TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

URAAUURTAVAA INNOVAATIOTA

Land Roverin nykyaikaisen ylellisyyden visiossa yhdistyvät ajantasainen tekniikka ja innovatiiviset, vaivattomat teknologiat.

INTUITIIVINEN. KYKENEVÄ. HIENOSTUNUT.

INTUITIIVINEN. KYKENEVÄ. HIENOSTUNUT.

Range Roverin tuoteperheen uraauurtavan innovaation perinne ulottuu yli viidelle vuosikymmenelle. Uusi Range Rover pitää yllä sukulinjansa rikasta perinnettä. Voit ladata valikoiman uuden Range Roverin avainominaisuuksia esittävää infografiikkaa.
LATAA PDF-TIEDOSTO

HIENOSTUNUT JA YLELLINEN

Yhdistelmä ajantasaista Range Roverin ylellisyyttä ja verratonta hienostuneisuutta. Jokainen matka on tapahtuma.

HIENOSTUNEESEEN MATKUSTAMISEEN

Sähköavusteisista ovista* ”Hot-Stone”-hieroviin istuimiin – jokainen Range Roverin yksityiskohta vahvistaa ylellistä matkustuskokemusta.

KORKEALUOKKAISTA MUKAVUUTTA

Executive Class -takaistuimet tarjoavat nelipaikkaisen ajoneuvon mukavuuden ja viisipaikkaisen monikäyttöisyyden yhdessä matkustamon kosketusnäyttöohjaimen ja valinnaisen Comfort Plus -paketin kanssa.

TILAA KAIKILLE

Seitsenpaikkaiseksi suunniteltu pitkän akselivälin malli tarjoaa verrattoman matkustuskokemuksen seitsemälle aikuiselle, lämmitetyillä puolianiliininahkaisilla istuimilla, USB-C-porteilla ja työvalaisimilla varustettuina.

ENEMMÄN TILAA RENTOUTUA

Paranna Range Roverin tunnistettavaa jaettua takaluukkua entisestään Tailgate Event Suite -sarjan avulla. Se sisältää nahkaiset istuintyynyt, takaovien kaiuttimet ja valaistuksen.
AKTIIVINEN MELUNVAIMENNUS

AKTIIVINEN MELUNVAIMENNUS

Uuden sukupolven aktiivinen melunvaimennus tapahtuu ensimmäisenä maailmassa pääntukiin sijoitettujen kaiuttimien avulla. Ne luovat hiljaisia alueita yhdessä akustisesti laminoitujen ikkunoiden kanssa. Tuloksena on ulkomaailman hälinältä suojattu rauhallinen keidas.
CABIN AIR PURIFICATION PRO

CABIN AIR PURIFICATION PRO

Valinnainen PM2,5-suodatus ja NanoeTM-tekniikka vähentää huomattavasti tuoksuja, bakteereja ja allergeeneja, mukaan lukien SARS-COV-2-virukset. CO2-valvonta parantaa kuljettajan ja matkustajien hyvinvointia ja valppautta ilman pitoisuuksia tarkkailemalla.
NELIVYÖHYKEILMASTOINTI

NELIVYÖHYKEILMASTOINTI

Nelivyöhykeilmastointi on varustettu erillisillä säätimillä kuljettajaa, etumatkustajaa ja toisen istuinrivin molempien puolien matkustajia varten. Jokainen voi säätää lämpötilan ja ilmavirran nopeuden tarpeidensa mukaisesti.

INTUITIIVISTA TEKNIIKKAA

Saumattomasti integroitua liitettävyyttä ja kätevyyttä jokaisessa käänteessä.

