UUSI DEFENDER OCTA

ÄÄRIMMÄISEN SUORITUSKYVYN MESTARI
Ylivertainen Defender on matkalla luoksesi.

YHTÄ LUJA KUIN IMAGONSA

Defender OCTA:n etuvalo
635-hevosvoimaisella V8-kevythybridillä ja dynaamisella 6D-ilmajousituksella varustettu kaikkien aikojen nopein ja tehokkain Defender osoittaa voimansa millä tahansa alustalla, kaikissa olosuhteissa.

DEFENDER-MALLISTO

Haasta kaikki, mikä on mahdotonta. Katso koko Defender-mallivalikoima ja autojen tekniset tiedot.
Esittelyssä Defender 90 110 130

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta. Tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla.  


InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista.  


Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.  


Off-road-ajokokemuksia tarkoitukseen varatussa ja luvitetussa maastossa.  


Haastava maastoajo vaatii harjoitusta ja kokemusta. Loukkaantumisen ja vaurioitumisen vaara. Älä koskaan aja maastossa, johon taitosi eivät vielä riitä.  


Tarkista reitti, alusta ja poistumisvaihtoehdot ajaessasi jäätyneellä alustalla.  


Päivitykset vaativat tietoyhteyden.