Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

InControl Apps on interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta. 

  • Löydä vanhat suosikit ja uutta musiikkia Spotifyn 30 miljoonan kappaleen valikoimasta 
  • Tarkista avaintesi, lompakkosi ja muiden tärkeiden esineiden sijainti älypuhelimestasi ennen matkaan lähtöä Tile-sovelluksen avulla
  •  Viihdytä itseäsi valitsemalla yli 45 000 ilmaisesta äänikirjasta 

VIIHDE

MYTUNER PRO

Yli 30 000 radiokanavaa ja miljoona podcastia 120 maasta sormiesi ulottuvilla – urheilusta aina uutisiin ja musiikkiin ja paljon muuta. Etsi kanavia ja podcasteja maan/kaupungin ja genren mukaan, luo omia suosikkilistojasi ja kuuntele niitä kotona tai ulkomailla, autossasi, älypuhelimestasi, tabletiltasi tai Apple TV:stä/-laitteesta.

STITCHER

Stitcherin avulla voit kuunnella lempiuutis-, -komedia-, -urheilu- ja -talk show -ohjelmaasi haluamanasi ajankohtana. Löydä NPR:n, CNN:n, Foxin, BBC:n, WSJ:n, Adam Carollan, Joe Roganin, Rachel Maddow’n, Rush Limbaugh’n Fresh Airin, Freakonomicsin ja Radiolabin parhaat palat ja yli 20 000 ohjelmaa, podcastia ja livekanavaa. 

ÄÄNIKIRJAT

Lataa tai suoratoista äänikirjoja yli 45 000 ilmaisen äänikirjan kirjastostamme, joka sisältää bestsellereitä, uusia julkaisuja ja klassikkoja joka genrestä. 

MATKUSTUS JA KÄTEVYYS

TILE

Tile* on pieni Bluetooth-paikannin ja helppokäyttöinen sovellus, joka auttaa sinua löytämään kadonneet tai väärään paikkaan joutuneet tavarat sekunneissa. Liitä Tile avaimiisi, lompakkoosi, laukkuusi tai mihin tahansa, mitä tarvitset mukaan matkallesi. InControl-kosketusnäytössäsi oleva sovellus takaa, että sinulla on kaikki tarvittava mukana, kun olet lähdössä liikkeelle.  Kysy paikalliselta jälleenmyyjältä, mistä voit ostaa Tile-avaimenperiä.

ACCUWEATHER

Weather for Life näyttää sinulle minkä tahansa kohteen parhaat mahdolliset säätiedot Superior Accuracy™ -takuulla. Se sisältää hands-free-näkymän tämänhetkisestä säätilanteesta, sääennusteet tunneittain, huonon sään varoitukset ja MinuteCast®-yhteenvedon – samalla kun sinä ajat turvallisesti ja ilman häiriötekijöitä.

FAMILONET

Familonet vastaa kysymykseen ”Missä olet?” hetkessä. Se on perheille, ystäville ja muille pienille ryhmille tarkoitettu ilmainen sijainti- ja viestisovellus, jonka avulla voit pitää helposti yhteyttä läheistesi kanssa.

GENIUS MAPS

Genius Maps on ensiluokkainen GPS-navigointiratkaisu iPhone- ja Android-puhelimille. Kaikki kartat tallentuvat puhelimeesi, joten et joudu maksamaan roaming-maksuja ja akkusi kestää pidempään. Genius Mapsin laaja toimintovalikoima on vähintään ammattimaisten navigointijärjestelmien veroinen. 

SYGIC

Sygic on offline-GPS-navigointijärjestelmä, joka auttaa joka päivä 33 miljoonaa ihmistä matkustamaan varmasti ja turvallisesti 115 maassa.

CITYSEEKER

CitySeeker toimii henkilökohtaisena matkatietojen ja kaupunkioppaiden portinvartijanasi, kun olet tien päällä. Tutustu yli 500 kaupunkiin kaikkialla maailmassa, ja löydä muun muassa hotellit, ravintolat, nähtävyydet ja kulttuurikohteet. 

EVENTSEEKER

EventSeeker on henkilökohtainen tapahtumapalvelusi autossa. Sen ansiosta voit minimoida hakemiseen käytettävän ajan ja löytää mahdollisimman paljon, joten et koskaan jää paitsi lähiympäristösi tapahtumista. Olit sitten vasta saapunut kaupunkiin tai paikallinen, sovellus käyttää sosiaalisen median tykkäyksiäsi ja musiikkikirjastoasi suositellakseen tapahtumia missä tahansa kaupungissa, jossa ajat. 

HOTELSEEKER

HotelSeeker löytää ja varaa sinulle majoituksen missä tahansa päin maailmaa. Kattava valikoima tarkoittaa, että löydät täydellisen yöpaikan. HotelSeeker takaa täydelliset, brändi-, luokitus- ja hintatoiveisiisi sopivat valikoimat. 

PARKOPEDIA

Parkopedia on maailman suurin pysäköintitietojen tarjoaja, jota miljoonat kuljettajat käyttävät joka kuukausi verkossa ja älypuhelinsovelluksen kautta. Parkopedia tarjoaa yksityiskohtaiset tiedot 28 miljoonasta pysäköintipaikasta yli 9000 tilassa, 6000 kaupungissa ja 40 maassa. 

MILEAGE TRACKER PRO

Pidä kirjaa työmatkoistasi Mileage Tracker Pron avulla, joka auttaa sinua hallitsemaan työkulujasi. Tämän kätevän sovelluksen avulla näet kaikki tilastot useimmin toistuvista matkoistasi, esimerkiksi miten kauan ne kestivät, miten monta kilometriä ajoit ja käytetyn polttoaineen määrän. 

GLYMPSE

Glympse on nopea, ilmainen ja yksinkertainen tapa jakaa sijaintisi perheen ja ystävien kanssa GPS-seurannan avulla reaaliajassa. 

INCONTROL APPSIN KÄYTTÄMINEN

Kun InControl Apps on yhdistetty älypuhelimeesi, sitä voidaan hallita auton kosketusnäytöltä. Selvitä, miten InControl Apps asennetaan ja miten yhteensopivia sovelluksia haetaan, oman maasi Land Rover -verkkosivulta tai ottamalla yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään. Kun valitsemasi sovellukset on ladattu, yhdistä älypuhelimesi auton USB-liitännän kautta käyttääksesi niitä auton kosketusnäytössä.

YHTEENSOPIVAT SOVELLUKSET JA LAITTEET

InControl Apps on saatavilla useimpiin Android- ja Apple iOS -puhelimiin. InControl Apps toimii saumattomasti autosi kosketusnäytön kanssa. Suunnittele, löydä ja muodosta yhteys autollesi optimoituihin sovelluksiin.

*Huomaa, ettemme tee läheistä yhteistyötä Dropboxin tai Google Driven kanssa, käytämme vain niiden tarjoamaa avointa ohjelmointirajapintaa (avoin ratkaisu). Meidän on noudatettava heidän logoa ja brändiä koskevia ohjeitaan, joten voimme vapaasti viitata heidän palveluihinsa sovelluksemme kuvauksessa. Lisätietoa on osoitteessa https://developers.google.com/drive/v3/web/branding ja https://www.dropbox.com/branding

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla. 

.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi