SV BESPOKE – RANGE ROVER SPORT SVR

SV BESPOKE – RANGE ROVER SPORT SVR

SINUN VISIOSI VERRATTOMASTA RANGE ROVER -SUORITUSKYVYSTÄ

KAIKKIEN AIKOJEN NOPEIN RANGE ROVER. SINUN UNELMASI

Eksklusiivisen SV Bespoke -toimeksianto-osaston palvelun avulla sinun Range Rover SVR -ajoneuvosi on todella ainutkertainen. Räätälöity luomus perustuu sinun visioosi,
ja sen puhaltaa henkiin meidän asiantunteva suunnittelijoista, artesaaneista ja käsityöläisistä koostuva Special Vehicle Operations -osaston tiimimme.

JOKA SUHTEESSA SINUN

Range Rover Sport SVR -ajoneuvosi ulkoasu voidaan räätälöidä värien, materiaalien ja viimeistelyjen valikoimasta. Tähän sisältyy mahdollisuus käyttää SV Bespoke Premium -väripalettiamme, jonka huippuna on eksklusiivinen SV Bespoke Match to Sample -palvelu, jonka avulla voit viimeistellä ajoneuvosi omasta värinäytteestä.

Kaikkein henkilökohtaisimmat räätälöintivaihtoehdot ovat Range Roverin konepellin kirjoituksen viimeistelyt sekä mahdollisuus personoida B-pilarin merkintä omin sanoin tai kuvakkein.

ASKEL YKSILÖLLISEMPÄÄN SUUNTAAN

Monet Range Rover Sport SVR:n matkustamon yksityiskohdista ovat personoitavissa. Esimerkiksi sisäovien vetokahvoihin voidaan tehdä B-pilarin merkkiä mukailevat kaiverrukset. Astinlautojen kirjoitus ja pääntukien kirjailut ovat myös mukautettavissa.

ALOITA TOIMEKSIANTOPROSESSI

Jos olet kiinnostunut tekemään toimeksiannon omasta Range Rover Sport SVR -ajoneuvostasi, ota yhteyttä paikalliseen SV-asiantuntijakeskukseen.