PUNAISEN RISTIN AMMATTILAISTEN TESTAAMA

VALMIINA TUKEMAAN HUMANITAARISIA TYÖNTEKIJÖITÄ KAIKKIALLA

Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun yhdistysten kansainvälisen liiton (IFRC) maastoajoammattilaiset testasivat Defenderiä jo ennen sen käyttöönottoa.


He halusivat varmistaa, että uudelleen syntynyt legenda oli tehtäviensä tasalla – tukemassa avustustyötä maailman vaikeimmin saavutettavissa olevien yhteisöjen parissa. IFRC:n kalustoekspertit saivat vastauksia kysymyksiinsä Dubaissa.


He kokivat nelivedon käsittelyn varmuuden ja ajomukavuuden niin aavikon dyyneillä kuin kiemuraisilla asfalttiteillä matkatessaan kohti Yhdistyneiden arabiemiraattien korkeinta vuorenhuippua.

IFRC:n Ilir Caushajin riemuksi Defender selvitti kaikki testit. Hän sanoi: ”Punainen Risti tukee miljoonia kriisien keskellä eläviä ihmisiä vuosittain, ja me toimimme miltei kaikissa maailman maissa. Me työskentelemme maailman vaikeapääsyisimmissä paikoissa ja usein hyvin haastavissa maasto-olosuhteissa, joten tiimiemme pitää pystyä selviytymään kaikesta.”


IFRC:n kalustoekspertit testasivat Defenderiä aavikon kumpuilevien dyynien pehmeällä hiekalla, jossa prototyyppi selvitti alueen maastoajolle tyypilliset jyrkät nousut, vaativat sivukallistukset ja jyrkät harjanteet käden käänteessä.

Seuraavana kohteena olivat Jebel Jaisin maantien jyrkät serpentiinit yli 40 celsiusasteen lämpötilassa. Defender osoitti maantieajon mukavuutensa ja ketterän ohjattavuutensa miltei 2 000 metrin korkeuseroissa. 


Dubai oli mitä sopivin paikka Defenderin ja Punaisen Ristin kumppanuuden jatkamiselle. Yhteistyö sai alkunsa jo vuonna 1954, jolloin erikoisvarusteltu Land Rover -sarja astui palvelukseen liikkuvana lääkevarastona.

LÖYTÖRETKI JATKUU

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Vapaus kaikille. Kahdeksan istuinpaikkaa yhteisiin seikkailuihin.
QUEEN’S DEFENDER ASTUI PALVELUKSEEN

QUEEN’S DEFENDER ASTUI PALVELUKSEEN

Britannian Punainen Risti pääsee paikan päälle.