Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

InControl Secure on sujuva ja turvallinen varastetun ajoneuvon seurantapalvelu, joka suojaa autoasi entistä paremmin ja antaa mielenrauhaa. 

  • Secure auttaa paikantamaan autosi, jos se varastetaan
  • Hälytyksen etänollaustoiminnon kätevyyttä

Jos joku murtautuu Land Roveriisi tai siirtää sitä laittomasti, Secure Trackerin ansiosta olet askeleen edellä. Saat ilmoituksen, ja varastettujen autojen seurantakeskus auttaa palauttamaan autosi sinulle mahdollisimman nopeasti.

Vaikka avaimesi olisivat auton sisällä, kun se varastetaan, voit aktivoida auton seurantajärjestelmän ottamalla yhteyttä varastettujen autojen seurantakeskukseen Remote-älypuhelinsovelluksen avulla.

Secure Tracker antaa sinulle aivan uudentasoista varmuutta ja turvaa.

MUUT TURVAOMINAISUUDET

Remote-älypuhelinsovelluksessa tulee esiin ponnahdusruutu, jossa voit nollata hälytyksen. 

HÄLYTYKSEN NOLLAUS

Kun käytössäsi on Secure Tracker, varastettujen autojen seurantakeskus varoittaa sinua, jos autosi hälytin laukeaa. Remote-älypuhelinsovelluksessa tulee esiin ponnahdusruutu, jossa voit nollata hälytyksen. Hälytyksen nollaustoiminnon avulla voit nollata auton hälytyksen etäältä. Hälytyksen voi nollata myös Auton turvatila -näytöstä.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla. 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi