URAAUURTAVAA INNOVAATIOTA

KATSO VIDEO
Uusi Range Rover Sport johtaa
esimerkillään. Range Roverin suorituskyky tiellä
ja maailmankuulut maastoajovalmiudet sekä
valikoima sykähdyttäviä ja
innovatiivisia tekniikoita tekevät
Range Rover Sportista urheilullisen
ylellisyyden edelläkävijän.

MUOTOILUN MAHDOLLISTAVAA TEKNOLOGIAA

Ytimeltään hienostunut muotoilu, virtaviivaiset ikkunoiden rajat ja viimeistelyn äärimmäinen tarkkuus. Muotoilun mahdollistava teknologia korostaa uuden Range Range Rover Sportin puhtaita linjoja ja aerodynaamista suorituskykyä. Upotettu ovilista ja laserhitsattu katto luovat modernin, saumattoman vaikutelman.

AKTIIVINEN MELUNVAIMENNUS

AKTIIVINEN MELUNVAIMENNUS

Uuden sukupolven aktiivinen melunvaimennus suodattaa epätoivotun melun, jolloin sinä voit keskittyä matkasta nauttimiseen. Jokaisessa pyöräkotelossa on melua havaitsevat mikrofonit. Digitaaliset suorittimet laskevat vaaditun vastamelun näiden epätoivottujen äänien poistamiseen, mikä tapahtuu sisätilan ja pääntuen kaiuttimien välityksellä.

MERIDIAN SIGNATURE -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Kohota äänentoiston laatua. Tehokas Meridian Signature -äänentoistojärjestelmä toistaa musiikin erittäin puhtaasti 29 kaiuttimen ja subwoofer-bassoelementin välityksellä ja 1 430 watin teholla. Se luo henkilökohtaisen äänimaailman ja yhden hienostuneimmista ajoneuvossa sijaitsevista matkustajien äänielämyksistä.

CABIN AIR PURIFICATION -ILMANPUHDISTUSJÄRJESTELMÄ

Sisätilojen ilmanlaatu on nostettu uudelle tasolle Cabin Air Purification Pro -ilmanpuhdistusjärjestelmällä. PM2,5-suodatus ja nanoe™ X -tekniikka vähentävät huomattavasti tuoksuja, bakteereja ja allergeeneja, mukaan lukien SARS-COV-2-virukset.* CO2-valvonta parantaa kuljettajan ja matkustajien hyvinvointia ja valppautta ilman hiilidioksidipitoisuuden pitoisuuksia tarkkailemalla. Matkustamon olosuhteet voidaan valmistella matkaa varten etäkäyttöisesti.

NELIPYÖRÄOHJAUS

SUURI NOPEUS

SUURI NOPEUS

Nelipyöräohjauksella takapyörät kääntyvät samaan suuntaan etupyörien kanssa jopa 7,3 astetta, mikä parantaa uuden Range Rover Sportin vakautta suuremmilla nopeuksilla.

DIGITAALISET LED-AJOVALOT

Digitaaliset LED -ajovalot, joissa on tyylistään tunnistettavat päiväajovalot, tarjoavat kirkkaan näkyvyyden jopa 500 metrin etäisyydelle pimeällä ajettaessa. Kussakin ajovalossa on 1,3 miljoonaa digitaalista mikropeililaitetta, joiden avulla valokeilaa voidaan muovata varjostamaan jopa 16 kohdetta samanaikaisesti, mikä optimoi valaistuksen ja minimoi samalla muiden tienkäyttäjien häikäisemisen.

LÖYTÖRETKI JATKUU

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Ajaa uudella tasolla.
RANGE ROVER SPORT -MALLIT

RANGE ROVER SPORT -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.

*Texcell research, 2020. Tutkimuksen ja tutkimustulokset tarjoaa Panasonic.