Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

TEKNOLOGIAT

INFOTAINMENT

OHJAUSPYÖRÄ

Ohjauspyörässä on kytkimet, jotka näkyvät vasta syttyessään. Yksi näistä kytkimistä on ohjelmoitavissa, joten voit säätää sen asetukset ja ohjattavat toiminnot.

TAKAMATKUSTAJIEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ

Lisävarusteena saatavassa takamatkustajien viihdejärjestelmässä on kaksi 8-tuumaista näyttöä, jotka on asennettu etuistuimien pääntukiin tai 10-tuumaiset korkearesoluutioiset istuimiin asennetut kallistettavat kosketusnäytöt. Järjestelmään kuuluu langattomat kuulokkeet sekä etä-, USB- ja HDMI-liitännät kaikenlaisia laitteita varten.

PUHEENTUNNISTUS

Range Roverissa on älykäs puheentunnistus, jotta voit tehdä haluamasi toimenpiteet irrottamatta katsettasi tiestä.

LADATTAVA HYBRIDIAUTO (PHEV)

LADATTAVA HYBRIDIAUTO (PHEV)

Ladattavassa hybridiautossa ei ole tehty kompromisseja kyvykkyyden, tehokkuuden tai ulkonäön suhteen. Tässä autossa on Range Roverin innovatiivisin voimansiirto.

TÄYSIN ALUMIININEN KORI

Aikaisempaa kevyempi, vahvempi ja vastuullisempi innovatiivinen monokokkikori on erittäin jäykkä ja tyylikäs. Se kestää samat maastoajon vaatimukset kuin muutkin Land Roverit.

Land Rover IGUIDE (TULOSSA PIAN)

Land Rover iGuide -sovellus käyttää viimeisimpiä laajennetun todellisuuden teknologioita havainnollistaakseen kaikki auton toiminnot ja ominaisuudet. Se toimii myös omistajan käsikirjan aina mukana kulkevana sähköisenä versiona, joten löydät aina vastaukset kysymyksiisi.

SUORITUSKYKY

SPEED LOWERING –järjestelmä

Speed Lowering -järjestelmässä käytetään elektronista ilmajousitusta, jolla vähennetään ilmanvastusta ja polttoaineenkulutusta laskemalla auton korkeutta 15 mm, kun ajonopeus ylittää 105 km/h.

EV-TILA

Suurikapasiteettisen akun ansiosta Range Rover voi toimia ainoastaan sähkömoottorin varassa. Jos tarvitset lisää tehoa tai akkulataus putoaa riittämättömälle tasolle, järjestelmä ottaa bensiinimoottorin käyttöön. Automaattisen toiminnan lisäksi kuljettaja voi valita kolmesta ajotilasta optimoidakseen energiankäyttöä.

DYNAMIC-TILA

Tämä asetus on osa Terrain Response -toimintoa. Se tarjoaa jäykemmän jousituksen dynaamisempaa ajotapaa varten. Ajotuntuma on välitön ja varma, jolloin saat myös suurimman ajonautinnon.

COMFORT-TILA

Tämä asetus on osa Terrain Response -järjestelmää. Se tarjoaa parhaan mahdollisen ajomukavuuden kalibroimalla jousituksen asetukset mahdollisimman miellyttäviksi.

KYVYKKYYS

KAKSINOPEUKSINEN JAKOVAIHTEISTO

Ylimääräiset pienet vaihteet voivat osoittautua korvaamattoman arvokkaiksi haastavissa olosuhteissa, kuten maastoajossa tai vedossa. Kaksinopeuksinen jakovaihteistojärjestelmä tarjoaa tarkan nopeuden ja hallinnan myös näissä tapauksissa.

LOW TRACTION LAUNCH

Low Traction Launch tarjoaa erinomaisen väännön hallinnan kun lähdet liikkeelle liukkaissa olosuhteissa kuten märällä nurmikolla, lumessa tai jäällä.

KEHITTYNYT VETOAVUSTIN

Kehittyneen vetoavustimen avulla voit hallita peräkärrysi suuntaa peruuttaessasi Terrain Response 2 -ohjaimella. Tämä lisävarusteena saatava järjestelmä ohjaa autosi ohjausta halutun peräkärryn liikeradan saavuttamiseksi.

ALAMÄKIHIDASTIN

Land Roverin patentoitu alamäkihidastin (Hill Descent Control) (HDC) on vakiovaruste. Hidastin auttaa kuljettajaa ajamaan hallitusti alas vaikeissa alamäissä. Se ylläpitää tasaista nopeutta ja jarruttaa kutakin pyörää erikseen.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

HÄTÄJARRUTUS

Jos järjestelmä havaitsee mahdollisen törmäyksen, se näyttää varoituksen, jolloin sinulla on aikaa toimia. Jos kuljettaja ei reagoi mitenkään, järjestelmä käyttää jarruja ja yrittää pienentää mahdollisen törmäyksen voimaa.

KAISTAVAROITIN

Tämän toiminnon ansiosta pitkät ajomatkat sujuvat turvallisemmin Kaistavaroitin havaitsee, jos auto siirtyy tahattomasti ajokaistalta, ja ilmoittaa siitä kuljettajalle merkkivalolla ja ohjauspyörän värinällä.

ETU- JA TAKAPYSÄKÖINTIAVUSTIN

Tekee auton ohjaamisesta entistäkin helpompaa. Kun kytket peruutusvaihteen, etu ja takapuskureiden anturit kytkeytyvät käyttöön. Kun pysäköit, kosketusnäyttö ja äänipalaute kertovat, miten lähellä esteitä olet.

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUDENRAJOITIN

Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin ylläpitävät halutun ajonopeuden ilman, että kaasupoljinta tarvitsee painaa, jolloin ajaminen rasittaa huomattavasti vähemmän. Nopeudenrajoittimella voit myös asettaa haluamasi maksiminopeuden.

KULJETTAJAN APUTOIMINTOPAKETIT

DRIVE

Lisävarusteena saatava Drive Pack -paketti tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka parantavat turvallisuutta ja tiedonsaantia. Näihin sisältyvät mm. kuljettajan vireystilan valvonta, katvealueenseurantatoiminto, liikennemerkin tunnistus ja mukautuva nopeudenrajoitin.

DRIVE PRO PACK -PAKETTI

Drive Pack -paketin teknologioidan lisäksi Drive Pro Pack -paketti sisältää kaistallapitoavustimen, katvealueenvalvonnan ja mukautuvan ajonopeussäätimen ja ruuhka-avustimen sekä älykkään hätäjarrutusjärjestelmän.

PARK

Sisältää 360°-pysäköintiavustimen ja takaristeysnäkymän valvonnan, jotta ahtaissa tiloissa ohjaaminen olisi mahdollisimman helppoa. Clear Exit Monitor -toiminto varoittaa matkustajia lähestyvistä ajoneuvoista, kun he ovat poistumassa autosta.

PARK PRO

Park Pack -paketin sisältämien teknologioiden lisäksi Park Pro -paketti sisältää pysäköintitutkan, joka tekee taskupysäköinnistä ja kohtisuorasta pysäköinnistä helpompaa kuin koskaan, sillä se ohjaa autosi sopivaan tilaan.

AJOMUKAVUUTTA

LÄMMITETYT JA JÄÄHDYTETYT ISTUIMET

Lämmitetyt ja jäähdytetyt etu- ja takaistuimet optimoivat mukavuuden lämpötilasta riippumatta. Tämän toiminnon avulla kuljettaja ja matkustajat voivat asettaa haluamansa lämpötilat erillisesti.

EXTREME PASSENGER SEAT AWAY

Tällä toiminnolla eturivin matkustajan istuin voidaan siirtää yhdellä painikkeella mahdollisimman kauas eteenpäin, jolloin takana on mahdollisimman paljon tilaa ja paras näkyvyys.

KESKIKONSOLIN JÄÄKAAPPI

Lisävarusteena saatava keskikonsolin jääkaappi tarjoaa ylellisen mahdollisuuden pitää kylmiä juomia aina saatavilla. Jääkaappiin mahtuu enintään neljä 500 ml:n pulloa, jotka pidetään 5 °C:en lämpötilassa.

ENHANCED TASK LIGHTING

Takamatkustajat voivat valita kahdesta asetuksesta: Kirkas valkoinen valo ja lämmin valkoinen valo. Molemmissa on valittavana useita kirkkaustasoja. Ensimmäinen vaihtoehto sopii paremmin työntekoon ja keskittymistä vaativaan toimintaan, jälkimmäinen puolestaan tarjoaa rentouttavamman ja luonnollisemman valon.

NELIALUEILMASTOINTI

Nelialueilmastoinnilla ajomatka sujuu erittäin miellyttävästi, sillä lämpötilan taso sekä ilmavirran suunta ja voimakkuus ovat säädettävissä. Järjestelmässä sekä kuljettajalla, etumatkustajalla, että toisen rivin reunimmaisilla matkustajilla on omat säätimet. B-pilarissa on tällöin lisätuuletussuuttimet.

YHTEYDET

Range Roverissa on jopa seitsemän USB-pistoketta, virtapistoketta sekä Data- ja HDMI-liitännät, 12 V:n aux-liitäntä sekä jänniteliitäntä. Jokainen matkustaja voi siis ladata laitettaan ja nauttia haluamastaan viihteestä tabletilla, matkapuhelimella tai muilla laitteilla.

REMOTE PARK HEAT

Tämän innovatiivisen järjestelmän avulla voit esilämmittää tai tuulettaa auton etäohjauksella ja seitsemän päivän ajastimella. Voit aina olla varma, että matkustamon lämpötila on oikea jo ennen kuin astut autoon sisään.

ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU

Sähköinen eleohjattava takaluukku mahdollistaa takaluukun avaamisen ja sulkemisen autoon tai avaimeen koskematta. Tässä sähköisesti toimivassa järjestelmässä on anturit auton kummallakin puolella. Liikuta vain jalkaasi jommankumman alapuolella toiminnon aktivoimiseksi.

PEHMENNETTY OVIEN SULKEUTUMINEN

Range Roveriin on lisävarusteena saatavilla pehmennetty ovien sulkeutuminen, joka lukitsee etu- ja takaovet sähköisesti. Toiminto ohjaa ovien liikematkan viimeistä 6 mm:n osuutta, jolloin sekä etu- että takaovet sulkeutuvat pehmeästi.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi