UUSI RANGE ROVER SV

UUSI RANGE ROVER SV

HIENOSTUNUT TULKINTA RANGE ROVERIN YLELLISYYDESTÄ JA PERSONOINNISTA

Saatavana tammikuusta 2022 alkaen.
NÄYTÄ GALLERIA
Range Rover SV tarjoaa enemmän vaihtoehtoja, korkeatasoisempaa käsityötä ja käsin kosketeltavia parannuksia niille, jotka haluavat erottua joukosta. Se on niin näkö- kuin tuntoaisteillakin havaittavaa ylellisyyttä.

UUSI RANGE ROVER SV

Hienostunut. Ylellinen. Eksklusiivinen. Hienostunein koskaan luotu Range Rover.

RANGE ROVER -YLELLISYYTTÄ

Ihastu sen kauniiseen muotoiluun, etusäleikön ja puskurin hienostuneisiin muotoihin ja kaksisävyiseen Range Rover -merkintään. Istuudu puolianiliininahkaisille istuimille. Koeta ylellisiä, kiiltävän valkoisia keraamisia säätimiä. Jokaisessa matkassa on tapahtuman tuntua.

SV-MALLIEN PERSONOINTI

Oman Range Rover SV:n luominen on henkilökohtainen kokemus. Vain SV-malleissa käytettyjä materiaaleja ovat muiden muassa keraamiset Gloss White -väriset koristelistat mosaiikkikohokuvioinneilla tai kontrastiset Natural Dark Linear Wenge -viilut metallisilla mosaiikkiupotuksilla.

SAUMATON LIITETTÄVYYS

Intuitiivisesta ja helposti älypuhelimeen liitettävästä Pivi Pro -järjestelmästä on iloa ja hyötyä niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Kaksi vain SV-malleissa käytettyä 13,1 tuuman kosketusnäyttöä tarjoavat takaistuimien matkustajille kaiken matkalla tarvittavan tiedon ja viihteen.

SV SIGNATURE SUITE

Pitkän akselivälin malleissa nelipaikkainen SV Signature Suite -vaihtoehto tarjoaa lyömättömän matkustuskokemuksen. Siinä yhdistyvät vaivaton kätevyys ja parannettu mukavuus.

HARMONIA ON LUOTAVISSA

Windsor-nahkaisessa tai nahattomassa UltrafabricTM*-verhoillussa kokopitkässä takakonsolissa on viilupinnoite ja sisäänrakennettu tunnelmavalaistus. Toisen istuinrivin matkustajat voivat ohjata mukavuus- ja viihdetoimintoja matkustamon kosketusnäyttöohjaimen avulla.

MUKAVUUS ON OLENNAISTA

Range Roverille tyypillinen mukavuus korostuu SV Signature Suite -malleissa ennennäkemättömällä tavalla. Mukitelineet ja valaistu konsolin jääkaapin ovi avautuvat sähköisesti matkustamon kosketusnäyttöohjaimen painalluksella. Erityisesti SV-malleja varten muotoillut Dartington-kristallilasit lisäävät hienostuneen silauksen.

TILAN MONIKÄYTTÖISYYTTÄ

Veistoksellisella kyynärtuella ja hienostuneella valaistuksella varustettua sähkötoimista klubipöytää ohjataan matkustamon kosketusnäyttöohjaimella. Sen alla oleva tila on hyödynnetty älykkäästi sisäänrakennettuina ja lukittavina keskikonsolin säilytystiloina.

SV INTREPID THEME

Dynaaminen. Luonteeltaan salaperäinen.

VIVAHTEET JA YKSITYISKOHDAT

Teeman sisustuksen yksityiskohtiin kuuluvat eksklusiiviset viilut, koristelistat ja keraamiset Satin Black -säätimet. Ulkoasun elementit, kuten Anthracite-metallilevyt ja Graphite Atlas -yksityiskohdat, korostavat teeman sävähdyttävää vaikutelmaa.

PERSONOITU YHÄ PIDEMMÄLLE

SV Intrepid -teeman dynaamista korostusta voi tehostaa entisestään mustalla kontrastikatolla, punaisilla jarrusatuloilla ja satiininmustilla 23 tuuman Style 1077 -alumiinivanteilla, joissa on Narvik Black Gloss -upotukset ja Dark Tinted Lacquer -viimeistely.

NAHATON VAIHTOEHTO

Ympäristöä säästävä ja nahaton UltrafabricsTM-kangas on saatavana kaikkiin SV Intrepid -teeman ajoneuvoihin. Pehmeässä, joustavassa ja kestävässä materiaalissa on ainutlaatuinen neliöperforoitu viimeistely.

SERENITY THEME

Puhdas ylellisyys ja hienostuneet yksityiskohdat korostavat sen ainutkertaisuutta.

VIVAHTEET JA YKSITYISKOHDAT

Jokainen SV Serenity -teeman millimetri keskittyy ylellisyyteen. Corinthian Bronze -värisenä hehkuvat ulkoasun yksityiskohdat ja sisätilojen eksklusiivinen kaksisävyinen värivalikoima korostavat ajoneuvon vaikuttavaa olemusta.

PERSONOITU YHÄ PIDEMMÄLLE

SV Serenityn ulkoasun teemaa voidaan nostaa esiin vielä Corinthian Bronze -värisellä kontrastikatolla ja valinnaisilla Gloss Dark Grey -värisillä 23 tuuman Style 1077 -alumiinivanteilla, joissa on Corinthian Bronze -upotukset.

MOSAIIKKIUPOTUKSET

Valikoima hienostuneita uusia puu- ja metalliupotuksilla ja mosaiikkikuvioinneilla koristeltuja viiluja ja koristelistoja kertoo valmistajan huolellisesta paneutumisesta yksityiskohtiin. Istuimien mosaiikkikirjailut viimeistelevät sisustuksen.

UUDET RANGE ROVER SV -MOOTTORIT

BENSIINI JA DIESEL

BENSIINI JA DIESEL

Range Rover SV toimitetaan kaikkien aikojen kehittyneimmillä moottoreillamme, mukaan lukien uusi 530 hv:n (390 kW) V8 kaksoisturboahdettu bensiinimoottori sekä 350 hv:n (258 kW) 6-sylinterinen Ingenium-kevythybrididieselmoottori.

LÖYTÖRETKI JATKUU

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Ainutlaatuiset Land Rover -ajoneuvot.
UUSI RANGE ROVER

UUSI RANGE ROVER

Näytä koko Range Rover -mallivalikoima.

*Riippuu valitusta värivalikoimasta.
**Saatavana tammikuusta 2022 alkaen.