INCONTROL YHTEYDET

SAUMATON YHTEYS SINUN JA LAND ROVERIN, MATKAPUHELIMESI JA YMPÄRÖIVÄN MAAILMAN VÄLILLÄ
KATSO VIDEO

TOP
CONNECT PRO

Connect Pro*, joka on saatavilla vain Land Rover Touch Pro -järjestelmän kanssa, sisältää InControl Apps -sovellukset, Wi-Fi Hotspot -tukiaseman, Remote Premium- ja Pro Services -palvelut, ja se on suunniteltu parantamaan kokemustasi niin auton sisä- kuin ulkopuolella ja varmistamaan, että sinä ja matkustajasi nautitte matkasta samalla, kun pysytte yhteydessä ympäröivään maailmaan.

KATSO VIDEO
yt:3FB6ZSKamGs
CONNECT PRO - OMINAISUUDET
PRO SERVICES
Pro Services on valikoima ainutlaatuisia yhdistettyjä navigointipalveluja, jotka ovat saatavilla osana Touch Pro -järjestelmän Connect Pro -pakettia.
LUE LISÄÄ
WI-FI HOTSPOT
Wi-Fi Hotspot muodostaa autoosi 3G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.
LUE LISÄÄ
REMOTE PREMIUM
Land Roverin Remote-sovellus on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi mistä päin maailmaa tahansa.
LUE LISÄÄ
INCONTROL APPS
InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavatmedian suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta*.
LUE LISÄÄ
CONNECT OMINAISUUDET
WI-FI HOTSPOT
Wi-Fi Hotspot muodostaa autoosi 3G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.
LUE LISÄÄ
REMOTE PREMIUM
Remote Premium on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi matkan päästä.
LUE LISÄÄ
INCONTROL APPS
InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta.
LUE LISÄÄ
PROTECT - OMINAISUUDET
REMOTE ESSENTIALS
Remote Essentials on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi mistä tahansa ja esimerkiksi tarkistaa ovi- tai polttoainetilanteen sekä lämmittää tai jäähdyttää auton.
LUE LISÄÄ
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE
If you break down you can make a direct call to the Land Rover Assistance team by pressing the button on the left hand side of the overhead console or from the Assistance screen within the Remote smartphone app.
SOS EMERGENCY CALL
Jos joudut onnettomuuteen ja turvatyynyt laukeavat, SOS Emergency Call voi lähettää tiedot, sijaintitiedot mukaan lukien, hätäkeskukseen ja muodostaa puhelinyhteyden.

*On New Range Rover Velar, InControl Apps is available only with Smartphone Pack, not Connect Pro.
**On New Range Rover Velar, Remote Premium is available only with the Remote Pack.

As we roll out InControl, specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Land Rover retailer for availability and full terms in your country. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.

INCONTROL - DOKUMENTIT
Lataa oheisten linkkien takaa InControl-palvelun tietosuojakäytäntö ja muut dokumentit.
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.