Pivi Pro on kaikkien aikojen intuitiivisin tietoviihdejärjestelmämme. Sen vakio-ominaisuuksiin kuuluvat: 

- Kaareva, ”kelluva” 13,1 tuuman kosketusnäyttö haptisella ohjauksella
- Uusittu käyttöliittymä
- Over-the-air-ohjelmistopäivitykset
- Langaton Apple CarPlay®1
- Langaton Android AutoTM2

Hyödyt myös seuraavista premium-ominaisuuksista:

- Nopea käynnistyminen
- Tekoäly
- Täysin uusi, älykäs navigointi3
- 2D- ja 3D-kartat automaattisilla päivityksillä
- Tosiaikaiset liikennetiedot
PIVI PRO
KELLUVA 13,1 TUUMAN KOSKETUSNÄYTTÖ
KULJETAJAN NÄYTÖT
TAKAISTUINTEN VIIHDEKESKUS
DIGITAALISET LED-AJOVALOT

DIGITAALISET LED-AJOVALOT

Erittäin hyvä näkyvyys, turvallisuus ja tarkkuus tarkoittavat sitä, että sinä näet enemmän pimeässä. LED-ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla, kuvan heijastuksella ja mukautuvalla ajovalojärjestelmällä käyttävät navigointitietoja ennakoivaan edessä olevan tien seurantaan.

PARANTUNUT SUORITUSKYKY

Range Roverissa on tähän mennessä kehittynein voimalaitteemme, joka vie suorituskyvyn, tehokkuuden ja hienostuneisuuden aivan uudelle tasolle.

KEVYTHYBRIDITEKNIIKKA (MHEV)

KEVYTHYBRIDITEKNIIKKA (MHEV)

Puhdas ja tehokas. Range Roverin kevythybridimoottorit keräävät, varastoivat ja käyttävät uudelleen jarrutuksessa normaalisti menetetyn energian. Saatavana valikoimalle diesel- ja bensiinimoottoreita.

LATAUSHYBRIDIAUTOJEN TEKNISET TIEDOT[1]

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

113 KM


WLTP. Odotettu todellinen toimintamatka jopa 80 km.

CO2-PÄÄSTÖT

18 g/km


Nauti ajosta täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa. 

LATAUSAIKA KOTONA (ALKAEN)

5 TUNTIA


100 %:iin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

LATAUSAIKA JULKISESSA LATAUSPISTEESSÄ (ALKAEN)

40 MINUUTTIA


Lataus 80 %:n varaustilaan asti 40 minuutissa 50 kW:n DC-pikalaturia käyttäen.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics -järjestelmä tarjoaa vakaan ajon ja ihanteellisen ohjattavuuden valvomalla korin ja ohjauksen liikkeitä jopa 500 kertaa sekunnissa. Se reagoi ajajan ja tien tarjoamiin syötteisiin säätämällä jatkuvasti jousituksen asetuksia.
SÄHKÖISESTI OHJATTU AKTIIVINEN TAKATASAUSPYÖRÄSTÖ

SÄHKÖISESTI OHJATTU AKTIIVINEN TAKATASAUSPYÖRÄSTÖ

Sähköisesti ohjatun aktiivisen takatasauspyörästön etuna on sen tarjoama parempi pito kaarteissa ja maastoajossa. Tämä saavutetaan ohjaamalla taka-akselin vasemman ja oikean renkaan luistamista.
DYNAAMINEN KAARREAJON HALLINTAJÄRJESTELMÄ

DYNAAMINEN KAARREAJON HALLINTAJÄRJESTELMÄ

Dynaaminen kaarreajon hallintajärjestelmä parantaa ajoneuvon hallintaa kaarreajossa ja sen ohjattavuutta tiukimmissakin kaarteissa. Sähköinen tasauspyörästöä ja jarruja ohjaava järjestelmä tasapainottaa moottorin väännön jakautumista pyörien kesken kaarreajossa.
SÄHKÖINEN ILMAJOUSITUS DYNAMIC RESPONSE PRO -JÄRJESTELMÄLLÄ

SÄHKÖINEN ILMAJOUSITUS DYNAMIC RESPONSE PRO -JÄRJESTELMÄLLÄ

Sähköinen ilmajousitus valmistaa Range Roverin kaarteita varten ja tarjoaa seesteistä varmuutta ajoon. Dynamic Response Pro -järjestelmään kuuluva sähköinen aktiivinen vakautusjärjestelmä (eARC) parantaa ajettavuutta tiellä.

POIKKEUKSELLISTA KYVYKKYYTTÄ

Range Rover tarjoaa seesteistä mukavuutta, rauhallisen ajon ja ajamisen varmuutta niin tiellä kuin maastossakin.

NELIPYÖRÄOHJAUS

NELIPYÖRÄOHJAUS

Uutta Land Roverilla: nelipyöräohjaus kuuluu ajoneuvon vakiovarusteisiin. Se tarjoaa entistä hienostuneemman ajotuntuman, vakauden suurilla nopeuksilla ja ketterämmän ohjautuvuuden alhaisilla nopeuksilla. Kyseessä on kaikkien aikojen parhaiten ohjautuva Range Rover.

PERÄVAUNUN VETÄMINEN

Suurin sallittu vetomassa 3 500 kg tarkoittaa sitä, että Range Rover selviää vaivattomasti vaativimmistakin haasteista. Sähköisesti käyttöön otettava vetokoukku, kehittynyt vetoavustin, hinausavustin ja perävaunun vakautusjärjestelmä takaavat yhdessä tyylikkään ja tehokkaan vedon.

KAHLAAMINEN

Range Roverin kahlaussyvyys on jopa 900 mm8. 3D Surround -kamera ja sivupeileissä sijaitsevat kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmän anturit ilmoittavat, kun vedenpinnan taso lähestyy ajoneuvon suurinta kahluusyvyyttä. Ohjausjärjestelmä parantaa tilannekuvaasi tosiaikaisilla tiedoilla.

VALITSE UUSI OMA RANGE ROVER

Räätälöi Range Rover mieltymyksiesi mukaisesti malli-, ja moottorivalikoiman sekä lisävarustelupakettien avulla.

RÄÄTÄLÖITY TAI VALMIS VAIHTOEHTO

Valitse ensin malli, moottori ja lisävarustepaketti ja personoi ajoneuvosi sen jälkeen ulkovärin, vanteiden ja sisustusvaihtoehtojen osalta. Land Rover Design on myös luonut neljä valmista ajoneuvovaihtoehtoa, mukaan lukien First Edition -malli Sunset Gold -värityksellä, joten voit valita suoraan yhden Range Roverin parhaista vaihtoehdoista.

LÖYTÖRETKI JATKUU

RANGE ROVER -MALLIT

RANGE ROVER -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TUTUSTU MALLEIHIN
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Hienostunut. Ylellinen. Eksklusiivinen.
TUTUSTU TÄHÄN MALLIIN
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
NÄYTÄ TEKNISET TIEDOT
LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Personoi oma Range Rover.
NÄYTÄ LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

*Sähköavusteiset ovet ovat saatavana vuoden 2022 alkupuoliskolla pitkän akselivälin malleihin ja vuoden 2022 puolivälissä vakioakselivälisiin malleihin.
**Saatavana tammikuusta 2022 alkaen.

[1]Annetut arvot ovat valmistajan arvioita, ja ne korvataan virallisilla EU:n testituloksilla heti, kun ne ovat käytettävissä. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen. Lukemat on saavutettu täysin ladatulla akulla.

1Texcellin suorittama tutkimus, 2020. Tutkimuksen tilaaja ja tuloksien toimittaja on Panasonic.
2Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn® kanssa. Apple CarPlayn® tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
3Autosi on yhteensopiva Android AutonTM kanssa. Android AutonTM tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi, katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/intl/en_uk/auto/.
4Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
5Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. 1-vuotinen vakiotilaus, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
6Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt:a dataa on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka. Katso tähän ominaisuuteen liittyvän kohtuullisen käytön käytännön yksityiskohtaiset tiedot InControl Pivi Pron käyttöehdoista osoitteessa landrover.com/pivi-pro-terms. Toistoaika riippuu suoratoistopalvelun tarjoajasta ja videosisällön määrityksestä. HD-videoformaatti lisää datankäyttöä huomattavasti.
7Riippuu paikallisista säädöksistä. Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa.
8Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi.
9Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.
10Tarkista aina reitti ja poistumistie ennen kahlaamista.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) sekä markkina-alueen mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai kokoa ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.

Apple CarPlay® on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.
Android AutoTM on Google LLC:n tavaramerkki.
App Store on Apple Inc.:in​tavaramerkki.
Google Play Store on Google LLC:n tavaramerkki.
MeridianTM on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. TrifieldTM ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.