksi saumattomasti integroitua 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä, joiden avulla voit käyttää useita ominaisuuksia helposti ja kätevästi samaan aikaan.

TOUCH PRO

Tämä innovatiivinen multimediajärjestelmä sisältää herkän 10-tuumaisen kosketusnäytön, jonka kosketus-, pyyhkäisy- ja nipistystoiminnoilla voit hallita karttoja, mediaa ja asetuksia.Se sisältää myös älykkään puheentunnistustoiminnon.

TOUCH

Touch on multimedia- ja navigointijärjestelmämme, joka sisältää 8-tuumaisen kosketusnäytön intuitiivisilla kosketus- ja pyyhkäisytoiminnoilla.

TOUCH PRO DUO

KAKSOISKOSKETUSNÄYTTÖTEKNOLOGIA

10-tuumaisen korkearesoluutioisen kaksoiskosketusnäytön avulla voit katsella tarvitsemiasi tietoja ja käyttää samanaikaisesti muita ominaisuuksia.Sen avulla voit esimerkiksi käyttää edistynyttä navigointijärjestelmäämme ylänäytössä ja hallita samalla puheluitasi alemmassa näytössä.

UUSI TUULILASINÄYTTÖ

Tämä juuri päivitetty tuulilasinäyttö on nelivärinen ja sisältää teräväpiirtografiikat, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen.Se heijastaa tuulilasiin auton tärkeimmät tiedot, joihin kuuluvat ajonopeus, vaihde ja navigointiohjeet.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY -NÄYTTÖ

Valinnainen 12,3-tuumainen Interactive Driver Display -teräväpiirtonäyttö näyttää runsaasti erilaista ajotietoa ja turvallisuusdataa.Sen avulla voit katsella kokonäyttökarttaa, käyttää puhelintasi ja hallita muuta mediaa.

OHJAUSPYÖRÄN KAPASITIIVISET KYTKIMET

Ohjauspyörän kosketusherkkien kytkinten avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, tehdä hakuja ja käyttää valikkoa.Mukautettavan painikkeen voi määrittää tietyn toiminnon, kuten Koti-kohteen tai puhelimen lempiyhteystiedon, käyttämiseen.

DYNAAMISET VALITSIMET

Kaksi uutta monipuolista dynaamista valitsinta mukautuvat käytettävän ominaisuuden mukaan ja tekevät erilaisten ominaisuuksien, kuten matkustamon lämpötilasäätöjen ja Terrain Response -järjestelmän, käytöstä yhtä helppoa ja kätevää kuin kiertosäätimellä.

TOUCH PRO

10 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ

Touch Pron erittäin herkän monikosketusnäytön avulla voit hallita karttoja, mediaa ja asetuksia koskettamalla, pyyhkäisemällä ja nipistämällä.

NAVIGATION PRO

Navigation Pro, joka sisältää Connect Pron parannukset, oppii tavalliset reittisi ja pitää sinut ajan tasalla ajotietojen, liikennetietojen ja arvioituun saapumisaikaan liittyvien tietojen avulla.

MERIDIAN™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Meridianin luokkansa johtava autojen äänentoistojärjestelmä tarjoaa jatkuvasti poikkeuksellisen laadukkaan äänentoistokokemuksen kaikille matkustajille.

HEAD-UP DISPLAY

Pidä katseesi tiessä hyödyntämällä tuulilasinäyttöä, joka heijastaa oleelliset ajotiedot läpikuultavina suoraan tuulilasiin.

VIRTUAALINEN MITTARISTONÄYTTÖ

Täysin uusi graafinen käyttöliittymä, joka sisältää edistyneitä toimintoja ja neljä esimääritettyä näyttöteemaa tai koko näytön 3D-karttanäkymän, henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

TAKAMATKUSTAJIEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ

Integroitu takamatkustajien viihdejärjestelmä sisältää kaksi itsenäistä 8- tai 10-tuumaista näyttöä etuistuinten päätuissa, langattomat kaukosäätimet ja kuulokkeet.

KAKSOISNÄKYMÄNÄYTTÖ

Kaksoisnäkymänäytön avulla kuljettaja ja matkustaja voivat katsella täysin erillistä sisältöä samalta kosketusnäytöltä.

TOUCH

8 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ

Kojelaudan keskiöstä löydät selkeän ja herkän graafisen kosketusnäytön, joka vastaa suoraan kosketus- ja pyyhkäisyeleisiin.

NAVIGOINTI

Etsi kohteita helposti ja tallenna lempipaikkasi nopeaa hakua varten.2D- ja 3D-kartat ja äänikomennot tekevät kokemuksesta intuitiivisen.

ENSILUOKKAINEN ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Digitaalisesti korjatun äänen ansiosta sinä ja matkustajasi voitte nauttia erinomaisesta äänentoistosta mistä tahansa lähteestä ja missä tahansa istuttekin autossa.

TUULILASINÄYTTÖ

Pidä katseesi tiessä hyödyntämällä tuulilasinäyttöä, joka heijastaa oleelliset ajotiedot läpikuultavina suoraan tuulilasiin.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi