Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

DESIGN

TEKNOLOGIA

TIETO- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ

Tuottaa runsaasti tietoa ja viihdettä, Range Rover Evoque on varustettu vakiona InControl infotainment -järjestelmällä, Touch Prolla. Se yhdistää saumattomasti sinut ja autosi ympäröivään maailmaan Suomen kielellä.

INNOVAATIO

Innovatiivisuus on Land Roverin ydintä. Evoque esitteleekin jälleen nipun autoalalle uusia ClearSight innovaatioita aina läpinäkyvästä konepellistä kamera-avusteiseen taustapeiliin. Ne tarjoavat selkeän näköyhteyden normaalisti estettyihin näkymiin, mikä mahdollistaa luotettavan ajon maastossa tai haasteellisissa kaupunkitilanteissa.

TIELLÄ

Täydellinen tasapaino maasto-ominaisuuksien ja katu-uskottavuuden välillä tekee Range Rover Evoquella ajamisesta nautinnon. Range Rover Evoque tarjoaa nautittavaa ajamista kaikilla teillä ja kaikenlaisissa olosuhteissa. Käytössäsi on Range Roverin tyyli ja kyvykkyys.

MAASTOSSA

Yhdistämällä hienostuneisuuden off-road-käsittelyyn, Range Rover Evoque tekee äärimmäisistä ajo-olosuhteista helppoja.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

Saatavana on joko vakio- ja lisävarusteina tai osana pakettia runsaasti innovatiivisia teknologioita niin turvallisuuden lisäominaisuuksiksi kuin kaupunkiajon haasteisiinkin. Jokainen ominaisuus on muotoiltu ja suunniteltu parantamaan ajonautintoa Range Rover Evoquella.

AJOMUKAVUUTTA

Range Rover Evoque sisustukseen kuuluvat uudet istuimet ja erilaisia materiaaleja kuten pintanahkaa, Windsor-nahkaa, Kvadrat premium -villasekoitetta, Dinamica® -mokkakangasta ja eukalyptuskuitutekstiiliä. Istuimiin on saatavana myös sähköinen liike, muisti, lämmitys, jäähdytys ja hieronta.

KYVYKKYYS

MUUNNELTAVUUS

SUORITUSKYKY

AJOMUKAVUUTTA

TURVALLISUUS

ISOFIX

Sijoitettuna Range Rover Evoquen takaistuimelle. ISOFIX-kiinnikkeet varmistavat lastenistuimen ja ajoneuvon välisen hyvän kiinnityksen turvallisuuden parantamiseksi.

TURVATYYNYT

Range Rover Evoquen kattava kuljettajan, matkustajien ja jalankulkijoiden turvatyynyjärjestelmä suojaa erinomaisesti kaikkia ajoneuvossa olijoita.

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Järjestelmä vähentää moottorin vääntömomenttia ja jarruttaa kyseisiä pyöriä ajoneuvon kulkusuunnan korjaamiseksi toimimalla ali- tai yliohjausta vastaan.

AJOJÄRJESTELMÄT

Range Rover Evoque käyttää uusimpia turvateknologioita, kuten elektronista jarruvoimanjakojärjestelmää, joka vaihtaa automaattisesti kullekin akselille suuntautuvaa jarruvoimaa minimoidakseen pysähtymismatkan silti säilyttäen vakauden ja ajoneuvon ohjautuvuuden.

HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee, kun jarrua painetaan nopeasti, mutta kuitenkin liian heikosti, jotta enimmäispysäytysvoiman saavuttettaisiin. Se lisää jarrupainetta varmistaakseen, että ajoneuvo pysähtyy ajoissa. Varoitusvalot aktivoituvat automaattisesti hätäjarrutuksen aikana.

ÄLYKÄS HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Älykäs hätäjarrutusjärjestelmä12 havaitseemahdollisen etutörmäyksen toisen ajoneuvon kanssa ja näyttää varoituksen, joka kehottaa kuljettajaa jarruttamaan. Jos kuljettaja ei reagoi, Range Rover Evoque käyttää jarruja vähentääkseen mahdollisten seurausten vakavuutta.

KESTÄVÄ KEHITYS

ENSILUOKKAISET TEKSTIILIT

Vastuullisesti tuotetut istuinten materiaalivaihtoehdot ovat eukalyptustekstiiliä. Ensiluokkaiset tekstiili- ja mokkakangasistuimet ovat Kvadrat premium -tekstiiliä ja Dinamica® -mokkakangasta, joka on valmistettu kierrätetystä muovista ja polyesterikuidusta.

MILD HYBRID TECHNOLOGY

MHEV13 on kevyt hybridijärjestelmä , joka kerää ja tallentaa energian, joka ajoneuvon jarrutuksen aikana normaalisti karkaisi, ja ottaa sen käyttöön älykkäästi auttamaan moottorin tehokkuuden maksimoimisessa. Se sisältää tehostetun Stop/Start-järjestelmän, jonka avulla moottori sammuu, kun ajoneuvon vauhti hidastuu.

KESTÄVÄ DESIGN

Range Rover Evoquen kehitysprosessissa on mukana koko elinkaaren arviointi, ja se on suunniteltu 85 prosenttisesti kierrätettäväksi/uudelleen käytettäväksi ja 95 prosenttisesti käytettäväksi hyötyjätteenä ajoneuvon käyttöiän päätyttyä. Kierrätettyjä materiaaleja on käytetty Range Rover Evoquessa kaikissa mahdollisissa kohteissa.

1Saatavana vain Adaptive Dynamics -järjestelmän kanssa. Ei saatavana D150:lle.
2Saatavana vain automaattisen ajovalojen säätöjärjestelmän kanssa.
3Teknisiä ratkaisuja, jotka on kuvattu ainutlaatuisiksi Range Rover Evoque First Edition -mallissa, voi olla saatavana erikseen tai yhdistelminä toisen ja seuraavien mallivuosien autoissa.
4Ainoastaan automaattivaihteistolla.
5Asiakkailla, jotka käyttävät moniteho- tai kaksiteholinssejä. saattaa olla hankalaa sopeutua peilin digitaalitilaan. Normaalia peilitilaa voidaan kuitenkin käyttää milloin tahansa.
6Saatavana osana 360° Surround -kameraa. Saatavana vain  automaattisen himmennyksen ja sähköisesti lämmitettyjen sivupeilien, joissa lähestymisvalot, kanssa.
7 Vain D240- ja P300-moottorit.
8Ei saatavana D150:lle.
9Ainoastaan automaattivaihteistolla. Saatavana vain 360° Surround -kameran, automaattisen himmennyksen ja sähköisesti lämmitettyjen sivupeilien, joissa lähestymisvalot, kanssa sekä Drive Pack- tai Driver Assist Pack -paketeissa.
10Saatavana vain osana Connect Prota.
11Saatavana vain Power Socket Pack 2 -paketin kanssa.
12Ainoastaan automaattivaihteistolla. Saatavana Drive Pack ja Driver Assist Pack -paketeissa.
13Ainoastaan automaattivaihteistolla. Markkinakohtainen. 

*Vain automaattivaihteistolla. 
Meridian on Meridian Audio Ltd:n rekisteröity tavaramerkki. 

InControlin ominaisuudet, vaihtoehdot ja niiden saatavuus ovat markkinakohtaisia – tarkista Land Rover -jälleenmyyjältäsi saatavuus ja täydelliset ehdot. Tässä esitetyt InControl-teknologiaan liittyvät tiedot ja kuvat, mukaan lukien näytöt tai sekvenssit, ovat ohjelmistopäivitysten, versionhallinta- ja muiden järjestelmän/visuaalisten muutosten alaisia valituista lisävarusteista riippuen. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää jatkotilausta jälleenmyyjäsi suositteleman alkujakson jälkeen. Matkapuhelimen verkkoyhteyttä ei voida taata kaikissa paikoissa. InControl-sovellukset ja Remote-ohjelma täytyy ladata Apple/Play Storesta. Kuljettaja voi käyttää kaikkia auton ominaisuuksia vain silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että ne ovat koko ajan täysin ajoneuvon hallinnassa.
 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi