QUEEN'S DEFENDER KENTTÄPALVELUKSESSA

BRITANNIAN PUNAINEN RISTI PÄÄSEE PAIKAN PÄÄLLE

Punaisen ristin Pohjois-Walesissa palveleva henkilöstö käyttää Defenderiä vaikeasti saavutettavien yhteisöjen auttamiseen Snowdonia-vuorilla, Llŷnin niemimaalla ja Angleseyn saarella.  


JLR lahjoitti erikoisvarustellun Defender 130:n Britannian Punaiselle Ristille hänen majesteettinsa kuningatar Elizabeth II:n platinajuhlavuoden kunniaksi.

JLR työskentelee yhdessä Punaisen Ristin kanssa, jonka suojelijana kuningatar toimi 70 vuoden ajan. Defender 130:ssä on kehittyneitä viestintäominaisuuksia valmistajansa modernin ylellisyyden periaatteen mukaisesti. 


Sen parannettu 4G-antenni tarjoaa luotettavan, vahvan signaalin kaikissa olosuhteissa, mikä on äärimmäisen tärkeä ominaisuus Walesin rannikon vuoristoisessa maastossa ja suurien etäisyyksien äärellä.

Autossa on sisäänrakennettu puhelin, VHF-radio ja parannettu telematiikka GPS-paikannuksella. Katolla sijaitseva aurinkopaneeli lataa ulkoisia akkuja laitteistojen käyttämistä varten silloin, kun moottori on sammutettuna.  


Sisäänrakennetussa vetolaatikkojärjestelmässä kuljetetaan huopia, ruokaa ja ensiaputarvikkeita. Henkilökunta voi jopa keittää teetä sisäänrakennetulla boilerilla.

LÖYTÖRETKI JATKUU

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Vapaus kaikille. Kahdeksan istuinpaikkaa yhteisiin seikkailuihin.
KÄYTÄNNÖN HUMANITAARINEN APU

KÄYTÄNNÖN HUMANITAARINEN APU

Paikan päällä kriisivuoden ympäri.