KÄYTÄNNÖN HUMANITAARINEN APU

PAIKAN PÄÄLLÄ KRIISIVUODEN YMPÄRI

Italian Punaisen Ristin tiimit pysyivät liikkeellä Defenderin avulla, kun Covid-19-sulku vaikeutti entisestään Rooman kodittomien elämää kylmän, sateisen talven aikana.   


Italian Punaisen Ristin tiimit olivat valmiina auttamaan ja Defender 110 oli lastattu lämpimillä aterioilla, vaatteilla ja lääkintätarvikkeilla. Kaupungilla partioivat tiimit tarjosivat apua kujille ja kauppojen ovisyvennyksiin käpertyneille ihmisille.  


Rooman kodittomien tukeminen oli vain yksi Defenderin tavoista auttaa paikallisia Punaisen Ristin tiimejä ympäri maailmaa tänä ennenkuulumattomien haasteiden koettelemana vuonna.


Esimerkilliset auttajat olivat kriisien keskellä kolmella mantereella auttamassa luonnonkatastrofien, Covid-rajoitusten ja lääkinnällisten hätätilanteiden uhreja.

Australian Punainen Risti avusti yli 36 000 ihmistä koskettavaa jälleenrakennusohjelmaa katastrofaalisten maastopalojen jälkeen. Defender oli mukana järjestämässä simuloituja harjoituksia tulevia hätätilanteita varten ja tarjoamassa psykologista tukea pandemian aikana pakollisessa hotellikaranteenissa oleville ihmisille.


Meksikon Punainen Risti toimitti ihmishenkiä pelastavaa koulutusta kaukana hätäpalveluista sijaitseviin eristettyihin yhteisöihin. Työntekijät ja vapaaehtoiset kulkivat 400 kilometriä päivässä haastavissa maastoissa ensiaputiedon ja -välineistön perille viemiseksi.

Iso-Britanniassa Defenderit kuljettivat ruokalaatikoita syrjäisissä paikoissa asuville perheille Covid-pandemian aikana. Ne toimittivat myös henkilökohtaisia suojavarusteita Skotlannin mantereelta ja tukivat maanlaajuista rokotuskampanjaa.  


Samanaikaisesti Punaisen Ristin tiimit auttoivat kaikkialla Britanniassa myös muissa hätätilanteissa, kuten tulipaloissa, talvimyrskyjen vaurioissa ja tulvissa.  


JLR luovutti 267 Defenderiä ja muuta ajoneuvoa kamppailuun maailmanlaajuista Covid-19-pandemiaa vastaan.

LÖYTÖRETKI JATKUU

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Pakkaa tavarasi ja aja mihin haluat. Valinnainen kolmas istuinrivi ja tuntuva suorituskyky.
PUNAISEN RISTIN AMMATTILAISTEN TESTAAMA

PUNAISEN RISTIN AMMATTILAISTEN TESTAAMA

Valmiina tukemaan humanitaarisia työntekijöitä kaikkialla.