DEFENDER

DEFENDER

LÄHETÄ ESITE SÄHKÖPOSTIISI

Defender on ollut maastoautojen kiistaton kuningas jo vuosikymmenten ajan. Uusi Defender kantaa mukanaan 70 vuoden innovaation ja kehityksen perinnettä, kunnioittaa ajoneuvon vankan luotettavuuden historiaa. Uusi Defender kykenee suuriin tekoihin ja on saatavissa 7-paikkaisena. Defender on tehokkain ja kyvykkäin koskaan luomamme ajoneuvo. Jatkuvalla nelivedolla, kaksinopeuksisella jakovaihteistolla ja itsekantavalla rakenteella varustettu ajoneuvo voittaa kaikki olosuhteet. Poikkeuksetta.

Lataa uuden Defenderin esite sähköpostiisi ja tutustu Defenderin ominaisuuksiin.

Oletko harkitsemassa uuden auton ostoa seuraavan 3 kk:n aikana? Lataa kattava esite ja hinnasto alla olevan lomakkeen kautta ja pyydä tarjous lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape JLR Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)