Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

PAKETTIVAIHTOEHDOT

ULKOASUVAIHTOEHDOT

SISÄTILOJEN VAIHTOEHDOT

VERHOILUN KORISTELISTAT

Paranna Range Rover Evoquen pintoja kirkkailla tai tummasävyisillä Gradated Linear Aluminium -koristelistoilla. Valittavana on myös harmaa tai umbra Natural Ash -viilu.

ISTUIMET

Istuinvalikoimasta löytyvät 8-liikkeinen manuaalisesti säädettävä sekä sähkötoimiset 10-, 14- ja 16-liikkeiset mallit. Toimintoihin sisältyvät muistitoiminto, hieronta, lämmitys ja jäähdytys.

SISÄTILAN VÄRIVALIKOIMA

Istuimien värivalikoimaan kuuluvat Ebony, Cloud, Eclipse ja Deep Garnet. Kattoverhoiluksi valittavana ovat Light Oyster tai Ebony.

KYLMÄN SÄÄN MUKAVUUSPAKETTI

Sulattaa tuulilasin nopeasti. Paketti sisältää lämmitettävät tuulilasin, pesusuuttimet ja ohjauspyörän.

LAND ROVER – LISÄVARUSTEET

ULKOVARUSTEET

Muokkaa Range Rover Evoqueta edelleen ulkovarusteiden avulla. Valikoiman suorituskyvyn inspiroimiin tyylitehosteisiin kuuluvat hiilikuituiset sivupeilien kuoret ja ilmakanavat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut pohjapanssarit ja etu- ja takarenkaiden roiskeläpät.

SISÄVARUSTEET

Valitse ihanteelliset ja elämäntapaasi ja harrastuksiisi täydellisesti sopivat lisävarusteet. Voit valita kaikkea Click and Go -valikoiman tuomasta lisätoiminnallisuudesta tavaratilan jakajien monipuolisuuteen ja käytännöllisyyteen sekä valaistuihin takatavaratilan koristelistoihin.

KULJETUS JA HINAUS

Urheiluvälineiden ja kuormien kuljettamiseen ja hinaukseen suunniteltu lisävarustesarja on suunniteltu täydentämään Range Rover Evoqueta tyylikkäästi. Sarjaa kuuluu polkupyörien ja vesiurheiluvälineiden kantolaitteita, kuljetuslaatikkoja ja vetokoukkuja.

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TEKNIIKKA

iPhone® Connect and Charge -lataustelakka3 lataa älypuhelimen sen käyttöä estämättä. Lataustelakka sijaitsee keskikonsolin mukitelinetilassa. Voit käyttää soittolistojasi, podcast-syötteitä ja muuta mediaa Range Roverin tietoviihdejärjestelmän välityksellä.

LATAA RANGE ROVER EVOQUE LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET ESITE >

 

1 Käytettävissä kesäkuusta 2019 alkaen. Valinnainen liukuva panoraamakatto vähentää etu- ja takamatkustajan pääntilaa.
2 Saatavana automaattisen ajovalojen vakautuksen kanssa.
3 iPhone® on Apple Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Käytettävissä iPhone-mallien 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE ja 7 kanssa. Ei käytettävissä iPhone Plus- tai iPhone X -mallien kanssa.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi