MIKÄ LAND ROVER INCONTROL ON?

EDISTYNYT TEKNOLOGIA, JOKA YHDISTÄÄ SINUT AUTOOSI JA YMPÄRÖIVÄÄN MAAILMAAN
KATSO VIDEO

udg8YZIEnZM

‘Erinomainen 10-tuumainen kosketusnäyttö, jonka grafiikat ovat veitsenterävät, joka ei sisällä lainkaan painikkeita ja toimii yhtä intuitiivisesti kuin iPad.’

TOPGEAR

 • TEHOKAS JA HERKKÄ KOSKETUSNÄYTTÖ

  InControlin sydämessä on Intel-moniydinprosessori ja huippunopea Ether-verkko, ja sitä käytetään kosketusnäytön kautta kuin tablettia.

 • PÄÄSET KÄSIKSI AUTOOSI MISTÄ TAHANSA

  Remote-sovelluksen avulla voit tarkistaa autosi älypuhelimen avulla mistä tahansa päin maailmaa – mietit sitten polttoainetasoa tai avoimia ikkunoita.

 • ALAN JOHTAVAA NAVIGOINTIA

  InControl-navigointi auttaa sinut perille yksinkertaisesti ja tarkasti vaiheittaisen ääniohjauksen, risteysnäkymän ja 3D-karttojen avulla.

 • AJA JA PYSÄKÖI OMALLA TYYLILLÄSI

  Land Rover InControlin erilaiset kuljettajan aputoiminnot vapauttavat sinut nauttimaan ajamisesta – oli kyse sitten kaupunkipysäköinnistä tai ajamisesta.

INCONTROL-INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ

Land Roverin InControl-infotainment-järjestelmien valikoima sisältää nyt Touch Pro Duo -järjestelmän, joka on niistä tähän mennessä edistynein.Se takaa, että kaikki voivat nauttia matkasta. Voit liittää siihen älypuhelimesi ja käyttää sovelluksia, nauttia musiikista ensiluokkaisen äänentoistojärjestelmän kautta ja navigoida ympäröivässä maailmassa.

LUE LISÄÄ
KATSO VIDEO

yt:udg8YZIEnZM
MERIDIAN™-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Meridianin innovatiiviset teknologiat tarjoavat live-esitysten täyteläisen ja kirkkaan äänen sinulle ja kaikille matkustajillesi.Paranna autosi musiikkisoitinkokemusta jollakin kolmesta* äänentoistojärjestelmästä:Meridian-äänentoistojärjestelmä (saatavilla Touch- tai Touch Pro -järjestelmän yhteydessä), Meridian Surround -äänentoistojärjestelmä ja Meridian Signature -äänentoistojärjestelmä.

*Tarkista Land Rover -jälleenmyyjältä, mitkä Meridian-äänentoistojärjestelmistä ovat saatavilla valitsemaasi autoon.

INCONTROL - YHTEYDET

Land Roverin Connect- ja Connect Pro -järjestelmät varmistavat, että sinä ja matkustajasi nautitte sujuvista yhteyksistä niin auton sisä- kuin ulkopuolella.Nauti kätevistä Remote Essentials- tai Remote Premium -vaihtoehdoista, joiden avulla voit hallita autoasi etäältä.Protect- ja Secure Tracker -vaihtoehdot parantavat sinun ja autosi turvallisuutta.

LUE LISÄÄ
KATSO VIDEO

yt:il95_aRTnTQ
INCONTROL - JÄRJESTELMÄN KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

Mielenrauhaa antavat kuljettajan aputoiminnot parantavat turvallisuutta niin tiellä kuin maastossa ajettaessa.Minimoi kolhujen ja naarmujen riski pysäköintiavustimen avulla, kun pysäköit ahtaissa paikoissa kaupunkiympäristössä.Tutustu intuitiivisiin ajo-ominaisuuksiin, jotka paitsi auttavat pitämään katseen tiessä, myös varoittavat vaaroista ja havaitsevat jopa kuljettajan keskittymiskyvyn herpaantumisen.
LUE LISÄÄ
KATSO VIDEO

yt:Fu5KSK8gEZ0

*Touch Pro Duo only available on New Range Rover Velar.

As we roll out InControl, specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Land Rover retailer for availability and full terms in your country. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.

INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.