Defender pakettiauto

Kun vaadit autoltasi paljon

Maastoautojen ikoni
Saatavissa nyt myös pakettiautona

Defender-pakettiau­to on täydellinen auto hankalimmallekin työmaalle. Satoi sitten vettä, lunta tai räntää - et jää pulaan vaikeimmissakaan olosuhteissa.

Auton maastokyvyt ovat luokkansa parhaimmat. Defender pakettiauton vetokyky on huimat 3500 kg.

Defender 110 pakettiauton hinnat alkaen 83 180 €

IHASTUT SEN OMINAISUUKSIIN

IHASTUT SEN OMINAISUUKSIIN

Land Roverin kaikkien aikojen kyvykkäin ja kestävin ajoneuvo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tilaa, käytännöllisyyttä ja mukavuutta, legendaarisesta suorituskyvystä tinkimättä.
RÄÄTÄLÖI SE ITSELLESI SOPIVAKSI

RÄÄTÄLÖI SE ITSELLESI SOPIVAKSI

Defender pakettiauto on saatavilla kolmessa eri varustetasossa ja laajasta lisävarustevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja aina kaukokäytettävästä sähkövinssistä perinteisempiin vetokoukkujärjestelmiin ja kattotelineisiin. Tavaratilan pohjan pituudeksi voit valita joko 145 cm tai 165 cm.
PIVO PRO – LUOTU VASTAAMAAN TARPEITASI

PIVO PRO – LUOTU VASTAAMAAN TARPEITASI

Defender pakettiauto on varusteltu vastaamaan 21. vuosisadan vaatimuksia kaikkien aikojen innovatiivisimmalla tekniikalla ja liitettävyydellä. Valinnaisen ClearSight Groudview:n avulla näet lisäksi aina autosi ympärille ja etenet vaivatta haastavassakin maastossa.

PYYDÄ TARJOUS
DEFENDER PAKETTIAUTO

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja valitsemasi jälleenmyyjä on sinuun pian yhteydessä.

Henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai suostumuksen perusteella, jos markkinointi edellyttää vastaanottajan suostumusta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, kunnes kaupallisten tietojen vastaanottamista vastustetaan tai suostumus peruutetaan. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät seuraavista linkeistä:

•Jaguar Land Rover Ltd.:n tietosuojaseloste
•Inchape JLR Finland Oy:n tietosuojaseloste
•Valitun Jaguar Land Rover jälleenmyyjän tietosuojaseloste (lista löydettävissä täältä)