Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

MUOTOILU

Range Rover Sport tekee vaikutuksen sen sporttisen muotoilun ja voimakkaan ulkonäön ansiosta. Auto on moderni, aiempaa dynaamisempi ja selkeälinjaisempi. Auton uudistuneesta ilmeestä kertovat uusi säleikkö, konepellin ilma-aukot ja hienostunut, urheilullinen vannevalikoima.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN

SUORITUSKYKY

Valikoiman voimansiirrot tuottavat erinomaisen ajotehokkuuden. 5-litrainen ahdettu V8-bensiinimoottori tarjoaa entistä paremman tehon (525 hv). Edistynyt Ingenium-bensiinimoottori yhdessä sähkömoottorin kanssa tuottaa puolestaan Range Rover Sport PHEV -mallin erinomaisen suorituskyvyn.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN

TEKNOLOGIA

Touch Pro Duo -infotainmentjärjestelmään kuuluu kaksi 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä. Touch Pro Duoa voi käyttää yhdessä värillisen tuulilasinäytön ja Interactive Driver Display -näytön kanssa. Näin voit samanaikaisesti sekä katsella että käyttää useampia ominaisuuksia kerrallaan.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN

MUOTOILU

MUOTOILU

SUORITUSKYKY

SUORITUSKYKY

TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIA

MONIPUOLISUUS

MONIPUOLISUUS

* Kolmannen rivin istuimet soveltuvat vanhemmille lapsille, jotka käyttävät aikuisten turvavyötä tai lastenistuinta aikuisten turvavyön kanssa. Istuimet eivät sovellu pienille lapsille, jotka tarvitsevat turvaistuimen, jossa aikuisten turvavyötä ei käytetä lapsen kiinnittämiseen.

KYVYKKYYS

KYVYKKYYS

© Inchcape Motors Finland Oy